KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

aaaynnıı benim kayınbaba
valla canım gülüp geçicen yoksa kafaya tak tak nereye kadar....
Allahım niye bizi bulmaz şöyle mülayim, yavrum siz mutlu olunda gerisi mühim değil diyen kaynanalar, kayınbabalar...

Öyle yapıyorum zaten canım gidip gelmiyorum..Eşimde gitmiyo..en iyisi böyle yapmak yoksa tepeme çıkıyolar..Bayramdan bayrama gider gelirim tamamdır yeter onlara..Seninde konunu okudum sende gitme sakın kafanada takma hiiiç değmez..

Allah sabır versin, üzüldüm durumunuza..
umarım eşiniz en yakın zamanda haklıyla haksızı ayırd etme muhamekisine ulaşır...

aynen canım. bende öyle diyorum eşimde diyo bayramdan bayrama gideriz diye...
ama eşimi asla yalnız göndermem. çünkü onuda denedim eşimlede aram kötü oldu...
kp kaynana neler diyolarsa artık arkamda eşim gelirdi eve nerdeyse niye kaşının altında gözün var diye kavga çıkarmaya çalışırdı...
dedim sonra ya benide götürsün kabul ederler beni yada gene beni götürsün etmezlersede bi köşede otururum ama yanından ayrılmam dedim..tavsiyem, bayram dışında da sen sen ol eşini yalnız sakın gönderme ailesinin yanına...

Canim cok uzuldum senin adina..
Allah kolayliklar versin..Cahil bir insan kayinpederiniz.
Simdi bu aralar bizimde kayinpederin ogluna vermis oldugu evin satilmasi soz konusu..
Onu evini satip, yeni bir ev alacagiz kendimize. cunku kendi imkanimizla ev alamadik,alamiyoruz.
simdi icime bir endise girdi, acaba yarin birgun bizimde yuzumuze vurulur mu?
Bu evde benim sayemde oturuyorsunuz diye?
Offf Aman Allahim.. insallah boyle seyler duymayiz...

Allah kayinpederinize merhamet ve vicdan versin dilerim...

önceki konularınızı bilmiyorum ama kv yok mu? azıcık kocasını frenlesin bu nasıl bi adam demicem çünkü bi benzeeride bende var. yaaa vallahi çıldırıyorum şu kv kp konularına bunlar oğullarını niye evlendiriyolar evlendirene kadar oğlum gelinim mutlu olsun başka bişey istemem derler sonra bizim oğlumuz bizim evimiz ana babaya şöyle yap böyle yap ayy artık çok sıkıldım. şu 4 yılda ömrümden bi 10 yıl gitmiştir allahım yardımcımız olsun eşlerimize akıl ailesine hidayet versin inş.

En büyük şeytan kv zaten..Üvey olduğu için o dolduruyo hep kocasını ondan da nefret ediyorum..

Ah valla biz duyduk canımmm,inan insanın çoook zoruna gidiyo duyunca..Hiç beklemezdim üstelik kpden ama böyle bi insan çıktı..İnşallah duymazsınız siz..Bu zamanda ev almak gercekten çok zor çünkü yardım ediyolarr keske basa kakmalasar..

Amin insallah canim ya..
Tek dilegim bu..
Sende morelini bozma bosver buyukler yas ilerledikce cocuklasiyorlar..Gormezden,duymazdan gel..
sabirli ol.. Allah yardimcin olsun insallah.

anlattıklarına göre bende bu kadar igrenc insan düsünemiorum.ne gidicen gecmis olsuna,hiç değmez. bide hastanede niye geldin gelin diye küfür yemeye mi gidiceksin ? tek şanslı tarafın eşinin yanında olması,onunla da ii gecin ,yoksa tek kalırsın .bir de bende cevremde hep kv cırcır konuşurlar, kp daha agırdır,etliye sütlüye pek karısmaz.ilginç,dünyada ne kadar gereksiz insan var.

Benim kayınpedere o kadar benziyorki. . Ben konuşmayı kestim sende öyle yap kafan rahat etsin. . Sadece ölüsüne giderim o adamın

Ben senin yerinde olsam, kesinlikle gecmis olsun demek icin giderdim..
Sana kotuluk edenlere, iyilik yaparak cezalandirmak en guzel sey..
Herkez yaptigindan sorumludur. O sana oyle kotu davranmissa onun gunahi onun boynuna...
Ama sen bilerek ve isteyerek onun gibi kotu olma..sen kendine yakisani yap..
Emin ol, utanan kayinpederin olacaktir gunun birinde..
Buna inan...

Yapmadımmı sanıyosun..Onun kötülüğüne inat büyüklük bende kalsın dedim ve gittim..Ama dedikleri şey galiba bizim gelin adam oluyo,sözümüzü dinlemeye karar verdi yola getirdik böyle yaparak dediler..O kötülük yaptıkca beni yola getircegni sanıyo çünkü..

Allah kolaylık versin ezelcim... Şok olduk yazdıklarını okuyunca... Kendini bilmeyen hakikaten canavar ruhlu insan... Yaş olarak olgunlaşmış ama insanlık olarak asla... Allah vicdan merhamet versin böylelerine..

Kayınpederinizi ve onun ne düşündüğünü çok fazla önemsiyorsunuz takmayın bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…