KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

ezel90

İnanmak başarmanın yarısıdır -_-
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
487
115
123
35
Mrb arkadaşlar yine herzamanki gibi sorun kp :)
Artık gülüyorum çünkü artık öyle bir hal aldıki gülmemek elde değil.Benim kurallarıma uymazsanız benim aldığım evden(üstelik heray 600 tl kredi ödüyoruz)çıkcaksınız diyodu..Bi süre sabrettim ama artık çıkıyoruzzz galiba :) kendi evimize bize ait..En azından ev sahibi ayda bir gelicek kapıma,kp gibi arayıp evime gelip hakaretler savuramıycak..Sabrımızı taşıran son noktayı anlatmak istiyorum size..

Cuma günü kp evindeydik..Herşey normaldi yemek yedik cay içtik..Bi anda kp beni yanına çağırdı tek konusmak istedi benimle..Eşim beni yalnız bırakmak istemedi geldi yanımıza oda..9 gündür gidememiştim onu söylüyo bugün 9 gün oldu gelmediniz falan..Başladı konusmaya,yok şunun gelini böyle bunun gelini böyle..Biz bayramda sabah 10da oraya gidip aksam 12ye kadar orda oturcakmısız bunu söyledi,gelen misafirler oluyomus onlarla ilgilencekmişim sesimi çıkartmadım..Yine aynı seyler ben onların istediği gibi olamamısım,haftada 3 kere orda yiyip içmemiz gerekiyomus falan işte aynı seyler yine,üstelik bana onca sey yapmış olmalarına rağmen,aileme gidip şikayetler ettiler,evime gelip hakaretler etti üstelik eşim evde yokken neler neler işte..Eger bizim ailemize uymıycaksan OĞLUMLA AYRIL dedi...Allahhhh senmisin bunu diyen açtım ağzımı yumdum gözümü..sen kimsin benim evliliğime müdahale edip bizi ayırmaya kalkıyosun babaysan babalığını bil falan içimi döktüm baya..Sonra kocama dedim hadi gidiyoruz tamam ddi eşimde kalkcaz,içeri geçtim yine geldi yanıma bundan sonra ailen gelmiycek o eve duymıycam görmiycem dedi..Orası benim evim istediğim kişi gelir dedim...Benim aldığım eve gelemez ailen ddi..Ancak senn baban sana bi ev verir ozaman gelir evine dedi..S...git evimden aldığım esyalarıda altınlarınıda bırak git dedi...Bu olanlara hem gülüyorum hemde napcağımı bilemiyorum..Simdi bu hafta sonu düğün var yakın akrabamızın onunla ilgleniyorum sonrasında çıkıcaz ev bulup..Bu sürede nasıl davranmalıyım,bugün ameliyat oldu kp burnundan yanına gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle..Azcık insan olsaydıda gelini yanında olsaydı..Ben hayatımda bu kadar iğrenç insanlar görmedimm valla...
Bugüne kadar sustum hep ama içimdeki canavarı çıkarttılar artıkk saygımı yitirdim onlara karşı..

Son düzenleme:
Bence de gitmeyin. Ne ameliyatı olursa olsun... Allaha yakın size uzak olsun...
Herkes saygıyı haketmiyor. Eşiniz de sizin yanınızdaysa koyverin gitsinler..
Kendinize ait olan bir eve geçin keyfinize bakın... 100 metre yakınınıza bile yaklaşamasın terbiyesiz insanlar...

Aynen canımmm böyle insanlar hiç bişeyi haketmiyolar valla..Eşimin aileside olsa asla görüşmem eşimide görüştürmem çok sık..Resmen yuvamı yıkmaya calısıyo..

s...git derken eşin napıyo

Ay sorma hiç bişey yapmadı..Çünkü babasının ağzı normaldede o kadar bozukki..Alışmıslar küfüre..Adam karısına çocuklarına hep küfür ediyo..

tabiki gitmemen lazım ay anlamıyorum bu insanları gelin alıyorlar sanki köle aldıklarını zannediyorlar gel git otur kalk tavrını koy valla verdiğin her tavizde daha çok ezileceksin insan az ağır efendi olur
Allah'tan eşin uymuyor insajın yuvasını yıkar bir de güzel kenarı çıkar gelin kötüydü diye
Sorumlu hissetme kendini hakeder hakettiği kadar

bu nasıl kp ya??? benim bildiğim kpler bu kadar konuşmaz karışmaz.genelde bu işleri kv ler yapar.neler var yarabbimm.

anlamadığım şey eşiniz neden kpye bişey demiyo??

Allah sabır versin size.iyi bi karar olmuş evden çıkmak.azıcık aşım kaygısız başım demişler...

Aynen köle gibi gördüler..Gelceksin iş yapcaksın falan..Yapmadığım zaman aileme şikayet ettiler:)
Ne efendisi ya kp kadar edepsiz insan yoktur valla Allahından bulsun..

Aynende öyle insan evlennce huzurdan basla bişeye ihtiyaç duymuyomus bunu anladım..Eşimide dinlemiyoki kp çok fena bi insan yaşamadan anlaşılmıycak cinsten..Geçen gün eşim ona karsı geldi diye kendi kafasnda sandalye kırmış sinirden:) deli yani..

okurken şok yaşadım...genelde kayınvaldeler çektirirler geline de, senin kp pess dedittirdi bana.... tavrını koy, gitme yanına da, sana s... git diyen adama geçmiş olsuna mı gideceksin bir de kayınvaldene de allah sabır versin...gelinine böyle yapan eşine de neler yapar diye düşünüyorum... köle mi alıyor gelin mi alıyor belli değil ya....

oğlu görüşürse görüşsün babasıdır iyi-kötü.ama siz uzak durun derim ben bu nedir arkadaş

terbiyesiz, hadsiz, babaların bir ağırlığı olur ama sizinki saygıyı sevgiyi yerle bir etmiş.
Ne yazık ki sizi rahat bırakacak birine benzemiyor,
bana bu adamla çoook uğraşırsınız gibime geliyor malesef

Baba olmak ayrı şey, adam olmak ayrı işte

Bu ne bicim bir insan ya?Resmen agzim acik okudum saskinliktan.Sanki dusmanisin onlarin terbiyesiz koskoca adam.Valla insallah kendinize ait guzel bir eviniz olsun en kisa zamanda gercekten cok uzuldum ve sinir oldum sizin adiniza

Zaman zaman düşünürüm bi insan bi insanı ne zaman siler, ne olması gerekir...diye. Konunuzda cevabı buldum Yorumların birinde eşim en büyük şansım gibi bir şey demişsiniz ama beni en allak bullak eden onun tepkisizliği.Kusura bakmayın yaşlı başlı adam belki ama kayınpederiniz tam sopalık. Siz yapar mısınız bilemem ama kendimi ölçtüm biçtim ve dedim ki: Ben bu adamı ne evimden içeri alırım ne de evinden içeri girerim.Evlilikte eşin anne babası silinmiyor, her şey yutuluyor, uzlaşılıyor, affediliyor...şu bu evet bunları ben de yaşıyorum.Ama sizinki artık bu gruba bile giremez bence.Allah sinir sisteminizi korusun, güç versin size...

Bence semtinden bile geçmeyin, size s.git derken düşünmedimi bunları.
Eşiniz ne yapsın, sadece sizin tarafınızda durabiliyor, baksanıza adam sinirlenip kendi kafasında sandalye kırmış.
Her zaman eş ailesine saygıdan yanayımdır ama bu adam sınırları aşmış. İtle aynı çuvala girilmez, uymayın ve taşınıp uzaklaşın.

kp in dengesizmiş utanmadan nasıl gelinine s... git der.kaç yalşında adam terbiye öğrenememiş yazık.eşin duymadımı sarfettiği cümleleri baba sen karıma nasıl böyle dersin demedimi kızmadımı.

ayyy kayınpederimin tıpkısının aynısıııııı :) bizimkde böleydi.. benm kocam yanımda olmadığı için boşanıyoruz.. canım eşin senin için önemli olan gerisini salla gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…