KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

canavar deil öküz var adamın içinde anlaşılan kaba terbiyesiz bi adam .s.kt.r git ne demek? şok oldum allah sabır versin

Ya sorma..Bugünde eşimi aramış gelmiyosunuz gitmiyosunuz bağırmıs cagırmıs yine..Eşim aradı azönce bi an önce çıkmamız lazım o evden dedi..Canavarda var öküzde varr değişik bi cins hiç görmedim böyle insan hayatımda ben..

bi süre o adamın yanına gitme eşin kendi gitsin canı istiosa bu arada aileni de yemeğe çağır görsün o eve nasıl girip çıkıyorlar

bi süre o adamın yanına gitme eşin kendi gitsin canı istiosa bu arada aileni de yemeğe çağır görsün o eve nasıl girip çıkıyorlar

Gelicek tabikide ailem o benim ya..Hiç kimse ailesini atamaz..Eşimin ailesi at diyemem ama beni muhatap etmesin yeter..Hep geliyo benim ailem zaten çağırmamı beklemeden gelip yarım saat bile oturup gittikleri oluyo..Ama eşimin ailesi yemek+çay+meyve+kahve bunlardan birini yapmasam yada eksik yapsam arkamdan dedikodumu yapıyolar..Kimse ailem gibi olamaz valla herkese sırtımı dönerim ailem için..

kafana takma ama eşine şunu söyle babana söyle bi daha bana küfür etmesin yoksa bi daha o eve adım atmam de k.pederin sana karşı çok ayıp etmiş en azından anlasın yaptığı kabalığı

kafana takma ama eşine şunu söyle babana söyle bi daha bana küfür etmesin yoksa bi daha o eve adım atmam de k.pederin sana karşı çok ayıp etmiş en azından anlasın yaptığı kabalığı

Ben ona bi kere dedimki ben eşimden başkasına hesap vermem dedim byere gidiceğim zaman..Bu kpye göre saygısızlıktı..Ben ona saygısızlık etmişim bu lafı söyleyerek..Simdi bana söyledği s.tr git lafı ise hiç bişeymiş ne varki bunda diyomuş o yaptıgı kabalıgı anlıycak kadar akıllı bi adam değil yani canımm..çok değişik insanlar valla..

Yok mu sarı tuvalet terliği vur ağzına, ağzına .
Ne gıcık bir adammış o yahu .

Yok mu sarı tuvalet terliği vur ağzına, ağzına .
Ne gıcık bir adammış o yahu .

Ay canım güldürdün benii sen çok yaşa emii :) sarı yok ama beyazı varr ve o terliği gördükçe kesin bu yorumu hatırlıycamm

ezel madem adam yaptığı kabalığı anlamayacak kadar insan değil sen ona mesafeli olacaksın yüz göz olmayacaksın başka çağre yok maalesef Allak kolaylık versin

Ay canım güldürdün benii sen çok yaşa emii :) sarı yok ama beyazı varr ve o terliği gördükçe kesin bu yorumu hatırlıycamm

:) Ciddiyim ben ya başka bir konunu daha okumuştum nasıl bir adam bu yahu .

ezel madem adam yaptığı kabalığı anlamayacak kadar insan değil sen ona mesafeli olacaksın yüz göz olmayacaksın başka çağre yok maalesef Allak kolaylık versin

Mesafeli hemde baya mesafeli olcamm çok çok çok kötü bi durum olmadığı sürece gitmem kesinlikle işim olmaz artık...

:) Ciddiyim ben ya başka bir konunu daha okumuştum nasıl bir adam bu yahu .

Ahh valla elime verseler vururum hemde öyle bi vururum ki linç ederimm :) Açmadığım bisürü konu var daha neler yapıyo neler ..Deli gibi bişeyy anlıycağın üstelik 7 aylık evliyim daha..

Ahh valla elime verseler vururum hemde öyle bi vururum ki linç ederimm :) Açmadığım bisürü konu var daha neler yapıyo neler ..Deli gibi bişeyy anlıycağın üstelik 7 aylık evliyim daha..

Takıntılı adam .
Böyleleri iyilikten anlamaz canım dilini çıkar bağır çağır .
Evine de alma hatta .
7 Aylık evlisin bir de el üstünde tutacağına koca adamın yaptığına bak .

birebir sohbet falanda etme meraba hoşgeldin vs. yeter fazlasına layık deil belli ki

Birebir sohbeti keseli oluyo 3 ay falan sormam nasılsın falan diye.mrb mrb böyleyiz.Onca seyden sonra bide sohbet edemem ben onunla hiiiç gerek yok..

Takıntılı adam .
Böyleleri iyilikten anlamaz canım dilini çıkar bağır çağır .
Evine de alma hatta .
7 Aylık evlisin bir de el üstünde tutacağına koca adamın yaptığına bak .

Ah canım 1 haftalık evliydim basladı bunları yapmaya..ilk zamanlar sustumm..Dişimi gösterince kötü oldum işte..Carladığım için bu haldeyiz,susmam mümkün değil artıkkkk

Ah canım 1 haftalık evliydim basladı bunları yapmaya..ilk zamanlar sustumm..Dişimi gösterince kötü oldum işte..Carladığım için bu haldeyiz,susmam mümkün değil artıkkkk

Susma zaten ne susacaksın yahu .
Benim annem hep susmuş .
Yaptığı iyiliklerin hangisi biliniyor .
Babaannemi çocuk gibi banyo yaptırır tırnaklarını bile annem keser .
Yemeğini yapar önüne koyar ama hiç birinin kıymeti bilinmez .
21 yaşındayım kendimi bildim bileli babaannem neye sinirlense annemden çıkarır sinirini annemde susar .
Sustukça daha da azdı babaannem .
Sakın susma .

Benim annemde aynı şekilde hiç bişekilde değerleri bilinmiyo..Gözümüzün önünde örnekler var birsürü..Değerimi bilseler azda olsa bişeyler yaparım..Ama yok yaptığım seyede Allah razı olsun demek yerıne bahane buluyolar..

Kesinlikle .
Bir adama sormuşlar " bu kişinin sana kötülüğü bulundu mu ? " diye .
O da demiş ki " Ben ona iyilik yapmadım ki "
Uzak dur sende .

Kesinlikle .
Bir adama sormuşlar " bu kişinin sana kötülüğü bulundu mu ? " diye .
O da demiş ki " Ben ona iyilik yapmadım ki "
Uzak dur sende .

Ne kadar doğru bi söz..İyilik anlayan insan anlıyo çok güzel..Ama anlamayan insana naparsan yap anlamaz..Bunu anladığın an uzaklaşmak lazım..

Ne kadar doğru bi söz..İyilik anlayan insan anlıyo çok güzel..Ama anlamayan insana naparsan yap anlamaz..Bunu anladığın an uzaklaşmak lazım..

Çoğu insan anlamıyor ki .
İstersen k...nı yırt o iyi olsun diye o bana ne yaptı ki derler .
Herkes kendini düşünüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…