- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi zziinneett
-
Sen sorunlarını konuşarak halledemezden misin? Kavgasız anlatamıyor musun derdini? Bu şekilde haklıyken haksız olursun ,hayatta üslup çok önemlidirPeki arkadaşlar iyi yada kotu Yorum yapan herkese teşekkürler itici iğrenc pisliğin tekiyim eşimin hakki olani istemem sucmus bunu anladim daha agzimi acmiycam kp yalan söylese de hakli doğudan gelince evi sana vercem diyip vermeme konusunda da hakli yarin evi satip bizi atsa yine o hakli olacak tek suçlu bnm ok rahatlayin
Bence de eşine güvenmiyor yarın birgün boşanırsam diye düşünüyordur aklının bir köşesinde, hergün mal mülk kavgası olsa ben de almam o evi üzerimeHah söyle de,herkes en baştan okuyamaz ki sen konuyu güncelle bence, durum buysa evet ortada bir kazık var ama senin de dediğin gibi oğluna kazık,oğlu buna ses etmiyorsa bence içten içe istediği babasının üstünde durması
Ya Esim kredi ödemek için doğuda canini hiçe sahip bi yilda ayrica fazladan kalmis neden kpin yalanini sözünden dönmelerini kimse gormuyo da ben suçlu oluyorum bu tek evi olsa yine istemicem uç evi var adamin eşime allah korusun bisey olsa o beni kapi disari eder sizce bu durumami dusiyim cok acimasizsiniz
Esin doguda gorev yaparken
Babasi tapuyu neden kendi uzerine almis ki.
Sonucta kredili ev, taksitlerini
Odemek icin kisinin kendi yatirmasi sart
Falan degil.
Tapu devir,kredi kapama
Bunlar ekstra masraf hep.
Bu kisim cok iyi niyetli degil.
Evlenme ihtimali oldugu icin
Evlenecegi kisiyi olumsuz bir durumda
Devre disi birakmak icin yapilmis
Bir hamle gibi gorunuyor buradan.
Iste burada evlilik oncesi isler
Oldugu icin bunlar
Senin ilgilendiren bir durum olmaktan
Cikiyor.
Ben de aynen böyle düşündüm, merak ettim görücü usulü mü flörte dayalı mı bu evlilik
Kocanın senden önce aldığı bir malın bu denli derdine düşmem çok garip, kocan düşsün derdine, benim evlenmeden önceki mallarımın tapusunu bile görmedi eşim soramaz da onu ilgilendirmezSimdi kp kotu niyetli diyen var esin sana güvenmesi diyen var peki benim suçum ne burada ben bu ev cepte dursun demiyorum asla bu evi versin geri kalan tum malvarligini şuan sagken istediğine bagislayabilir gitsin gorumcenin üstüne yapsin asla karsi gelmem paragöz olan bunu dermi kp enayi yerine koyuyor oz oğluna kazik atiyo derdim bu Esim de üzülüp içine atiyo baba iste azami girtlakliyimmi bana bu rezilligi evt ypti dio
eşin düzeltecek durumu sen değil. hala tapu diyorsun. eşin bunalıp seni evden atsın mı istiyorsun, babana mı göndersin, paragöz mü desin? kocanla durduk yerde huzurunu kaçırıp yuvandan olma.Simdi kp kotu niyetli diyen var esin sana güvenmesi diyen var peki benim suçum ne burada ben bu ev cepte dursun demiyorum asla bu evi versin geri kalan tum malvarligini şuan sagken istediğine bagislayabilir gitsin gorumcenin üstüne yapsin asla karsi gelmem paragöz olan bunu dermi kp enayi yerine koyuyor oz oğluna kazik atiyo derdim bu Esim de üzülüp içine atiyo baba iste azami girtlakliyimmi bana bu rezilligi evt ypti dio
diye sormaniz abes kaciyor, cunku ortada bir olum olmadan ebeveynlerin sahip oldugu mallar "hak" kapsamina girmiyor.Hakkimizi istemek sucmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?