kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Sen sorunlarını konuşarak halledemezden misin? Kavgasız anlatamıyor musun derdini? Bu şekilde haklıyken haksız olursun ,hayatta üslup çok önemlidir

Haklisiniz bugün esimi karsima alip konuscam inş bana hemen bagirmazsa bu konu yüzündensevgimizi saygimizi kaybetmeyelim evliligimizi mmutluluğumuzu bozmayalim dicem ama bbiliyorum kieesimde istemicek kp de vermicek ben elim yüreğimdeyarin obur gün satarmi bizi atarmi korkusuyla beklicrm benim üslubum basta iyi esim kavga cikarip bagirinca sapitiom bnde

Bence de eşine güvenmiyor yarın birgün boşanırsam diye düşünüyordur aklının bir köşesinde, hergün mal mülk kavgası olsa ben de almam o evi üzerime

iyi de ggüzel kkardeşim esin bekarken istediğini yapar. Ister ailesine yardımeder ister harcar gider sen buna karisamazsin ki. Ha evliyken yapar eyvallah sonuna kadar hhaklısın. Ama daha şimdidentapu tapu diye kkafayı takman garip. Sen mutlu hhuzurluyYuvamolsun diyecegine yyarın kapı dışarı edilirsem, gorumcemin kocası evi sat derse diye ince hesaplara girmissin. Eşine hhayatı zindan etmeye hakkın yok. Mddiyatcisin kkabul et. SŞuano evde sen oturuyorsun demi seni kimse aaçıkta birakmamis bırak zamanı gelince ne olacaksa olsun. Ve KP e yalana mecbur dilmiş bir baskı yapılmış diye düşünüyorum açıkçası

hak bu. odemi yapan esin. 5 ay kp yapmis odemeyi . baba bu tabi yapacak. babalik sadece evlendirmekle olmuyor. evlendirmis ev soz konusu olmus adam son 5 ayi odemis simdk evi vermiyo. napacak mezarina mi goturecek. her baba baba degildir . senin babanin sormadi uygun bir sey degil.
ne olursa olsun bu konuda esinle tartisma. sabrinin son noktasina kadr esine karsi anlayisla iyi davranisla halletmeye calis . olmazsa o zaman seytani alternatifler denemeye basla .d.d

ev senin dediyse vermesi lazım tapuyu sonradan vazgecilcek birsey degil bende kızarım ama esinize yuklenmeyin bence oda ne yapsın babası sozunden donuyorsa

Esin doguda gorev yaparken
Babasi tapuyu neden kendi uzerine almis ki.
Sonucta kredili ev, taksitlerini
Odemek icin kisinin kendi yatirmasi sart
Falan degil.
Tapu devir,kredi kapama

Bunlar ekstra masraf hep.
Bu kisim cok iyi niyetli degil.

Evlenme ihtimali oldugu icin
Evlenecegi kisiyi olumsuz bir durumda
Devre disi birakmak icin yapilmis
Bir hamle gibi gorunuyor buradan.

Iste burada evlilik oncesi isler
Oldugu icin bunlar
Senin ilgilendiren bir durum olmaktan
Cikiyor.

En kotu ihtimalle kp,kv
Birsey olmasi durumunda (allah korusun)
Toplam mal varligi kac kardeslerse artik
3-4 gibi bolunur.
3 ev bankada para falan demissin.
Zaten size dusen kisim ile
Bir daire alabilirsiniz diye dusunuyorum.
Bu kadar kasmana
Dert etmene degecek bisy yok.
Bosuna uzulup stres oluyosun
Esini de kendini de huzursuz ediyorsun.

Bu daire disinda baska bisey istemiyorum
Dedigin icin bu sekilde soyluyorum.
Amacin bu ev cepte olsun
Diger miras otomatik bolunur oradan da zaten hak aliriz degilse.

Hayır yaa esin kendi düşünsün adamın evinde tek başına kaliyomusunuz evet gerisini boşver! Bana dokunmayan yilan 1000 yaşasın misali

Ben de aynen böyle düşündüm, merak ettim görücü usulü mü flörte dayalı mı bu evlilik

Ben de aynen böyle düşündüm, merak ettim görücü usulü mü flörte dayalı mı bu evlilik

Yani aile kendince bir onlem
Almis gibi,
Malin yarisini kaptirmamak adina.
Esi de zaten bunu
Biliyor buyuk ihtimalle.

Iste durum bu olsa bile
Hani konu sahibi her turlu itiraz edemez.
Boyle bir arzusu varsa bastan
Once tapuyu al ustune sonra nikah
Diyecekti..

Yani haklı ya da haksız bunun için evin huzuru bozulmaya değmez

Simdi kp kotu niyetli diyen var esin sana güvenmesi diyen var peki benim suçum ne burada ben bu ev cepte dursun demiyorum asla bu evi versin geri kalan tum malvarligini şuan sagken istediğine bagislayabilir gitsin gorumcenin üstüne yapsin asla karsi gelmem paragöz olan bunu dermi kp enayi yerine koyuyor oz oğluna kazik atiyo derdim bu Esim de üzülüp içine atiyo baba iste azami girtlakliyimmi bana bu rezilligi evt ypti dio

Kocanın senden önce aldığı bir malın bu denli derdine düşmem çok garip, kocan düşsün derdine, benim evlenmeden önceki mallarımın tapusunu bile görmedi eşim soramaz da onu ilgilendirmez

eşin düzeltecek durumu sen değil. hala tapu diyorsun. eşin bunalıp seni evden atsın mı istiyorsun, babana mı göndersin, paragöz mü desin? kocanla durduk yerde huzurunu kaçırıp yuvandan olma.

sevgili konu sahibi @zziinneett

evlilik akdi oncesi esinizin kazanip da bagisladigi yahut borc verdigi yahut emanet ettigi hicbir varlik uzerinde soz hakkiniz yasal olarak yok. kaldi ki etik olarak ebeveynler olmeden kimse sahip olunan mal uzerinde "hak" talep edemez. yani sizin
Hakkimizi istemek sucmu
diye sormaniz abes kaciyor, cunku ortada bir olum olmadan ebeveynlerin sahip oldugu mallar "hak" kapsamina girmiyor.

kendinizce hakli oldugunuz yanlar elbet vardir. esiniz o zamanki meblagayi biriktirse belki baska seyler icin kullanirdiniz kari ve koca olarak. olabilir ama bu, esinizin tercihi olmus. keske o donemde esinize kendinizce fikir beyan etseydiniz. bu saatten sonra mudahil olmak sadece sizi cirkinlestirir.

Ya hala paragöz deniyor neden beni kimse anlamiyo paragoz olsam herseyi gorumcenin ustune yapsin dermiyim esime yapilan bu kazigi kaldiramiyorum nolur anlayin artik

Tapu bu kadar önemli mi babanız bunu sormuş. Ayrıca parasını kayınbabanız ödemiş ister verir ister vermez bu kadar baskı yapmak çok yersiz

Arkadasim Esim deseydiki bekarken ben babama ev alip hibe etcem tmm susup otururum kendisine alip babasina EMANET etmiş dönünce tapusunu senden alacam diye adam tmm diyo ve Esim doğudan dönünce iade etmiyor Esim babasina almadi bu evi o dauzuluyo olana

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Söz vermese bu kadar sinir olmayacaktiniz eminim. Siz en azından evde kendiniz oturuyorsunuz.
Benimde esimle gorumcemin beraber ödedikleri bir ev var bekarken. Gorumcem düğünde bilezik bile takmadi ev tapusunu getirdi evi size hediye ediyorum dedi. 5 yıllık evliyiz evin kirasını beş yıldır gorumcem yiyorr, üstelik suan esimde bende issisiz ve gorumcem ayda 3.500 tl maas alıyor.. ustelik bekar.
Bende esimle çok kavga ettim. Ozaman geri alsın sozunu evi vermiyorum desin vs vs. Birşey değişmedi.
Baktım yapacak birşey yok sustum. Esim zaten ben erkeğim isteyemem ayaklarında. Bence de evin huzurunu bozmaya degmez Allah ıslah etsin boylelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…