kredi borçlarım...evlilik..kim haklı

Bütün erkekler böyle mi acaba diyorum içimden bizim işyerinde bir abi var emekliliği geçmiş babam yaşında var yani benim en büyük hatam ev kadınıyla evlenmek oldu bizimkiler hazır yiyici diyor o kadar sinirim bozuldu ki ona da ayıp ediyorsun yenge duysa üzülür dedim ne dese beğenirsiniz o biliyor ki zaten ona hep diyorum

Kadının adı yok gerçekten meslek sahibi olup ayaklarımız üzerinde duruyoruz bu seferde sırf maaş için bazılarının kurbanı oluyoruz gelen maaşa geliyor kendi ayaklatı üzerinde duruyor kişiliği için toplımdaki yeri için yada çocuklarıma iyi anne olur diye değil

seni bu şekilde aşağılayan biriyle evlilik düşünmen çok garip ilerde yediğinin içtiğininde çeteresini tutar...

Bir de diyorki ben para konularını konuşmayı sevmiyorum diyen kızlardan nefret ediyorum diyor

Para konusulmaz diye birsey yok ki evleniyorsun masraflarin olacak ev kuracaksin illaki konusulacak, bu sizin bahsettiginiz kisi paraya tapiyor resmen akli fikri isi gucu para olmus. Herseyin bir siniri var . Para konusmayi sevmeyen kizlardan nefret ediyorum diyor bide onun bu karakteriyle kim cekecek haberi yok. Resmen cikmaz bir iliskinin agina dusmussunuz , iyi dusunun kendi carpik beyninin carpik dogrularini size empose etmesine izin vermeyin. Para konusulur ve para bir aractir ve herzaman oyle kalmalidir, ama bu adamin hayattaki amaci para gordugum kadariyla ve omur gecmez bu tiple.

Reactions: anu
Çok doğru yazmissin. Artık malesef böyle oldu. Anneler bile oğluna kız bakarken, mesleği var mı diye soruyor. Sonra biz kadınlar bir sure calisamayinca depresyona giriyoruz.

Şuan da herşey normal canımlı cicimliyiz ama içim içimi yiyor konuyu da açmadım bir daha şuan memlekette izinde bu konuyu tekrar açıp gerçek düşüncelerini öğrenicem

Böyle hesapla kitapla evlilik mi olur kırışalım hacı deseydi bir de tam olurdu.

Onda varsa sana sen de varsa ona verilir.
Eee şu anda da onda var.

Ama adam diyor parama mi çokeceksin. Ne ayıp.

Anonim ortaklık gibi sirket kurulcak gibi sen şu kadar ver ben bu kadar veriyim hiç hoşuma gitmedi.

Ay yok canim ya. Valla biz kadinlar asik olunca gozumuz kör oluyor. Borca falan bakmayiz biz. Erkekler gibi degiliz malesef. Nitekim burda az konu okumadik, sevgilisinin bir ton borcu varken, evlenip onun kredi borcunu odeyen kadinlar var. Sonra o erkekler o hanimi ya aldatiyor, ya birakiyor. Iyilik de asla bilmiyorlar. Bu paragoz adam, bu kadinin burnundan getirir. Para da para. Ben korkarim bu kadar para muhabbeti yapan insandan. Allah muhafaza ac kalsa kimbilir bana neler yapar.

Ay terbiyesiz ne kadar onur kırıcı konuşmuş

Hayır diyorki para konusunu açmak istemeyen şu şu kadar bu bukadar tarzı konuşmaları sevmeyen kızlardan nefret ediyor buraya da nerde geldik geçen hafta dışarda çok para harcamışız bende de yoktu hep ondan harcadık oturmuş hesaplamış falan hakkaten çok harcamışız Sinema dışarda yemek kahve pasta falan bunları söyleyince ben de tamam çıkmayız bir daha dedim öğle aralarında da dılarda yedik galan hakkaten saçmaydı ben de ya tamam böyle söyleme hesapladım ettim tarzı konuşma dedim birlikte yedik işte ben senden para mı istedim şu faturayı ödemi dedim lütfen para mevzusunu bu kadar açma dedim o sonra ayy para konuşmak istemiyorım diyen kızlardan nefret ediyprm ddi

Ben adami cokta haksiz gormedim. Sonucta oda evlenmek istiyor ki birikim yapmis. Senden de beklemis.
Baska konularda goruyoruz senelerce bekliyolar sonra bakiyolar ki erkek 1lira biriktirmemis. Vayy efendim sonra olaylar olaylar. Tek sorun adamin kafana kakmasi. Artik karakterini biliyosun evlenip evlenmemek sana kalmis

Ben ne yapabilirim sizden yardım istiyorum mantıklı bir konuşma

Hayır değilim tabi ki ama klasik olacak seviyorum
o zaman bende klasik bir cevap vereceğim 'sevgi karın doyurmaz'. daha evlenmeden maddi konularda ağız büken erkekten koca olmaz. benim eşimin de hiç borcu yoktu, benim borcum vardı, hala var. birlikte ödüyoruz. iki taraftan da hiçbir şey almadık ailelerden. herşeyimiz dört dörtlük evlenmedik, eksikleri zamanla tamamlıyoruz. asla bir kez olsun lafını etmedi sağolsun. hala ben ondan çok harcarım; bazen vicdan yaparım benim borçlarım yüzünden sıkıntıdayız bari ben yeni birşeyler almayayım diye. kızar bana, istediğin birşeyde gözün kalırsa hakkımı helal etmem, ne istiyorsan al der. yani böyle erkekler de var. emin olun sonrasında canınız çok yanar. evlenmeden önce başka biriyle görüşmüştüm, aynı tarif ettiğiniz tipte maddi konuları rahat konuşan biriydi. araba almıştım kredi çekip 10 bine. bu kadar az mebla için kredi çekmen çok aptalca olmuş bilmem ne dedi. yatırımım olmadığını öğrenince daha ilk haftadan anlaşıldı maddi konularda evlenirsek paranın idaresine benim el atmam gerekecek sen becerememişsin bunca yıldır dedi. yüzüne tükürüp kalktım gittim. bunca yıl okudum, çalıştım; paramı istediğim gibi harcayamayacaksam ne diye çalışıyorum ki? borç benim, zevk benim kime ne? iyi ki o şahısa yol vermişim.

ne demek benim paraya mı çökeceksin seviyesiz!
parayı falan boşver bu adamı gerçekten tanıdığına emin misin!

evlendiğimizde eşim 2 aydır işe başlamıştı , birikmiş tek kuruşu yoktu. benim altımda borçsuz arabam ve eşimin 2 kat fazlası aldığım maaş vardı. ne ailesi yardım etti ne kendisinin elinde vardı. ailem beyaz eşyaları aldı, ben de altınlarımın hepsini verdim borçsuz olalım diye. eşimden ve ailesinden hiçbir harcama olmadı anlayacağın ama asla bu kadar kırıcı laflar çıkmadı ağzımızdan. çok seviyesiz davranmış sevgilin
70 binle ne yapacaksa! 20bin kredi çektik herşey dahil, gelinlik damatlık, mobilyalar,balayı, davetiye, fotoğraf, araba süslemesi, kuaför vs... hadi o ayki maaşlarla düğünde takılan parayı da koyayım en fazla 30 bin olsun. 70 binle ne düğünü yapacakmış adam

Aileniz çeyizine yardım edebilirse sıkıntı yapmayın siz de kendi borçlarınızı ödersiniz.
Borcunuz çok mu ki bu kadar sıkıntı ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…