Hayat iste. Her olay bir ders oluyor.Üzüldüm sizin adınıza
Spesifik bi sebebi yokhafıza konusunda bir tavsiyeniz var mı ? Buradaki üyelerin hayatları, evlilik sayıları nası aklınızda kalıyor : D
cidden merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın : )
Söylediklerinizle yaptıklarınız çelişiyor o yüzden güldüm yoksa insanız herkesin basına geliyor. Ayrıca dolandırıcı olup herseyini kendi yapmasıda bana pek inandırıcı gelmedi her neyse sizin hayatınız beni ilgilendirmiyor.umarim ilk evliligimin detaylarini biliyorsunuzdur da ondandir bu neseniz
Saptırıyorsunuz ama neden boşandı demedim.Bel altı vurmak gibi oldu biraz.hele mesajınıza hahahaha diye gülen arkadaşlarda eklenince hoş olmadı.insanlar kendi yaptıkları hataları baskalarının yapmasını istemez diğer arkadas da bunu söylemeye çalışıyordu muhtemelen.insanız yarına bosanabiliriz kaderimizde ne var bilmiyoruz
İnsallah hepimiz mutlu oluruz. Kirilmadi ,taniyorsunuz beni boyle seylere kirilan biri degilimdir, oyle olsam hic anlatmamaliydim zaten yasadiklarimi.Kırmak maksadıyla sormamıştım. Yorumlarınız evliliğe çok tezat ondan merak ettim.
Geçmiş olsun.
Umarım bundan sonra mutlu okursunuz
Banada böyle gelin lazım zatenBeni alamazsın dostum ben tüm adetlerin üzerimde denenmesini istiyorum.
A ha ha ha
Tövbe yarabbim ya. Vallahi gülesim geliyor artık
A ha ha tamamdır sana gelin geldim gittiBanada böyle gelin lazım zaten
Neden inandirici gelmedi,adam calmis cirpmis yapmis isteSöylediklerinizle yaptıklarınız çelişiyor o yüzden güldüm yoksa insanız herkesin basına geliyor. Ayrıca dolandırıcı olup herseyini kendi yapmasıda bana pek inandırıcı gelmedi her neyse sizin hayatınız beni ilgilendirmiyor.
İyi bari sevindim kırılmadığınıza :)İnsallah hepimiz mutlu oluruz. Kirilmadi ,taniyorsunuz beni boyle seylere kirilan biri degilimdir, oyle olsam hic anlatmamaliydim zaten yasadiklarimi.
benim o olaylardan sonra hayata bakis acim degisti. Ozellikle sadakat,evlilik oncesi iliskiler gibi.Yasanmasi gerekiyormus yasanmis demek ki gozuyle baktim hep. Nasip boyleymis.
Kk da bide şu var. Düğün yapıp milleti eğlenreceğinize eşyalara okadar para vereceğinize tatile gidin. Sanki evde halıda oturup gazete üstünde yemek yiyecez
Orda sadece millet degil hepimiz eğleniyoruz :) düğünüm olmadı buarada kaza olmuştu 2 ölü 1 de ceza evine giren vardı .halada içimin bı köşesinde vardır bı düğün dernek görünce ozenirdim keşke benim dügunumde olsaydı keşke benim dugunumde böyle olaylar yasanmasayfi diye
Malesef canım evlilimizde güzel olmadi 3 aydır baba evindeyim.neyse konuyu sabote etmiyim şimdi :)) tşkler yinedeay canım çok kötü olmuş başınız sağolsun.
olsun evliliğiniz güzel olsun, uzun ömürlü, huzurlu olsun
Bence yazılacak en doğru yorum bu.Başka yoruma gerek bırakmamışsınız
Agahdjkdkd. Bayılan nihal, feriha kapıcı kızı olanBunu ben de anlamıyorum.
Annem-babam kardeşime ev alıp bana almasalar bunun tasası eşime mi düşmeli? Ona ne ki?
Eşim "bacanağa yaptılar bana yapmadılar" diye söylense "bi de bayıl istersen feriha" derim
Emir ferihaya demişti. Bide bayıl Feriha diyeAgahdjkdkd. Bayılan nihal, feriha kapıcı kızı olan
Peki nisanlinizin hic birikmisi yok muydu? Kendi adina ne yapti evliliginiz icin? Siz nisanliniza bakin bence,bekarliginda hem ailesine yardimci olabilirdi hem de kendi gelecegi icin bir seyler yapabilirdi. Herkes oyle yapiyor. Kvniz arsasini satabilseydi belki yapardi ama yine de onun bunun verdigi soze guvenilmez,insan kendi basinin caresine bakabilecek durumdaysa evlenmeliemekli ve aynı zamanda çalışıyor eve çift maaş giriyor.Ayrıca maaşı beni ilgilendirmez dediğim gibi ben herşeyimi kendim aldım ailem sadece ufak tefek şeylere yardım etti ki ben para verin bile demedim.Nişanlım annesi gilin zamanında borcunu kapatmış ve arabasını kredi çekip almış anneside ben seni evlendircem düğününüz çok güzel olacak hemen düğün olsun diye çok diretiyordu benim kızdığım arsa ya bu hani satılmazsa ikinci bir planı olmadan neden o kadar söz verdi neden sonra kenara çekildi sonra ben kredi çekim siz bana altın verin ödeme yapın dedi içerlediğim içime attığım sey bu
Ne kadar kinlenmişsiniz bi bitmedi saldırınız. Şimdi kayınvalideden geçtiniz oğlu bekarken niye ailesine yardım etmemiş onun tasasına mı düştünüz ?Peki nisanlinizin hic birikmisi yok muydu? Kendi adina ne yapti evliliginiz icin? Siz nisanliniza bakin bence,bekarliginda hem ailesine yardimci olabilirdi hem de kendi gelecegi icin bir seyler yapabilirdi. Herkes oyle yapiyor. Kvniz arsasini satabilseydi belki yapardi ama yine de onun bunun verdigi soze guvenilmez,insan kendi basinin caresine bakabilecek durumdaysa evlenmeli
Konu sahibi benim bir soruma cevap vermis de o benim gozumden kacmis simdi gordum,izninizle kendisine yorum yazdimNe kadar kinlenmişsiniz bi bitmedi saldırınız. Şimdi kayınvalideden geçtiniz oğlu bekarken niye ailesine yardım etmemiş onun tasasına mı düştünüz ?
Kusura bakmayın ama kendi hayatını yönetemeyen insanlar başkasının hayatını yönetip nefret kusmaya pek meraklı oluyor.
Neyse ben gidip kedi mamasından beşi bir yerde yapıp dişi kedim ponçiğe takmaya gidiyorum. Yatırım şart....
Bakın size saygı duyuyorum . hani şurda bırakın evlenip destek görmeyi çocuk yaştan beri çalışan insanım ama fazla yükleniyorsunuz yok yere.Konu sahibi benim bir soruma cevap vermis de o benim gozumden kacmis simdi gordum,izninizle kendisine yorum yazdim
Arkadasim,bakin,saatlerdir saygiyi korumaya calisiyorum. Sizin fikriniz ile benim fikrim farkli olabilir. Bunlari guzelce paylasmak varken neden sinirleniyorsunuz anlayamadim gercekten. Siz de kendinize iyi bakin.Bakın size saygı duyuyorum . hani şurda bırakın evlenip destek görmeyi çocuk yaştan beri çalışan insanım ama fazla yükleniyorsunuz yok yere.
Aile olmak her durumda birlik olmaktır. Sadece evlada değil evlatta ana babaya ama bunun terazisi hesabı olmaz. Gönülden gelir. Ve Türk boyları uzun yıllar birbirine destek verdikleri için ayakta kalmışlardır. Bireysellik son yıllarda trend oldu.
Ancak insani açıdan mantıklı değil atalar birlikten kuvvet doğar demiş. Ana babanın görevi de çocuğunu desteklemektir. Lütfen paranız yoksa evlenmeyin modundan çıkın.
Kendinize iyi bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?