- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi zziinneett
-
Adam olacak kiz evlimisin bilmiyorum ama gelini olarak bende artik onun kiziyim niye gelin boyle nefret edilesi diş kapinin mandali olsun hayatini oğluna adamis cocuklarinin annesi olacak bi kadini nasil boyle asagilarsiniz üstelik sizde bi bayansiniz
Ya bende calisir alirim ama kp in kendi oğluna bu yaptigi tabiri caizse kazik degilmi zamanında tmm oğlum ben ayarlarim gelince veririm oğlandonuyo yok vermemmm
Parayı siz ödediyseniz haklısın aksi durumda haksızsın ve bence çok iticisin bu hareketlerinden vazgeç evin tapusunu alacaksın ama eşini kaybedeceksin kavga çıkarayım mı diye sormak Nasıl bir psikoloji ya ??Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Adam olacak kiz allah rahmet eylesin baban nur içinde yatsin yazdim yorumlarda var ama Esim dogudayken babasina diyo sen ilgilenen tapu fln al üstüne ben dönüşte alirim tapuyu bes yil oduyo krediyi son bes ay kala kp oduyo ama Esim doğudan gelince kp evi geri vermiyor üstelik kendisinin uç evi var yani
Eğer anlattığın gibi evin ödemelerini eşin yaptıysa baştan evi kayınpederin üzerine yapmakla büyük bir hata etmişsiniz. Ayrıca neden böyle bir şeye gerek duydunuz. Ayda kaç lira ödediniz ki beş yıl içinde evin borcu bitti. Büyük ihtimalle kayıppederin bir ev aldı. Peşinatını, ödemelerini o yaptı. Son beş yıl da eşiniz ödedi. Bu evi sizin yapmaz sadece bir miktar ortak yapar. Bu işin bir kısmı. İşin başka bir kısmı da şu, eğer eşinizin başka bir kardeşi varsa ve bu ev eşinizin üzerine yapılırsa, kardeş de bundan hoşnut kalmazsa kayınpederiniz hayattayken de, öldükten sonra da dava açabilir bu kardeş. Çünkü mal kaçırmaya girer. O yüzden bu tip olaylarda ev alıyorsanız direk kendi üzerinize alın. Kendi almadığınız evlere de benim diye sahip çıkmayın.Mrb kizlar gecen yil evlendim oturduğumuz ev kayinbabamin uüstüne evlenirken az bi borcu kalmisti simdi bitti hep derdi oğlum bu ev senin ben de dedim artik söyle tapuyu üstüne yapsin ama yok adam sürekli bi bahane uyduruyo acele etmeyin yok bekleyin bilmem ne Esimde pasif kaliyo ttmm diyo bende cildiriyorum eşime bagirip kiziyorum korkaksin pisiriksin diye ssürekli kavga ediyoruz dun ordaydik babam babasina sordu laf arasında ipotek kalkti dimi diye yok kalkmadi odicez az daha bilmem ne fln diye YALAN söyledi yazik KV de bey kalkti ya fln dedi o da sus sen fln dedi gözgore gore yalan söyledi ve Esimyine sustu sabah ise gitti ssizce isten gelince kavga cikartip burnundan getirmemi hak etmiomu ben kp le bu konuyu konuşmamooğluna bbunu yapan banami verecek bu arada ttelden yaziyorum yanlis harfler için oözürdilerim bana bi akil verin kizlar bi arkadasin tavsiyesi üzerine ekliyorum biliyorum bi ise yaramicak bombalamaya devam etceksiniz evin bes yil kredisini Esim ödedi son bes ayi kp ödedi Esim dogudayken kp üstüne aldi islemleri o yaptigi için eşime iade etmiyo
Tapuyu niye vermediğini öğrenin bence. Kimsenin günahını almak istemem ama böyle insanlar üç kuruşun hesabını yaparyapar. Onun ödediği kısmı eşiniz geri versin. Belki o yüzden vermemeye çalışıyor benim de katkım var vs... Yada o da Eşinize bir şey olursa geline kalır koca ev diye vermiyor olabilir sonuçta evlenmişsiniz. Eşinize yüklenmeyin herkesin Baba-evlat ilişkisi farklı. O ailesi sabrı kalmadığı zaman sen kötü olursun. Anlayış gösterin Allah bir yol verir.Adam olacak kiz allah rahmet eylesin baban nur içinde yatsin yazdim yorumlarda var ama Esim dogudayken babasina diyo sen ilgilenen tapu fln al üstüne ben dönüşte alirim tapuyu bes yil oduyo krediyi son bes ay kala kp oduyo ama Esim doğudan gelince kp evi geri vermiyor üstelik kendisinin uç evi var yani
Esin ne diyor peki? Babanla konus diyince.Ya evi tapulasin o ödediği bes ayi ben vercem ya on ay veriyim hak geçmesin diosaniz ben onu vermeye raziyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?