• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bugün deli etti

Kayinpedere karisma hakkini kim verdiyse suc onda. Eger onun evinde yasiyorsaniz ve ona bagimliysaniz, onun kurallarina uymak zorundasiniz, ama gercek evlilik de hayat da bu degil.

Allah allah eşinle konuş arkadaşım. Aynı evde oturuyor olabilirsiniz tamam hadi bu ona Karışma hakkını vermez. Eşin var senin bu durumdan rahatsız olduğunu eşine güzel bir dille anlat.
AA canm utanmasa sizi eve almam geç gelirseniz dicek. Olmaz öyle şey herkes haddini bilsin canm.:KK12:

Bu ne be..... yahu ben kocama bile suraya gidiyorum diyorum, gidebilir miyim demiyorum. O da tmm diyo. Bide eltiyi yanina takio., pessss

siz nerde yasıyosunuz,kimlerle yaşıyosunu ya!!!
kayınpederden izin almak'ta ne!?
kilayıpeder size nasıl karısır!
kendinizi nasıl bu kadar ezdirip o hakkı karşı tarafa vermeyin...

Kp hiçbirşeyine karışmasın o kim eşinmi?değil çocukmusun eltinizide gözcü gibi peşine takıyorsun suç sende Canım sen böyle etmeye devam et köşedeki marketlerede izin istemek zorunda kalırsın

ben eşimden bile izin almıyorum. gündüz vakti kafama göre giderim. akşam olur da ayda yılda bir çıkıcaksam söylerim eşime o kadar. ne izini bu devir de anlamadım kı ? bir de yanına neden biri takılıyor . şimdiden kendini bu kadar ezdirme lütfen...

Ya ben ondan izin istemedim zaten eltim solemis o epilasyona gidcekti misafir evde bırakmak olmaz die birlikte gittik . Kocam gönderincede biz eşşek basimiyiz dio

Off nereden tutsam elde kalıyo. Bu ne biçim hayat? bu ne biçim evlilik?
Ben şaşırmaya devam edeyim de yazmaya başlamayayım en iyisi.

Burda bazı KP KV konularını okudukça benimkilerin birer melek olduğuna karar verdim.bide kiziyomusum boşuna eften puften şeylere. Böyle anormal değiller en azından

Bu nasıl bir hayat çok üzüldüm ben yani kp izin almak ne demek senin eşin var ki arkadaşınla görüşmek için de izin alınmaz yani.
Eltinde senin bekçin mi yani sana güvenmiyolar mı,oturun konuşun eşinle bu kadar karışmasınlar size

Biraz gerikafali bir aile sanirim maalesef i
Ama ailesiyle yasadiginiz müddetce bu tarz sorunlarla karsilasirsiniz

Ilginc detaylar var.
Kp siz ve eltiniz ayni evde 3 aile mi yasiyorsunuz?
Kac zamandir evlisiniz ki ilk defa izin aldiniz?
Eltiniz sizin korumaniz mi tek basina bisey yapamiyor musunuz?
Kocanizdan izin almanizi es gectik hadi diyelim ki ama kp den izin almak ne demek?
Izin alirsaniz da pek ala arar da kizar da .
Ve bunca garip aile hayatinin yani sira epilasyona gidebilmeniz bana enteresan geldi. Atladigim nokta vardir elbet.

esinizin izin vermesi yetmiyor mu ?
esiniz mi babasindan izin almanizi istiyor?

oy ben esımden bıle ızın almayı gec haber bıle veremıyorum
kendım cok telaslıyım evden zor cıkıyorum cocukla fılan olunca esım arıyor naber canım uyandınız mı?
ben ee sey uyandık tabı gezmeye gıdıyoruz dıyorum kendısı duzenlı haberlesme ıcınde ama bende tık yok
sızın yerınızze kendımı koyamam bu sebeble

Ya ben ondan izin istemedim zaten eltim solemis o epilasyona gidcekti misafir evde bırakmak olmaz die birlikte gittik . Kocam gönderincede biz eşşek basimiyiz dio
Ko derlemi evlisinde o karisiyor size ayni evdeysen hemen ayril o evden bu ne ya yil olmus 2015 ben kocamdan izin almiyorum

Mrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
Mideme ağrılar girdi. Sana kızdım, eşine kızdım..Başka kimseye kızmadım.
Sana mı güvenmiyorlar bunlar da eltini başına dikiyorlar.
Ama bence sana ve senin gibi düşünenlere müstehak; eşinden izin almak falan bir yere giderken.. Çocuk musun sen?

Kendin ettin kendin buldun ayi evde yasiyanlarin sorunlari hep ayni kayinvaldem herseyime karisiyor kayinbabam disari yolamiyor eşim susuyor. Banyo bile yapamiyorum wc ye giremiyorum eeee beeee bunu bastan düsünün bastan kocaya gitmek icin koşmayin mantikla hareket edin mantikla. Kayinbaban kim oluyorda sana karisiyo eski konunuda okudum sen onsuz disari cikamiyorsjn niye kuma mi geldin ona tövbe ya. Karina karisir sana degil. Hattayi bastan yapiyorsuz ayni evde oturmakla care ne biliyormusun ayri ev onuda tutmuyorsa esin dogru ailenin yanina gidip bosancaksin. Yoksa daha cok benzer konu acarsin burda. Kayinbaban ne zaman yatip kalkcaginizda karar veriyor mu. Hey allahim ya

Bayilizaaammm..

eskiden derdimki bu kk bayanlar ne agresif, dertlinin ustune ustune gidilirmi..hakkinizi helal edin kizlar valla burdaki konular insani havale gecirtecek boyutta bazen..

ben yeri geldiginde kocamdan bile izin almıyorum gitmeyi çok istedigim bir yerlerse...

Back
X