kp yuzunden esimeyasattiklarimda sizce haklimiyimm

Evin parasinin ne kadarini siz ne kadarini kayinpederiniz odedi. Ben size hak veriyorum. Yarin obur gun esinize birsey olsa ya da ayrilsaniz o evden hakkinizi alamazsiniz. Acaba kayinpederiniz bunu dusunerek mi vermek istemiyor.

Kira ödemedem oturuyorsunuz işte
Daha derdiniz ne
Ben olsam kp yerinde evden sizi cıkarır kiraya yollarım.

Senin de anlayamadigin ya da anlamak istemedigin su ki, evin parasini veren esin daha ev dememisken babana varana dek tapu derdine dusmeniz.cok iticisiniz ve senin gibi insanlari hep itici bulmusumdur var cunku boyleleri.o ev esinin ister ustune alir isterse ailesine hibe eder sen karisamazsin nokta..

Bunun için huzuru bozmaya gerek yok.

Ki ev, araba, para karın doyurmuyor. Huzur ve sağlık en önemlisi.

Yapmayın, huzursuzluk olmasın. Sizi atıp kiracıya verecek kadar da değişik insanlar değillerdir herhalde.

Neden bu telaşınız?
Kp evi satar diye mi korkuyorsunuz?
Kp'in ödediği tutarı toplayın, baba senin ödediğin parayı sana ödücez ev konusunda borcumuz kalmamış olur sende tapuyu bize verirsin deyin bakalım ne diyor.

İste kimse bunu anlamiyo KV yapmaz ama kp yapar hatta bi arkadaş sizi atip kiraya versin dicek kadarda acimasiz burada onu dicek kadar değişik insanlar var

Ben yaptigi masraflar ve son bes ayin parasini verelim diorum tapu masrafları da az değil herşeyi ödeyip alalim diyorum vermiyor ne desek KV bile o ev oğlunun evi ver diyo düşünün

O evden babanıza ne
Baba oğul kendi aralarında çözerler siz yokken edinilmiş mal mülk sizi ilgilendirmez
Daha yeni evlisiniz belki ileride Allah vermesin ama ayrılık yaşarsanız o evde sizinde Hakkı'nız olacaktır onu düşünüp vermemişte olabilirler

Bence haksizlik etmeyin bu kadar kadina.sonucta esi kendi icin ilerde kuracagi yuvasi icin calismis ,odemis almis.babasinada guvenmis ustune yapmis.kp rin evi olsa tamam karismaya hakki.yok.bence siz bes ay odedigi parayi ayarlayin esin baba senin odedigin parada hazir alacak verecek kalmadi tapu islemlerini yapalim artik desin.

Maddi açıdan bakıldığında evet haklısınız, çoğunu eşiniz ödedi sanırım. Tapu sadece işlemler için kayınpedere verilmiş.

Ama aile içinde görgü vs. olarak, eşinizle sürekli bunu tartışmanız yanlış anlaşılabilir. Hem daha yeni evlisiniz. Biraz daha bekleyin bence. Çabalarınız geri tepebilir.

Siz ne kadar kavga da etseniz, kayınpeder tapuya gitmedikçe yapacak birşey yok...

Esiniz neden size kiziyor tapuyla alakali konu actiginizda? O neden babasiyla acik acik konusmuyor? K.valideniz ne diyor duruma? Yani esinizin hakki o ev, onda hemfikiriz zaten. Ama belki esinizde durumda sizin kadar rahatsiz degil. Size de oyle gelmiyormu?

Moonlight kayinvalidemi cok severim o zaten hep oğlumun evini ver der o da haksizliga gelmez en güzel soruyu sen sordun herkes pis itici saygisiz olduğumu söylüyor ama bi kişi bile esin neden sana mevzuyu acinca bagiriyo demedi ben daha hic bisey demeden mevzuyu agzima aldigim an evi yikiyo bagirip cagirip kiziyo bende o bnm canimi yakinca korkaksin dedim birden cikiverdi acik acik bir iki söyledi babasi vermeyince vazgeçti o da ama öyle düzgünce konusmadi laf arasında gecirdi

Armut pis agzima dus gibi olmus israriniz ve kavgalriniz esinizi daraltma niz cok itici bir durum umarım sakinlesip dogru kararları verebilirsiniz

Inan derdim sana hakaret etmek degil, sadece olayi anlamaya calistim. Esinin asiri tepki vermesi ve kizmasi sanki o da cok gonullu degilmks gibi geldi bana tapu konusunda. Bennce biraz bu konuyu acma, sen ne kadar irdelersen esin ters teper.

Derdi bu da olabilir evet,bir baba olarak böyle düşünmesi son derece insani,çocukları elbette gelinden önce gelecek kazanırken gelin yoktu yanında değil mi
Yoktu ama evin parasi da konu sahibinin eşi ödemiş evlilerken alınmış ve parasi ödenmiş bi ev. He evlenmeden alır o evi sonradan evlilik falan olur amenna ama ikisinin ortak karari olarak alınmış bi ev bu.
Ustelik eşi ben gelene kadar evi al sonra gelince tapusunu alırım kısmına tamam deyip gelince de yan çizmiş zaten bu sebepten dolayı konu sahibini haklı buldum.

Benim anladigim ev konu sahibinin esi bekarken alinmis, cunki 5 yillik bir krediden bahsediliyor, konu sahibi ise yeni evli. Zaten evliyken alinsaydi onun da fedakarliklari oldugundan kimse onun bu kadar uzerine gitmezdi diye dusunuyorum.

Evet öyleymis konuyu güncellemesini söyledim

işte bunu eşin düşünmeli sen değil. sen üsteler ısrar edersen, ilerde hem eşin hem ailesi seni paragöz ilan eder, onlar iyi olur sen kötü olursun. eşine korkularını anlat tabi ki ama ısrarcı olma. kafasının etini yersen "sanane ben ödedim babama verdim almıyorum" der ortada kalakalırsın. elbette evlendin ama sen eşinle bir ailesin. diğerleri için mal düşkünü gelin, el kızı olursun karışırsan.
o yüzden haklıyken haksız duruma düşürme kendini.

Tamam, kendini yanlış ifade etmiş olabilirsin, yanlış anlamış olabiliriz v.s .
Burası hiç önemli değil.
Evliliğini yıpratma böyle maddi konulardan dolayı.
Esin ayıp ediyor elbet, karşılıklı muhabbet etmesi gerekiyor çiftlerin. Gerek hesap sorabilmeleri birbirlerine.

Böyle nedenlerden dolayı evliliği zedelemeyin. Inanın tamiri zor oluyor.

Saygı bittiği her şey bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…