Bütün erkekler böyle mi acaba diyorum içimden bizim işyerinde bir abi var emekliliği geçmiş babam yaşında var yani benim en büyük hatam ev kadınıyla evlenmek oldu bizimkiler hazır yiyici diyor o kadar sinirim bozuldu ki ona da ayıp ediyorsun yenge duysa üzülür dedim ne dese beğenirsiniz o biliyor ki zaten ona hep diyorumBir evlilige basta karsilikli maddi cikar icin girilmez yani adam sanki cok ortakli sirket kuruyorda ana sermayeye kim % kac hisse degerinde katki yapacak onu tartisiyorsunuz ?
O adamla omur gecmez paraya pula kafayi takmis birisi, bir muddet sonra insana bikkinlik veriri tiksinti gelir yani. Kendinize uygun goruyorsaniz sorun yok ama eger 1-2 seneye kalmaz girtlak girtlaga gelecekseniz hic girmeyin bu ise. Ben olsam tahammul bile edemezdim adam evlenmiyor sanki gayrimenkul yatirimi yapiyor. kac yillik calistiginiz maasda kardesinizin kazandigi oparaya kadar herseyin hesabini sorma hakkini buluyor kendine birde sevgilisiniz henuz. Adam varya hayatiniza kabus gibi coker evlenince her kurusun hesabini sorar maasinizin kontrolunu eline alir. alamzsada birbirinizi yer bitirirsiniz. Belliki sizde ters geliyor konusmalari. Yani 1. kendinize bu sekilde konusturmayin o kim oluyorda size kendi emeginizle kazandiginiz paranin hesabini soruyor ???
Anneniz mi babaniz mi ? Hatta iyiliginizi dusundugunde bile sormuyor yani ac gozlulugunden soruyor ? Ne hakla ?
Bu adam boyle deva ederse elbet birgun patlayip senide paranida diyip elinize geceni basina gecirirsiniz ama insallah cok ileri gitmemis olursunuz iliskinizde.
Bir de diyorki ben para konularını konuşmayı sevmiyorum diyen kızlardan nefret ediyorum diyor
Çok doğru yazmissin. Artık malesef böyle oldu. Anneler bile oğluna kız bakarken, mesleği var mı diye soruyor. Sonra biz kadınlar bir sure calisamayinca depresyona giriyoruz.Kadının adı yok gerçekten meslek sahibi olup ayaklarımız üzerinde duruyoruz bu seferde sırf maaş için bazılarının kurbanı oluyoruz gelen maaşa geliyor kendi ayaklatı üzerinde duruyor kişiliği için toplımdaki yeri için yada çocuklarıma iyi anne olur diye değil
Bir kısmını biliyor ve tavrı bu, hepsini bilse?
Valla çalışmasam ne mantıkta olur bilmiyprumseni bu şekilde aşağılayan biriyle evlilik düşünmen çok garip ilerde yediğinin içtiğininde çeteresini tutar...
Ay yok canim ya. Valla biz kadinlar asik olunca gozumuz kör oluyor. Borca falan bakmayiz biz. Erkekler gibi degiliz malesef. Nitekim burda az konu okumadik, sevgilisinin bir ton borcu varken, evlenip onun kredi borcunu odeyen kadinlar var. Sonra o erkekler o hanimi ya aldatiyor, ya birakiyor. Iyilik de asla bilmiyorlar. Bu paragoz adam, bu kadinin burnundan getirir. Para da para. Ben korkarim bu kadar para muhabbeti yapan insandan. Allah muhafaza ac kalsa kimbilir bana neler yapar.Önceki konuları bilmem ama sırf bu konu yüzünden adamı gömmeyi doğru bulmuyorum,çoğu kadında adam borçlu olsa şöyle bir dururdu, hele bir de borç ne kadar neye yapıldı bilmiyorsa
Adam ona göre hesap yapmış olabilir,atıyorum düğüne şu kadar balayına şu kadar su kadara da araba alırız rossi de şu kadar katar gibi, şimdi borç ortaya çıkınca hesaplar şaştı
Önerisi bence aklındaki yani memleketine gidip kira vermeden ailesinin üst katında yaşamak
Hayır diyorki para konusunu açmak istemeyen şu şu kadar bu bukadar tarzı konuşmaları sevmeyen kızlardan nefret ediyor buraya da nerde geldik geçen hafta dışarda çok para harcamışız bende de yoktu hep ondan harcadık oturmuş hesaplamış falan hakkaten çok harcamışız Sinema dışarda yemek kahve pasta falan bunları söyleyince ben de tamam çıkmayız bir daha dedim öğle aralarında da dılarda yedik galan hakkaten saçmaydı ben de ya tamam böyle söyleme hesapladım ettim tarzı konuşma dedim birlikte yedik işte ben senden para mı istedim şu faturayı ödemi dedim lütfen para mevzusunu bu kadar açma dedim o sonra ayy para konuşmak istemiyorım diyen kızlardan nefret ediyprm ddiPara konusulmaz diye birsey yok ki evleniyorsun masraflarin olacak ev kuracaksin illaki konusulacak, bu sizin bahsettiginiz kisi paraya tapiyor resmen akli fikri isi gucu para olmus. Herseyin bir siniri var . Para konusmayi sevmeyen kizlardan nefret ediyorum diyor bide onun bu karakteriyle kim cekecek haberi yok. Resmen cikmaz bir iliskinin agina dusmussunuz , iyi dusunun kendi carpik beyninin carpik dogrularini size empose etmesine izin vermeyin. Para konusulur ve para bir aractir ve herzaman oyle kalmalidir, ama bu adamin hayattaki amaci para gordugum kadariyla ve omur gecmez bu tiple.
Hayır değilim tabi ki ama klasik olacak seviyorumbu herifle evlenmek zorunda mısın?
o zaman bende klasik bir cevap vereceğim 'sevgi karın doyurmaz'. daha evlenmeden maddi konularda ağız büken erkekten koca olmaz. benim eşimin de hiç borcu yoktu, benim borcum vardı, hala var. birlikte ödüyoruz. iki taraftan da hiçbir şey almadık ailelerden. herşeyimiz dört dörtlük evlenmedik, eksikleri zamanla tamamlıyoruz. asla bir kez olsun lafını etmedi sağolsun. hala ben ondan çok harcarım; bazen vicdan yaparım benim borçlarım yüzünden sıkıntıdayız bari ben yeni birşeyler almayayım diye. kızar bana, istediğin birşeyde gözün kalırsa hakkımı helal etmem, ne istiyorsan al der. yani böyle erkekler de var. emin olun sonrasında canınız çok yanar. evlenmeden önce başka biriyle görüşmüştüm, aynı tarif ettiğiniz tipte maddi konuları rahat konuşan biriydi. araba almıştım kredi çekip 10 bine. bu kadar az mebla için kredi çekmen çok aptalca olmuş bilmem ne dedi. yatırımım olmadığını öğrenince daha ilk haftadan anlaşıldı maddi konularda evlenirsek paranın idaresine benim el atmam gerekecek sen becerememişsin bunca yıldır dedi. yüzüne tükürüp kalktım gittim. bunca yıl okudum, çalıştım; paramı istediğim gibi harcayamayacaksam ne diye çalışıyorum ki? borç benim, zevk benim kime ne? iyi ki o şahısa yol vermişim.Hayır değilim tabi ki ama klasik olacak seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?