Dikkatimi çekti her konuda ısrarla geç evlenmenin önemini vurguluyorsun.Gec evlensinler hayatim. Herkes neden 24 yasina kadar kosa kosa evlenmek istiyor ana baba parasiyla?
Nisandaki takilari da vermeseymis. Dove dove mi almislar? Benden kimse almadi altin. Kimse de baski yapamadi. Niye?
Hhahahhahahaha :)))Dikkatimi çekti her konuda ısrarla geç evlenmenin önemini vurguluyorsun.
Sen neden 30 yasa kadar 2 evlilik yaptın o halde ?
Dikkatimi çekti her konuda ısrarla geç evlenmenin önemini vurguluyorsun.
Yanlış üye de olabilir karıştırıyor olabilirim ama öyle hatırlıyorum.ciddi misin?
Yanlış üye de olabilir karıştırıyor olabilirim ama öyle hatırlıyorum.
Amacım kesinlikle yargılamak değil de merak ettim.
Bu sitede evliliğe karşı olan herkes evli :)Yalnız iş yerinde kahkaha attırdınız bana
Kendi ağzı yandığı için olabilirmi. Uyarı amaçlı yazıyordurDikkatimi çekti her konuda ısrarla geç evlenmenin önemini vurguluyorsun.
Olabilir tabiKendi ağzı yandığı için olabilirmi. Uyarı amaçlı yazıyordur
Adet demedim ki vicdan merhamet olarak diyorumadetler olacaksa kayınpederin adı toruna verilcekmesela genel gecer bir adetimiz kendisi :)
Bir insanın bosanmasına gülmek de olmaz sanki ya.belki kendi hata yaptı diye düşünüp uyarmak istiyor erken evliliğinin hatalı oldugunu düşünüyor.ama yine de bir insan bosandı diye gülünmez gülünmemeliHhahahhahahaha :)))
Ağzı yanmak başka şey paranız yoksa ailenize güvenmeyin oturun bekleyin 35 yaşına kadar demek başka şey. NeyseKendi ağzı yandığı için olabilirmi. Uyarı amaçlı yazıyordur
Hanım efendi konu ne ara size geldi acaba? Neden kendinizden bahsedip kendini övüyosunuz. Mal varliginizdan bahsediyosunuz. Ne kadar ayıp. Bir de dil çıkarmalı emoji atmışsınız. Sevgiyle alakası yokki bunun herkesin parasi kendine şeklinde konusmussunuz o zaman ilerde de durum böyle olur diyorum.oyyyy dağlar dağlar :) hanımefendi Allah’ıma şükürler olsun ki merhametim de var vicdanımda. Ve yine Allah’ıma şükürler olsun ki merhametli ve vicdanlı bir ailede büyüdüm. E tabi varlıkta yok değil:) Öyle büyümeseydim de Allah korusun annem ve babam böyle bir hastalıkla uğraşacak ben çemkireceğim he?
Çok şükür öyle bir evlat değilim.
görmediniz sanırım belirtmiştim, bizim kendimizin yapmasındaki tek sebep eşimin ailesinden kaynaklıydı. Şöyle söyleyeyim şu an kirada oturuyorum istesem babamın evlerinden birinde gayet rahatlıkla 5 kuruş vermeden oturabilirim. Otururum oturmasına da hani nerde azim hani nerde başarabilme duygusu? Benim babamın mal varlığı dedemden kalmadı, kendisi gece gündüz demeden çalışıp yapmış bu arada görgüsüzlük yapayım biraz evler dediğime bakmayın, dükkanlar, arsalar falan da var :))) He bi de takılarımızın hepsi gitti, ahlanıp vahlanmadım keşke babamdan nefret etseymişimşimdi tadını çıkaracağı dönemde ne yapayım? Kambur mu olayım üzerine yaptıkları yetmezmiş gibi?
bu arada Allah korusun kayınpederim ve kayınvalideme bir şey olmasın ama olursa da seve seve bakarım. İnsanım sonuçta, onlarda anne ve baba. Size de tavsiye ederim çıkarlarınız doğrultusunda anne baba sevginiz azalmasın.
Hanım efendi konu ne ara size geldi acaba? Neden kendinizden bahsedip kendini övüyosunuz. Mal varliginizdan bahsediyosunuz. Ne kadar ayıp. Bir de dil çıkarmalı emoji atmışsınız. Sevgiyle alakası yokki bunun herkesin parasi kendine şeklinde konusmussunuz o zaman ilerde de durum böyle olur diyorum.
Vicdan, merhamet, yardımseverlik sanırım sadece insanın kendi yararına olunca kıymetli değerler. O kadar her şeyi birbirine katmışsınız ki konu nasıl birinin ikinci evliliğini geldi anlamadım. Hadi soran meraktan sormuş onu anlıyorum. Kötü niyetle sormuyorum diye de baştan belirtmiş. Bunun üstüne işyerinde hahaha ikinci kez evlendi diye kahkaha atan biri var. Ne kadar çirkinsiniz. Ortak noktayı bulamayınca (sanki bulmak zorundayız) her şeyi ortaya atmak mübah herhalde.
Benim kp de. Herşeyinizi iğneden ipliğe ben yapacağım. Sırtımdaki ceketi satar Yanlız bırakmam sizi dedi. Çöp almadıBenim kaynanam da nişanlıyken "kır düğünü yapıcam tanıdığım var yer hazır" deyip düğüne doğru ölü taklidi yapmıştıBen öyle bir talepte bulunmadım, coşkuyla hevesle kır düğünü diye tutturan da kendisiydi. Ki ben gelinliğimi bile "alınacak" demedim gittim kendi paramla alıp gelen insanım, nikah yeterdi bana. Durumu yoksa yoktur, niye varmış gibi yapıyorlar. İnsanlar planlarını ona göre yapar bari.
Baştan atıp tutuyorlar iş ciddiyete gelince pof...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?