- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
tutumu cok yanlıs benım esımın bır kurusu yoktu, kına-dugun aılem karsıladı, nıkah masrafları-davetıye-seker-gelınlık-damatlık ve balayını kredı kartından taksıt yaptırıp kendımız odedık... genelde de ben kendı maasımdan odedım.. ama hıc lafı sozu gecmedı, olsa yapardı herseyı bılıyorum..arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Öyle bir insan değildi yani değil hesabı kitabı bilen bir insan dikkatli harcar ama kısmaz,illa eşim çalışsın diyen birisi değil diye biliyorım benden önceki kız arkadaşının ailesi bayağa yoksulmuş kız eczacı kalfalığı yapıp geçindiriyormuş aileyi falan ona rağmen evlilik düşünmüş ama başka sebeplerden olmamışBorcun olmasaydı hiç...Borcu unut. Ailenin maddi durumu da kötü olsaydı, yani evlenirken hiç bir katkın olmayacak olsaydı (sadece aylık maaşın), senle evlenmeyecek miydi bu adam? Evlenmeyecekti demek ki diye düşünüyorum ben...
Evlenmek isteyen o kaçan ben durumundayız aslındabunla evlenme sakın.... ki onunda niyeti yok sanki...
gerçek hayatta nasıl oldugunuzu siz daha iyi bilirsiniz aslında ama yazdıklarından bu şekilde görünüyo. hayırlısıEvlenmek isteyen o kaçan ben durumundayız aslında
arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Bu devirde bu kafada adamı çok aradın mı canım?arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
arkadaşlar benim üç senedir birlikte olduğum biri var ve artık evlenmek istiyor benim kafam karışık yaşanacak yer konusu, aile yapılarının farklı olması vb hadi bunlar aşılır diyelim benim biraz borcum var ve sevgilim bir kısmını biliyor bana sürekli batktsaın diyip kırıyor.gecen gün evlilikten konuşurken şöyle bir teklif yaptım ailem benim borcumu ödesin üzerine düşeni öyle yapsın ben borçsuz şekilde tüm maaşımla yapacağımız harcmalara ortak olayım ama bu fkir hiç hoşuna gitmedi kendisinin evlilik için biriktirdiği 70 bin tl si var ve ben eşimin eksiği olmsın diye biriktirdim der hep, benim paraya mı çökeceksin diyor çok sinirim bozuldu. ben kredi çekerim 30 bin sen de 30 koy diyorum maaşın krediye mi gidecek diyor sizce ne yapmalı daha doğrusu bu tavrı nedir böyle
Araba almasını istiyordum ben onun birikmişinin bir kısmıyla birazını da kredi çekerek öderim diye düşünmüş o da aslında senin alman gerekiyordu üç senedir çalışıyorsun aailenin yanındasın masrafın yok benden beklşyorsun dedi şaştım kaldım bir de kardeşin de çalışıyor ortak bir araba alamadınız dedi onun maaşına da karıştı nolcak bu adamla bilmiyorumBildiği borcunuz ne kadar .Bilmedigi ne kadar .
Bu kadar israr etmeyin .ben evlenemem borcum cok beni taşıyabilecek adam ariyorum deyin.
Önerisi bence aklındaki yani memleketine gidip kira vermeden ailesinin üst katında yaşamakyolunacak tavuk arıyo.
çok kabaca, nedemek üstüne çökeceksin..
önerisi neymiş beyefendinin, eleştiriyosa bi çözüm yolu da bulsun madem beğenmiyo senin önerini
Araba almasını istiyordum ben onun birikmişinin bir kısmıyla birazını da kredi çekerek öderim diye düşünmüş o da aslında senin alman gerekiyordu üç senedir çalışıyorsun aailenin yanındasın masrafın yok benden beklşyorsun dedi şaştım kaldım bir de kardeşin de çalışıyor ortak bir araba alamadınız dedi onun maaşına da karıştı nolcak bu adamla bilmiyorum
Bir de diyorki ben para konularını konuşmayı sevmiyorum diyen kızlardan nefret ediyorum diyorBir evlilige basta karsilikli maddi cikar icin girilmez yani adam sanki cok ortakli sirket kuruyorda ana sermayeye kim % kac hisse degerinde katki yapacak onu tartisiyorsunuz ?
O adamla omur gecmez paraya pula kafayi takmis birisi, bir muddet sonra insana bikkinlik veriri tiksinti gelir yani. Kendinize uygun goruyorsaniz sorun yok ama eger 1-2 seneye kalmaz girtlak girtlaga gelecekseniz hic girmeyin bu ise. Ben olsam tahammul bile edemezdim adam evlenmiyor sanki gayrimenkul yatirimi yapiyor. kac yillik calistiginiz maasda kardesinizin kazandigi oparaya kadar herseyin hesabini sorma hakkini buluyor kendine birde sevgilisiniz henuz. Adam varya hayatiniza kabus gibi coker evlenince her kurusun hesabini sorar maasinizin kontrolunu eline alir. alamzsada birbirinizi yer bitirirsiniz. Belliki sizde ters geliyor konusmalari. Yani 1. kendinize bu sekilde konusturmayin o kim oluyorda size kendi emeginizle kazandiginiz paranin hesabini soruyor ???
Anneniz mi babaniz mi ? Hatta iyiliginizi dusundugunde bile sormuyor yani ac gozlulugunden soruyor ? Ne hakla ?
Bu adam boyle deva ederse elbet birgun patlayip senide paranida diyip elinize geceni basina gecirirsiniz ama insallah cok ileri gitmemis olursunuz iliskinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?