"Araba kendi etrafında 360 derece dönebiliyor. özellikle parklarda benim çok işime yarıyor bu özelliği her yana çevirebiliyorum. sırt bölgesi çok fazla poziyonda ayarlanabiliyor çocuk istediği gibi oturabiliyor ya da yatabiliyor. ayrıca travel sistem bir bebek arabası biz arabada hala twistin oto koltuğunu kullanıyoruz. arabayı katlamak ve taşımak benim için çok kolay tek başıma açıp kapatabiliyorum."
"Ağırlığı var,hatta çoğu kişiye hantal bir araba.ama ben bu arabanın peşinden koştum resmen daha doğuma 5 ay varken aldım.rüzgarın yönüne göre değiştirebilmen muhteşem bir özellik bana göre.arka şişme tekerler tam bizim yollara göre.anakucağı aparatının çıkması bebek içinde uyurken ,arabaya veya eve girişinde bebeği uyandırmıyorsun.ağırlık var,ama baston puşetlerle karşılaştırınca.alt kısmı biraz fazla yer kaplıyor.ama sağlamlık önemli "
"Bebek Arabasının 360 derece dönme özelliği harika ama; bagajınızın çok büyük olması gerekiyor.Önce bagaj büyüklüğünüzü kontrol edin sonra ürünü alın derim."
"Oturur vaziyette kullanımı çok rahat. Bence en rahatı bu hatta. Yatar pozisyonuda çok güzel tatillerde oğlum içinde uyudu. Fakat biz ana kucağını hiç kullanamadık. Bebek içinden hep kaydı. Dolayısıyla araba koltugu olarakda kullanamadık çok kısa surede araba koltugu almak zorunda kaldık. Birde gerçekten ağır bir araba. Bebeğin rahatlığı derseniz bu arabayı alın, bizim rahatlığımız derseniz bu arabayı almayın. Çok pratik değil."
"Biz açma ve kapamada sorun yaşıyoruz ama kapandığı zaman çok yer kaplamıyor, sürekli arabada durursa zaten sorun yok.Pusetinin çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ama kızım genelde içinde rahat etti.ayrıca duruşu çok hoş, sürüşü de rahat.çok gezen bi yerlerde kalmak zorunda olan birileriyseniz kesinlıikle çok kullanışlı bi araba içine hem puset hem de araba için satılan terletmeyen kumaşlardan ince minderler satılıyor onlarla kullanırsanız rahat edersiniz."
"pusetin çok dik oluşu nedeni ile çocuk içinde hiç rahat duramadı resmen iki büklüm duruyordu. Yeni doğmuş bebek içinde oturur vaziyette duruyordu ve Beli boşlukta kalıyor. Arabada bir problem yok ama puseti çok kötü. Daha sonra başka ana kucağı araştırırken tesadüfen aynı model içerisinde bel desteği pedi gördük"