terbiyesiz, hadsiz, babaların bir ağırlığı olur ama sizinki saygıyı sevgiyi yerle bir etmiş.
Ne yazık ki sizi rahat bırakacak birine benzemiyor,
bana bu adamla çoook uğraşırsınız gibime geliyor malesef
Konuyu okurken kendimden çok şeyler buldum. Bende uzun süredir konu açmayı düşünüyorum bi türlü yazamadım. Benim kayınpeder beni okadar mutsuz ettiki nefret neymiş bu aileye girince tattım. Eşimi çok seviyorum. O hep benim yanında. Ama görümceyle kayınpeder çok yıpratıyolar bizi.ayrı eve çıktığınızda eminimki herşey çook daha güzel olucak.
okurken bütün sinirlerim tepeme çıktı.benimde kayınpederim bu kadar olmasada gıcık.hep kendi dediği olsun ister haftada ne 3 ü hergün gelinip beraber yemek yenip yatmadan yatmaya eve gitmemizi bekler.hatta bi yere gideceksem haber vermemi izin almamı ister.ben küfüre alışkın değilim yani ailemde kesinlikle öle bişi yoktur ama kp bana etmesede benim yanımda ona buna bel altı küfürler eder.eşim çok kızar ama anlamaz.yani eski zaman gelinleri gibi yapmaya çalışır ve yaparda...
kayın pederin iğrenç bi insanmış
bayramda nerde kalacağına o mu karar verecekmiş yani?
kim ki sana bu kadar karışabiliyor
bencede tamamen sıyrıl bu aileden ben olsam yüzlerine bakmazdım bi daha hele ailenin gelip gitmesine bile karışabiliyo pislik herif
böylelerinin bayram seyran demiceksin suratına bakmıcaksın bence
Zaman zaman düşünürüm bi insan bi insanı ne zaman siler, ne olması gerekir...diye. Konunuzda cevabı buldumYorumların birinde eşim en büyük şansım gibi bir şey demişsiniz ama beni en allak bullak eden onun tepkisizliği.Kusura bakmayın yaşlı başlı adam belki ama kayınpederiniz tam sopalık. Siz yapar mısınız bilemem ama kendimi ölçtüm biçtim ve dedim ki: Ben bu adamı ne evimden içeri alırım ne de evinden içeri girerim.Evlilikte eşin anne babası silinmiyor, her şey yutuluyor, uzlaşılıyor, affediliyor...şu bu evet bunları ben de yaşıyorum.Ama sizinki artık bu gruba bile giremez bence.Allah sinir sisteminizi korusun, güç versin size...
Yorumları okumadan cevap veriyorum. Kusura bakmayın ama bence de kayınpederinize geçmiş olsuna falan gitmeyin çünkü haketmiyor. Bence siz fazla muhatapda olmayın bırakın bu durumu eşiniz halletsin. Kayınpederiniz cidden terbiyesizmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?