- Konu Sahibi zziinneett
-
Kira ödemedem oturuyorsunuz işteMrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Senin de anlayamadigin ya da anlamak istemedigin su ki, evin parasini veren esin daha ev dememisken babana varana dek tapu derdine dusmeniz.cok iticisiniz ve senin gibi insanlari hep itici bulmusumdur var cunku boyleleri.o ev esinin ister ustune alir isterse ailesine hibe eder sen karisamazsin nokta..Anlamadiginiz su Esim bu parayi babasınaalmadi kendine aldi kkendisi için aldi babasina emanet etti babasi da emanete hiyanetlik etti ben konuyu eksik yazdigim için kimse anlamadi konuyu hata bende esinle aram iyi maddiyat asla aramiza girmedi bu konu dişinda eEsim de asla karim o evden hak almasin derdinde değil ailesiyle arasini bozmak istemiyor bende bozma ama güzelce hakkini iste diyorum cekiniyorum diyo bende ondan sinirlendim
Ne desek vermioNeden bu telaşınız?
Kp evi satar diye mi korkuyorsunuz?
Kp'in ödediği tutarı toplayın, baba senin ödediğin parayı sana ödücez ev konusunda borcumuz kalmamış olur sende tapuyu bize verirsin deyin bakalım ne diyor.
Moonlight kayinvalidemi cok severim o zaten hep oğlumun evini ver der o da haksizliga gelmez en güzel soruyu sen sordun herkes pis itici saygisiz olduğumu söylüyor ama bi kişi bile esin neden sana mevzuyu acinca bagiriyo demedi ben daha hic bisey demeden mevzuyu agzima aldigim an evi yikiyo bagirip cagirip kiziyo bende o bnm canimi yakinca korkaksin dedim birden cikiverdi acik acik bir iki söyledi babasi vermeyince vazgeçti o da ama öyle düzgünce konusmadi laf arasında gecirdi
Yoktu ama evin parasi da konu sahibinin eşi ödemiş evlilerken alınmış ve parasi ödenmiş bi ev. He evlenmeden alır o evi sonradan evlilik falan olur amenna ama ikisinin ortak karari olarak alınmış bi ev bu.Derdi bu da olabilir evet,bir baba olarak böyle düşünmesi son derece insani,çocukları elbette gelinden önce gelecek kazanırken gelin yoktu yanında değil mi
Yoktu ama evin parasi da konu sahibinin eşi ödemiş evlilerken alınmış ve parasi ödenmiş bi ev. He evlenmeden alır o evi sonradan evlilik falan olur amenna ama ikisinin ortak karari olarak alınmış bi ev bu.
Ustelik eşi ben gelene kadar evi al sonra gelince tapusunu alırım kısmına tamam deyip gelince de yan çizmiş zaten bu sebepten dolayı konu sahibini haklı buldum.
Yoktu ama evin parasi da konu sahibinin eşi ödemiş evlilerken alınmış ve parasi ödenmiş bi ev. He evlenmeden alır o evi sonradan evlilik falan olur amenna ama ikisinin ortak karari olarak alınmış bi ev bu.
Ustelik eşi ben gelene kadar evi al sonra gelince tapusunu alırım kısmına tamam deyip gelince de yan çizmiş zaten bu sebepten dolayı konu sahibini haklı buldum.
işte bunu eşin düşünmeli sen değil. sen üsteler ısrar edersen, ilerde hem eşin hem ailesi seni paragöz ilan eder, onlar iyi olur sen kötü olursun. eşine korkularını anlat tabi ki ama ısrarcı olma. kafasının etini yersen "sanane ben ödedim babama verdim almıyorum" der ortada kalakalırsın. elbette evlendin ama sen eşinle bir ailesin. diğerleri için mal düşkünü gelin, el kızı olursun karışırsan.Hayir Esim ödedi diyorum kp son bes ayi ödeditemelden alinan bir ev cok uyguna alindi simdi baya ddeğerlendi tmm suscam yarin obur ggün kp evi saatti bizi kapinin önüne koydu diye konu acarim sizde ooooohhh superoolmuş iyi olmuşdiye yorum yaparsiniz
Moonlight kayinvalidemi cok severim o zaten hep oğlumun evini ver der o da haksizliga gelmez en güzel soruyu sen sordun herkes pis itici saygisiz olduğumu söylüyor ama bi kişi bile esin neden sana mevzuyu acinca bagiriyo demedi ben daha hic bisey demeden mevzuyu agzima aldigim an evi yikiyo bagirip cagirip kiziyo bende o bnm canimi yakinca korkaksin dedim birden cikiverdi acik acik bir iki söyledi babasi vermeyince vazgeçti o da ama öyle düzgünce konusmadi laf arasında gecirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?