kredi çektik...

umarim ilk evliligimin detaylarini biliyorsunuzdur da ondandir bu neseniz
Söylediklerinizle yaptıklarınız çelişiyor o yüzden güldüm yoksa insanız herkesin basına geliyor. Ayrıca dolandırıcı olup herseyini kendi yapmasıda bana pek inandırıcı gelmedi her neyse sizin hayatınız beni ilgilendirmiyor.

Saptırıyorsunuz ama neden boşandı demedim.
Açıkladım zaten yazdığımı.

Kırmak maksadıyla sormamıştım. Yorumlarınız evliliğe çok tezat ondan merak ettim.
Geçmiş olsun.
Umarım bundan sonra mutlu okursunuz
İnsallah hepimiz mutlu oluruz. Kirilmadi ,taniyorsunuz beni boyle seylere kirilan biri degilimdir, oyle olsam hic anlatmamaliydim zaten yasadiklarimi.

benim o olaylardan sonra hayata bakis acim degisti. Ozellikle sadakat,evlilik oncesi iliskiler gibi.Yasanmasi gerekiyormus yasanmis demek ki gozuyle baktim hep. Nasip boyleymis.

Neden inandirici gelmedi,adam calmis cirpmis yapmis iste paranin kaynagini bilmiyordum,bilseydim zaten en basinda hayatima almazdim.

Bir de soyle bir durum var,soylediklerimle yaptiklarim celisiyorsa bilin ki bir seylerden ders almisimdir,baskalari da benim dustugum duruma dusmesin diye anlatiyorumdur

İyi bari sevindim kırılmadığınıza :)
Burada pek çok kişi yermek için sorduğumu düşünmüş.

Yaşadığınız kötü tecrübeden hareketle böyle düşünüyorsunuz demek ki ama insanız hersey bizim için
Boşverin bugün ve gelecek güzel olsun :)

Kk da bide şu var. Düğün yapıp milleti eğlenreceğinize eşyalara okadar para vereceğinize tatile gidin. Sanki evde halıda oturup gazete üstünde yemek yiyecez

Orda sadece millet degil hepimiz eğleniyoruz :) düğünüm olmadı buarada kaza olmuştu 2 ölü 1 de ceza evine giren vardı .halada içimin bı köşesinde vardır bı düğün dernek görünce ozenirdim keşke benim dügunumde olsaydı keşke benim dugunumde böyle olaylar yasanmasayfi diye

ay canım çok kötü olmuş başınız sağolsun.
olsun evliliğiniz güzel olsun, uzun ömürlü, huzurlu olsun

Peki nisanlinizin hic birikmisi yok muydu? Kendi adina ne yapti evliliginiz icin? Siz nisanliniza bakin bence,bekarliginda hem ailesine yardimci olabilirdi hem de kendi gelecegi icin bir seyler yapabilirdi. Herkes oyle yapiyor. Kvniz arsasini satabilseydi belki yapardi ama yine de onun bunun verdigi soze guvenilmez,insan kendi basinin caresine bakabilecek durumdaysa evlenmeli

Ne kadar kinlenmişsiniz bi bitmedi saldırınız. Şimdi kayınvalideden geçtiniz oğlu bekarken niye ailesine yardım etmemiş onun tasasına mı düştünüz ?

Kusura bakmayın ama kendi hayatını yönetemeyen insanlar başkasının hayatını yönetip nefret kusmaya pek meraklı oluyor.

Neyse ben gidip kedi mamasından beşi bir yerde yapıp dişi kedim ponçiğe takmaya gidiyorum. Yatırım şart....

Konu sahibi benim bir soruma cevap vermis de o benim gozumden kacmis simdi gordum,izninizle kendisine yorum yazdim

Konu sahibi benim bir soruma cevap vermis de o benim gozumden kacmis simdi gordum,izninizle kendisine yorum yazdim
Bakın size saygı duyuyorum . hani şurda bırakın evlenip destek görmeyi çocuk yaştan beri çalışan insanım ama fazla yükleniyorsunuz yok yere.

Aile olmak her durumda birlik olmaktır. Sadece evlada değil evlatta ana babaya ama bunun terazisi hesabı olmaz. Gönülden gelir. Ve Türk boyları uzun yıllar birbirine destek verdikleri için ayakta kalmışlardır. Bireysellik son yıllarda trend oldu.

Ancak insani açıdan mantıklı değil atalar birlikten kuvvet doğar demiş. Ana babanın görevi de çocuğunu desteklemektir. Lütfen paranız yoksa evlenmeyin modundan çıkın.

Kendinize iyi bakın ...

Arkadasim,bakin,saatlerdir saygiyi korumaya calisiyorum. Sizin fikriniz ile benim fikrim farkli olabilir. Bunlari guzelce paylasmak varken neden sinirleniyorsunuz anlayamadim gercekten. Siz de kendinize iyi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…