Burada herkes bazen eşime dahi sormuyorum bir yere gideceğimi şuraya şuraya gidiyorum diye yazmış, BDV konularının bir çoğunda da eşim bana sormadan şunu şunu yapıyor diye şikayet başlıkları mevcut. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
KP sizi kızı gibi görmüş ki karışıyor sizi sevmese zaten size karışmaz, yanınıza eltinizi vermeside size olan güven sorunundan kaynaklanıyor. Eski toprak insanlar böyle kuralcı olabiliyor. Normalde KP nizin size karışması saçma fakat onun evinde yaşıyorsanız eğer onun koyduğu kurallara uymanız gerekmekte. Bu durumu eşinizle görüşüp ayrı eve çıkana kadarda yaşamak zorundasınız, nitekim eşinizde babanızın yanında kaldığı için onun kurallarına uymak zorunda.
Ayrıca üye arkadaşlarımıda kınıyorum, resmen yuva yıkmak adına dolduruşa getirmek için yorumlar yazıyorsunuz, günah arkadaşlar günah belkide sizler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor. Burada yazılanları konu sahipleri ciddiyetle okuyup kendini sorguluyor. Resmen KP ye karşı doldurmuşsunuz ya gaza gelip rest çekse kavga çıkmasına sebep oluyorsunuz.