kredi borçlarım...evlilik..kim haklı

Rossican bu borçlar için çirkinleşilmez, sen az daha düşün sonra bir daha düşün, düşün yani
Teşekkür ediyorum yorumlar için acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum sonuçta birikim yapmış onun açısından bakınca öyle sözde çok seviyor,ben onunla aynı ğnvandayım şuan düz memuruz ama ben mühendisim ve ünvan değişikliği yapıcaö inşallah maaşım artacak bu konudan oldukça memnun yani fazla para kazanacak olmam rahatsız etmeyecek ki kendisi ataerkil muhafazakardır

Peki böyle sen, ben, para hesabı yapan biri ile evlenmek istediğine emin misin? Üstelik sen onu madden kullanmaya çalışmıyorken.
İleride bebek durumun olsa bir dönem çalışmasan sana ben bakıyorum muamelesi yapmaz mı? En azından tavrını koy, kendini düzeltsin..

Normalde bu tip bir adamı rahatsız eder ama konu paraysa prensip falan dinlemiyor heralde

Peki sen böyle bir adamla neden evleniyosun

Üç senedir eşitlik de eşitlik diye başının etini yedim her konuda kadın erkek eşittir dedim ev işi konusunda özellikle

Ayrıca fikir ayrılığı derin olan ilişkilerin ömrü az olur, uzun olması taraflardan birinin sinmesi ile olur, siner misin
O da çok güçlü bir karakter inatçı ben de inatçıyım ama sanki siniyor gibiyim uzadı bu iş yaş itibariyle de zaman geldi gibi mecbur hissediyorum

Bak şöyle düşün evlenmesen ve baban senin maaşın hakkında yorum yapsa işte bana bu ay şu kadar vereceksin yok harcamanı kesceksin falan diye hemen babana tavır alırdın özgürce harcayamıyorum senin için mi kazanıyorum falan diye kaldı ki mühendissin ye iç keyfine bak evlenme sakın evlilik öyle canım cicim geçmiyo adam daha sevgiliyken parana karışıyo evlenince sen düşün

Üç senedir eşitlik de eşitlik diye başının etini yedim her konuda kadın erkek eşittir dedim ev işi konusunda özellikle
Eşitlik ters tepti madem eşitiz para borç konusında da eşit olalım diyor sanırım

O kadar güzel söylemişsiniz ki burda yazılanları okutmayı planlıyorum bana hak versin istiyorum

Eşitlik şudur; kadın da erkek de eşit emek ve yürek koyar ortaya. Eşit sorumluluk alır. Siz günde 8 saat çalışır 5 kuruş kazanırsınız, o aynı sürede 10 kuruş. Siz çocuğu 9 ay taşırsınız ama o da ebeveyn olur. Yani adalet olsun kafi. Evlilik sağ cep, sol cep değil mi artık? Ben mi yanlış biliyorum? Tamam borcun var olabilr, sonuçta hayat herkese bol para, iyi şartlar vermiyor. Ailene ya da sana para lazım olmuş olabilir. Borcun var, sen busun. Ortaya koyabileceğin para da bu. İleride hayat belli olmaz, onun başına bi iş gelse, batsa parasını kaybetse sen yine çalışır ona da kendine bakarsın. Ama o aynı şeyi yapar mı? İşte mesele bu..

1. si adamın ailesinin yapısı vs 3 yıl sonra mı aklına geldi?
2. si maddi durumun kötü olabilir hiç bir şey yapamayacakta olabilir, bunun için mi vazgeçecek senden? Hayır yani maaşınla yapacağın harcamalar da yetmiyor ona, herkes cebinde 70.000 tl ile mi evleniyormuş. Çok kırıcı ve yanlış bir yolda ileride maddi konularda çok sorun yaşayabilirsiniz...

Önceleri benim de kulağımı tırmalıyordu ama alıştım sanırım çökmek kelimesini çok kullanır her konuda. Ben kızınca da fanusta mı büyüdün derdi

Alışmayın, oo benim corba a çökmüş, yemeğe çöktü resmen..Bunlar kullanılır doğru ama bir erkeğin para
Konusundaki bu tavrı hoşgörülmeyecek bir tavır.
Siz sen öde dememissiniz ki,makul mantıklı yanasmissiniz ailem ödesin diye..
Hiçbir çözüme yanaşmıyor, kredi çekme borcu ödeme, ortak çözümler bulmak yerine..yani size normal gelmesin bu tavır değil çünkü. .
Bakın ben nisanliyken çalışıyordum ama birikim çok olmadı
Evlendim dış kaplamamda sorun var ,nisanliyken de vardı
Şimdi onu degistirtcez bunu eşim de istiyor söyle diyebilirdi 'çalışırken neden yaptırmadin. ?param da gözün mu vardı '
Ama demedi dememi çünkü biz ortak bir hayata adım attık ,sevgilin bunu fark etmemiş heralde. ..işsiz kalansan demek ki boşancak ! ! hayat arkadasisiniz is ortağı değil

Çok ayıp bu söylediği laf. Bu adamla evliliği bir kere daha düşün derim.
Evlendikten sonra çalışamazsan neler der düşünemiyorum.
Artık tamamen kadının çalışmasına endeksli bu erkekler.

Benimle bu denli seviyesizce para muhabbetine giren adamla isim olmazdi cidden. Ne demek benim parami mi cokeceksin? Edepsiz !

Demek evlenseniz bu size maas kartini bile vermez

Benim parama çökeceksin diyen adamla evlenmeyi mi düşünüyorsun?

İlginç,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…