KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

kayın pederin iğrenç bi insanmış
bayramda nerde kalacağına o mu karar verecekmiş yani?
kim ki sana bu kadar karışabiliyor
bencede tamamen sıyrıl bu aileden ben olsam yüzlerine bakmazdım bi daha hele ailenin gelip gitmesine bile karışabiliyo pislik herif
böylelerinin bayram seyran demiceksin suratına bakmıcaksın bence

Son düzenleme:
ne sorunlu adam yahu
iyiki bi evi var

okurken bütün sinirlerim tepeme çıktı.benimde kayınpederim bu kadar olmasada gıcık.hep kendi dediği olsun ister haftada ne 3 ü hergün gelinip beraber yemek yenip yatmadan yatmaya eve gitmemizi bekler.hatta bi yere gideceksem haber vermemi izin almamı ister.ben küfüre alışkın değilim yani ailemde kesinlikle öle bişi yoktur ama kp bana etmesede benim yanımda ona buna bel altı küfürler eder.eşim çok kızar ama anlamaz.yani eski zaman gelinleri gibi yapmaya çalışır ve yaparda...

Konuyu okurken kendimden çok şeyler buldum. Bende uzun süredir konu açmayı düşünüyorum bi türlü yazamadım. Benim kayınpeder beni okadar mutsuz ettiki nefret neymiş bu aileye girince tattım. Eşimi çok seviyorum. O hep benim yanında. Ama görümceyle kayınpeder çok yıpratıyolar bizi. ayrı eve çıktığınızda eminimki herşey çook daha güzel olucak.

Valla banada öyle geliyo biz tasınsakta ömür boyu ugrascam gibi geliyo..Çok terbiyesiz ben kendime çok sabırlı derdim beni bile delirtmeyi başardı yani..

Bende öyle düşünüyorum ve kendi evime mutlaka çıkmak istiyorum..ne kadar uzak otursakta bi şekilde mudahale ediyo bize kendi evi oldugu için giderim kiramı veririm paşa paşa otururum...

Aynen ya çok benziyo kp'lerimiz ama benimki kadar olamaz eminim benimki çok iğrenç kişilikte bi insan..Sanki mecburuz hep onun evinde yiyip içmeye..Benim kpde demişti bana biyere giderken haber alcaksın demişti..hoşt demek istemiştim ama dyememiştim :)

Bu zamana kadar zaten eşim için sabrettim ama artık söylüyorum yanii çok çok çok büyük bişey olmadıktan sonra suratına bakmam diyorum..7 aydır bunları yaşadıysam 10 yıllık evli oldugumda geçmişime fena iz bırakmıs olur heralde..

Yok artık mümkün değil uzlasıp görmezden gelemem kesinlikle sildim..Eşimde söylüyo zaten bidaha asla o eve gitmiyceksin diyo..Kendiside arada bir gidicek..En doğrusu bu müstahak o adama bunlar..Hatta az bile..

Ah cnm senin yerinde olsam bütün verdiklerini geri iade ederdim,ederdım ki konuşacakları hicbirşey olmasın az olsun öz olsun senin olsun cnm.Allah yardımcın olsun seni çok ıyi anlıyorum buna yakın bir versiyonuda benim kpeder ..

İlk defa bu kadar çirkef bir k.peder konusu görüyorum burada..

Neden böyle K.pederin? en baştan beri mi sorun çıkarıyor, derdi ne seninle?

Dilini kullanmasını bilmeyen küfreder. Zira acizliktir.
Çok çok mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin.

Yorumları okumadan cevap veriyorum. Kusura bakmayın ama bence de kayınpederinize geçmiş olsuna falan gitmeyin çünkü haketmiyor. Bence siz fazla muhatapda olmayın bırakın bu durumu eşiniz halletsin. Kayınpederiniz cidden terbiyesizmiş.

Aynen katılıyorum. Eşiniz arkanızda madem durumu ona bırakın. Eşinizede babasını kötülemeyin. Neyin ne olduğunun belliki farkında ama neticede babası. Sizin tarafınızdan yapılacak hakaretler ters tepebilir.

Kayınpederin alsın evini altınlarını bi tarafına monte etsin:) biraz daha kalkmış olur totosu:)

Bir dahaki gitmende sabahın 6 sında git gece yarısı o uyuduktan sonra da eve dön.

Görmesin sizin gittiğinizi üzülmesin.

Sonra sabah 6 da tekrar gelirsiniz .

Yazık üzülmesin adamcağız.

Aman Allahım adam deli resmen
Bu nasıl bir kp ya ,şoklardayım
Eşinde de suç var kp bunları söylerken,o da dinliyor
O evde bir dakika bile durma,hatta boşver düğün hazırlığını falan
Kendi huzuruna bak sen

Bence en iyisini yaparsin.daha oncede takip ediyordum konularini.boyle kp dusman basina.kufurbaz hadi karisina cocuklarina kufur ediyor.onlarda alismislar kabul ediyolarda.sana ne hakla bu kadar kufur edebiliyor.evi ne kadar uzakta tutarsan o kadar iyi senin icin.

gitme tabi...
iyi sabırlı davranmışsın bravo...
çık evinden ne hali varsa görsün..
ne kıymetli dört duvarı varmış...

Sakın verme altınlarını onlar resmen senin.
KBidaha söylerse çıkarken ödediğim krediye say dersin olur biter.
Eşinin arkanda olması enbüyük şansın, yok öyle gelinler varmış yok böyle gelinler varmış suç oğlunda öylesini alsaymış senin suçun yok:) Hangi zamanda yaşıyoruz hala böyle iş bekliyolar gelmeni gitmeni sürekli bekliyolar böylelerine takvim hediye etmek eniyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…