Doğuma Hazırlık Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anladım evet fıyat konusunda düşün lütfen makul birsey soyle eminim ıyı bır araba ama ıkıncı el olunca fıyat oldukca degışmeli cnm henuz bebegımın cınsıyetı belli degıl ama kırmızı hoşuma gıttı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen ne düşünüyosun fiyat olarak?
aslında arabanın kalitesi ve sıfırının fiyatını göz önüne aldığında makul bir fiyat ama ikimizi de üzmeyecek zor durumda bırakmayacak bir orta yol buluruz diye düşünüyorum
bizimki oğlan ama kırmızı her ikisine de gider, rengi çok güzel zaten kırmızının

canım sen ne düşünüyosun fiyat olarak?
aslında arabanın kalitesi ve sıfırının fiyatını göz önüne aldığında makul bir fiyat ama ikimizi de üzmeyecek zor durumda bırakmayacak bir orta yol buluruz diye düşünüyorum
bizimki oğlan ama kırmızı her ikisine de gider, rengi çok güzel zaten kırmızının

Msjım geldımı size acaba

Msjım geldımı size acaba

canım geldi bende cevap yazdım sana, görmedin sanırı
tamam haber bekliyorum senden ama mutlaka haber ver olurmu?
fiyat olarak da en son ne düşünüyosun söyle, ben de eşime bi sorarım, ona göre anlaşırsak detayları konuşuruz olur mu?

canım geldi bende cevap yazdım sana, görmedin sanırı
tamam haber bekliyorum senden ama mutlaka haber ver olurmu?
fiyat olarak da en son ne düşünüyosun söyle, ben de eşime bi sorarım, ona göre anlaşırsak detayları konuşuruz olur mu?

Tamam o zmn oyle yapalım bırde kargo dahılmı yoksa onuda konuşuruz. Haberleselim

Canım bi fiyatta anlaşalım, kargoyu da konuşuruz, senden haber bekliyorum ben

Tmm eşinizle konuşun benım fıyatım en son belli sizede uygun olursa konuşuruz

canım bende almaya karar verdim
yeni doğum yapan bii arkadaşım var o aldı çok memnun
gittim baktım araba harika ben bayıldım her ihtiyacı karşılıyo

"Araba kendi etrafında 360 derece dönebiliyor. özellikle parklarda benim çok işime yarıyor bu özelliği her yana çevirebiliyorum. sırt bölgesi çok fazla poziyonda ayarlanabiliyor çocuk istediği gibi oturabiliyor ya da yatabiliyor. ayrıca travel sistem bir bebek arabası biz arabada hala twistin oto koltuğunu kullanıyoruz. arabayı katlamak ve taşımak benim için çok kolay tek başıma açıp kapatabiliyorum."

"Ağırlığı var,hatta çoğu kişiye hantal bir araba.ama ben bu arabanın peşinden koştum resmen daha doğuma 5 ay varken aldım.rüzgarın yönüne göre değiştirebilmen muhteşem bir özellik bana göre.arka şişme tekerler tam bizim yollara göre.anakucağı aparatının çıkması bebek içinde uyurken ,arabaya veya eve girişinde bebeği uyandırmıyorsun.ağırlık var,ama baston puşetlerle karşılaştırınca.alt kısmı biraz fazla yer kaplıyor.ama sağlamlık önemli "

"Bebek Arabasının 360 derece dönme özelliği harika ama; bagajınızın çok büyük olması gerekiyor.Önce bagaj büyüklüğünüzü kontrol edin sonra ürünü alın derim."

"Oturur vaziyette kullanımı çok rahat. Bence en rahatı bu hatta. Yatar pozisyonuda çok güzel tatillerde oğlum içinde uyudu. Fakat biz ana kucağını hiç kullanamadık. Bebek içinden hep kaydı. Dolayısıyla araba koltugu olarakda kullanamadık çok kısa surede araba koltugu almak zorunda kaldık. Birde gerçekten ağır bir araba. Bebeğin rahatlığı derseniz bu arabayı alın, bizim rahatlığımız derseniz bu arabayı almayın. Çok pratik değil."

"Biz açma ve kapamada sorun yaşıyoruz ama kapandığı zaman çok yer kaplamıyor, sürekli arabada durursa zaten sorun yok.Pusetinin çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ama kızım genelde içinde rahat etti.ayrıca duruşu çok hoş, sürüşü de rahat.çok gezen bi yerlerde kalmak zorunda olan birileriyseniz kesinlıikle çok kullanışlı bi araba içine hem puset hem de araba için satılan terletmeyen kumaşlardan ince minderler satılıyor onlarla kullanırsanız rahat edersiniz."

"pusetin çok dik oluşu nedeni ile çocuk içinde hiç rahat duramadı resmen iki büklüm duruyordu. Yeni doğmuş bebek içinde oturur vaziyette duruyordu ve Beli boşlukta kalıyor. Arabada bir problem yok ama puseti çok kötü. Daha sonra başka ana kucağı araştırırken tesadüfen aynı model içerisinde bel desteği pedi gördük"

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
aynı fiyatlara yakın kiddy tavsiye ederim. ana kucağı ve bebek arabası toplam fiyatı hello baby mağazasında 1499tl.
ana kucağı kiddy evolution pro ve bebek arabası kiddy click'n move. ana kucağının yatma fonksiyonu var; bebek arabası çift yönlü.Ürünle ilgili tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz:
<http://www.hepsiburada.com/liste/ki...br&categoryId=60002068&SKU=AILEKDDYCTYTRAPZBR

kraft relax travel sistem bebek arabası kullanan var mı? bugün inceledim kullanışlı görünüyordu

merhaba
kiddy evolution pro ana kucağı ve city'n move puseti öneririm. ana kucağı bebeğin dik değil düze yakın yatmasını sağlıyor, taşıma kolunu arkaya itince düze yakın yatıyor. bebeğin ilk zamanlarında ana kucağında taşıyacağınız için, ilk zamanlar ana kucağı önemli; ana kucağını bebek arbasına takabiliyorsunuz; sonrasında puseti tek olarak kullanabilirsiniz. büyük puset ve ana kucağı aldığınızda bebek biraz büyüdüğünde daha hafif pusete geçmek isteyebilirsiniz o nedenle baştan hafifini almak mantıklı olabilir. sevgiler.

Merhaba! Ben de az kullanılmış tertemiz Kraft Twist Travel Sistem bej - siyah bebek arabası satıyorum.
Ben bebeğimle bu arabadan çok memnun kaldık. Hem rahat, hem kullanması kolay. Bebiş büyüdğü için hafif baston aldık, bunu da satıyorum.
Ilgilenen varsa, daha detaylı konuşalım.

Merhaba! Ben de az kullanılmış tertemiz Kraft Twist Travel Sistem bej - siyah bebek arabası satıyorum.
Ben bebeğimle bu arabadan çok memnun kaldık. Hem rahat, hem kullanması kolay. Bebiş büyüdğü için hafif baston aldık, bunu da satıyorum.
Ilgilenen varsa, daha detaylı konuşalım.

merhabalar bebeğğinz hayrlı uğurlu olsun inşalah ne kadara satmayı düşünüyorsunuz

Subat ayinda dogan oglum icin kraft twist travel sistem bebek arabasini aldik boyle bir model icin cok heves etmistim urunu kullandikca eksikliklerini anliyorsun kucuk olan parcasi ana kucagi cok dik duruyor cocuk yatma pozisyonunda degil surekli asagiya dogru kayiyor önunde brandasi oldugu icin dusmuyor bebegimiz ama onu emniyet kilidi ilede baglamak zor cok kucuk olduklari icin surekli oglumu yukari dogru kaldirmak zorunda kaliyorum cocuk gömuluyor icine ayaklari büzüluyor yavrumun kis icin kotuydu simdi 4 aylik oldu ve yaz geldi simdi brandayi takmadan emniyet kemerini bagliyorum ayaklari disari cikiyor ama yinede kayiyor cocuk bence tasarimda sorun var.ayrica sepet kismi cok kucuk birde donme aparati tam sepetin ustunde dahada daraltmis durumda sepeti cok fazla bisey aldigi soylenemez.kilit sistemi fena sayilmaz ama bazen kilitleyince takrar acincaya kadar 3 kere filan basmak zorunda kaliyorsunuz dugmeye ilk zamanlar bu yoktu.en guzel yani tekerleri bence en kotu yolda bile bu tekerlerle rahat edebilirsiniz bagaja sigmazsa tekerler sökulebiliyor hepsi .agir olmasi ayri bir dezavantaji oglum simdilik kucuk apartmanima cikarken 5 basamak var orayi indiriken kaldiriyorum arabayi ama kilo alip biraz daha buyuyunce naparim bilmem hem puset hem teker kisimlari cokda hafif sayilmaz tek basina cikmakda zorlaniyorsun biyere helede aaansor yoksa bittin:)buyuk pusetinide bazen kullaniyoruz uyurken super ama uyanipda etrafina bakmak isterse arkadan kaldirdiginizda dik konuma hop cocuk yine kayoyor bagliyorum kemerle ama yinede rahaat degil acikvasi kardesimde travel sistem kullanip bana cok demisti alma boyke bisey agir diye ama ilk cocuk olunca ozeniyor insan hafif ve kullanisli bisey almak daha mantikli bence.iyi yanlarindan biri tabiki 360 derece donmesi cokmkolay bir hareketle bunu yapabiliyorum teker ve bu ozellik disinda pekde artisi olmayan pahali bir urun bence oglum buyuyup dik konuma getirince bakalim nasil olucak onu merak ediyorum baskalarinda gordum iri yari bir cocugunuz varsa zor sigiyor bir eksiisde bu bence almak isteyenler chicconun travel sistemleri var onlarda baksinlar bence

Back
X