Kredi ödeyen ve çocuklu hanımlar tasarruf yöntemleriniz varmı?

kuzum bana su 52-elektrik 70-dogalgazda 260 ( ama yeni taşındıgımız içiin güvence bedeli ödüyoruz) ve evde 2 kişiyiz

bizim burada doğal gaz yok maalesef klima var evde banyoda elektiriklitermosifon var elektirik 200 geliyor çok kış olduğunda(

yatmada prizlerden fişleride çekeyim bari

bizim burada doğal gaz yok maalesef klima var evde banyoda elektiriklitermosifon var elektirik 200 geliyor çok kış olduğunda(
Klıma çok yakıyor özellıkle kışın ablam kullanıyordu.
380 toplamda cnm ama 2 aya bölüyorlar 190 ayda

aa anladım ben faturalara yansıyor sanmıştım ayrıymış ödemelerı. :) pek anlamam bu işlerden guvence bedelı v.s

biz 4 kişiyiz.Su 25 civarı,elektrik 85 civarı gelir,hiç şaşmaz.Hep aynı mı kullanıyorum bilmem.Doğalgaz geçen ay 120 geldi ,kombiyi yeni yeni yakmaya başlamıştık,bu ay hiç kapanmadı ,350'den aşağı geleceğini sanmıyorum.

bizde 2 kişiyiz elektrik 75 den aşagı inmiyor neden böyle oluyor anlamış değilim :))

su için de muslukların agzına takılan tasarruflardan alın mutlaka fiyatı 7 ile 15 arasında ama çok büyük fark ediyor...bnim eşim gunde 2 kez dus alır ve hergun tras olur tras olurken de musluk şarıl şarıl akar...gittik aldık hem mutfaga hem banyoya musluga ve dusluga 160 dan fatura 40 ile 60 arasına indi

evde bebek olunca çok bişeyden kısamıyorsunki
dogalgaz su elektirik nasıl kısayım arkadaş
dogalgaz faturam artık 300-350 arası gelir
elektirik 60-70
su kartı 50 tl su 2 ay anca gider
çamaşır çok çıkıyor
banyo hastası bi kızım var sürekli banyo yaparız
artık büyüdü görüdügünü istiyor
yani çocukla kısılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…