Teşekkür ediyorum yorumlar için acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum sonuçta birikim yapmış onun açısından bakınca öyle sözde çok seviyor,ben onunla aynı ğnvandayım şuan düz memuruz ama ben mühendisim ve ünvan değişikliği yapıcaö inşallah maaşım artacak bu konudan oldukça memnun yani fazla para kazanacak olmam rahatsız etmeyecek ki kendisi ataerkil muhafazakardırRossican bu borçlar için çirkinleşilmez, sen az daha düşün sonra bir daha düşün, düşün yani
Önceleri benim de kulağımı tırmalıyordu ama alıştım sanırım çökmek kelimesini çok kullanır her konuda. Ben kızınca da fanusta mı büyüdün derdiparaya mi Çökeceksin. ?ve hala bu şahıs ile evlilik kelimesi bir ara da mi?
Teşekkür ediyorum yorumlar için acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum sonuçta birikim yapmış onun açısından bakınca öyle sözde çok seviyor,ben onunla aynı ğnvandayım şuan düz memuruz ama ben mühendisim ve ünvan değişikliği yapıcaö inşallah maaşım artacak bu konudan oldukça memnun yani fazla para kazanacak olmam rahatsız etmeyecek ki kendisi ataerkil muhafazakardır
Peki sen böyle bir adamla neden evleniyosunarkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Üç senedir eşitlik de eşitlik diye başının etini yedim her konuda kadın erkek eşittir dedim ev işi konusunda özelliklePeki böyle sen, ben, para hesabı yapan biri ile evlenmek istediğine emin misin? Üstelik sen onu madden kullanmaya çalışmıyorken.
İleride bebek durumun olsa bir dönem çalışmasan sana ben bakıyorum muamelesi yapmaz mı? En azından tavrını koy, kendini düzeltsin..
Ben işi ciddileştitmiuorum o konuda da kızgın memleketinde yaşamak istiyor ama biz benim nemleketimde tanıştık burda çalışıyoruzPeki sen böyle bir adamla neden evleniyosun
O da çok güçlü bir karakter inatçı ben de inatçıyım ama sanki siniyor gibiyim uzadı bu iş yaş itibariyle de zaman geldi gibi mecbur hissediyorumAyrıca fikir ayrılığı derin olan ilişkilerin ömrü az olur, uzun olması taraflardan birinin sinmesi ile olur, siner misin
Bak şöyle düşün evlenmesen ve baban senin maaşın hakkında yorum yapsa işte bana bu ay şu kadar vereceksin yok harcamanı kesceksin falan diye hemen babana tavır alırdın özgürce harcayamıyorum senin için mi kazanıyorum falan diye kaldı ki mühendissin ye iç keyfine bak evlenme sakın evlilik öyle canım cicim geçmiyo adam daha sevgiliyken parana karışıyo evlenince sen düşünTeşekkür ediyorum yorumlar için acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum sonuçta birikim yapmış onun açısından bakınca öyle sözde çok seviyor,ben onunla aynı ğnvandayım şuan düz memuruz ama ben mühendisim ve ünvan değişikliği yapıcaö inşallah maaşım artacak bu konudan oldukça memnun yani fazla para kazanacak olmam rahatsız etmeyecek ki kendisi ataerkil muhafazakardır
Eşitlik ters tepti madem eşitiz para borç konusında da eşit olalım diyor sanırımÜç senedir eşitlik de eşitlik diye başının etini yedim her konuda kadın erkek eşittir dedim ev işi konusunda özellikle
O kadar güzel söylemişsiniz ki burda yazılanları okutmayı planlıyorum bana hak versin istiyorumBak şöyle düşün evlenmesen ve baban senin maaşın hakkında yorum yapsa işte bana bu ay şu kadar vereceksin yok harcamanı kesceksin falan diye hemen babana tavır alırdın özgürce harcayamıyorum senin için mi kazanıyorum falan diye kaldı ki mühendissin ye iç keyfine bak evlenme sakın evlilik öyle canım cicim geçmiyo adam daha sevgiliyken parana karışıyo evlenince sen düşün
Eşitlik şudur; kadın da erkek de eşit emek ve yürek koyar ortaya. Eşit sorumluluk alır. Siz günde 8 saat çalışır 5 kuruş kazanırsınız, o aynı sürede 10 kuruş. Siz çocuğu 9 ay taşırsınız ama o da ebeveyn olur. Yani adalet olsun kafi. Evlilik sağ cep, sol cep değil mi artık? Ben mi yanlış biliyorum? Tamam borcun var olabilr, sonuçta hayat herkese bol para, iyi şartlar vermiyor. Ailene ya da sana para lazım olmuş olabilir. Borcun var, sen busun. Ortaya koyabileceğin para da bu. İleride hayat belli olmaz, onun başına bi iş gelse, batsa parasını kaybetse sen yine çalışır ona da kendine bakarsın. Ama o aynı şeyi yapar mı? İşte mesele bu..Üç senedir eşitlik de eşitlik diye başının etini yedim her konuda kadın erkek eşittir dedim ev işi konusunda özellikle
Önceleri benim de kulağımı tırmalıyordu ama alıştım sanırım çökmek kelimesini çok kullanır her konuda. Ben kızınca da fanusta mı büyüdün derdi
arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?