Ne izini ya haber veririm bitti bu konu sahibi cahil kusura bakmayin göz göre göre evlenmis konular hep ayni kocasindada hic iş yok.ben yeri geldiginde kocamdan bile izin almıyorum gitmeyi çok istedigim bir yerlerse...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne izini ya haber veririm bitti bu konu sahibi cahil kusura bakmayin göz göre göre evlenmis konular hep ayni kocasindada hic iş yok.ben yeri geldiginde kocamdan bile izin almıyorum gitmeyi çok istedigim bir yerlerse...
Siz olsaniz ne yapardiniz diye sormusun ya BOSANIRDIMMMMMMM nisanliyken bioe ayni sorunlari yasamisin birde üstpne ayni eve tasiniyorsun hic üzülmüyorum sana kendin ettin senMrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
Oturmasin bu zamanda kim kiminle oturmak zorunda oylr neraber oturanlarin yasagi sey evlilik degilki niye eziyet edeyeyim.kendime sacmacnm öyle demeyin okadar çok bu şekilde insan varki..örn.eltim kp beraber oturuyor kız hiç bi yere gidemiyor bakkala çıkmak bile onlar için değişiklik..ben alışkın değilim öyle 1 hafta kalıyoruz izinde ben kızı parka götürcem diyorum bahaneler üretiyolar falan başlarda anlamamıştım ama sonra tmm dedim bunlar böyle 1 haftayı evde geçiriyoruz eşim hasret gideriyo geliyoruz zor ve saçma düşünceler işte..
çok haklısın bende aynı düşüncedeyim valla..bide kocasıda arkasında durmuyo..Oturmasin bu zamanda kim kiminle oturmak zorunda oylr neraber oturanlarin yasagi sey evlilik degilki niye eziyet edeyeyim.kendime sacma
Ozaman bosancan care budur özel hayat denilen ne kadar olabilir evde büyükler varken sifir sen akil ver eltine cekmesinçok haklısın bende aynı düşüncedeyim valla..bide kocasıda arkasında durmuyo..
bi kaç kere konuşurken böyle konulara geldik bende ayy çekilecek gb.değil ben katlanamazdım şimdiye kadar çoktan boşanmıştım falan diye söyledim ama bişey demedi bende üstelemedim napiim...Ozaman bosancan care budur özel hayat denilen ne kadar olabilir evde büyükler varken sifir sen akil ver eltine cekmesin
Mrb kk üyeleri .
Bugün ilk defa evlendim evleneli eşimden arkadaşımla buluşmak için izin aldim eltim de gelmesi şartıyla . Neyse kayinbabam 1 saatte gidin gelin yok 2 saat en fazla süreniz var falan dedi. Bizde 12 de çıktık epilasyon için 2 de epilasyon merkezinden çıktık . Arkadaşımın yanına gittik derken saat 3 oldu ario gelin yemek falan yemeden çabuk die . Artık bende eşimi aradım da babana bişey söyle yemek bile yemeden gelin dio bize dedim de öyle duruldu. Eve geldik Bidaha benden izin istemeyin evden kocalarinizla cikip kocalarinizla girin dio. Siz olsanız naparsiniz ya . Deli oldum ne yapacam şaşırdım
Sen yinede akil ver ne demek ya iki kurus kira ödemek icin su kocalarin yaptigina bak kendileri nasil rahat ediyor ben ona sasiriyorum.sonucta karin o ve hic özelin kalmiyorbi kaç kere konuşurken böyle konulara geldik bende ayy çekilecek gb.değil ben katlanamazdım şimdiye kadar çoktan boşanmıştım falan diye söyledim ama bişey demedi bende üstelemedim napiim...
Mrb kk üyeleri .