• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi

1yıllık evliyim. Kayınbabamın bir miktar kredi borcu vardı ve 3000 tl kadarını tamamlayamamış eşimde bana biz kredi çekip _3000 tl verelim diyor. Ben hayır dedim bu seferde benim çalışmadığımı kendisinin isterse her türlü verebileceğini söylüyor ve evlendiğimizde benim 5000 tl borcum vardı onu ödemiştik onu ödediğini yüzüme vurdu. Süzce ne yapmalıyım

analar babalar evlatlarını yetiştiriyor bir kuruş esirgemiyor da 3000 tl.yi evlatlar çok görüyor. sonra da vay kv kp beni sevmedi oluyor. sanki bana 30bin..
yine gelmiş eşin sana sormuş ama usulen ama değil. direk çekip verebilirdi. sen üç kuruşu esirgersen böyle laf yersin.
3bin büyük meblağ değil analarımızın babalarımızın köpeği olsun ne olmuş verildiyse anlamıyorum ki.. borç vermesen ne olmuş. çok mu kötü durumunuz?

1yıllık evliyim. Kredi ile ilgili konu açtım üyeler hakarete varan cevaplar yazdılar. Kimsenin durumunu bilemezsiniz o yüzden kimseye karşı kırıcı olmayın lütfn. Konumun silinmesini istiyorum.
Konunuzun iceriğini neden değiştiriyorsunuz?

Ne güzel dünya valla hep bana hep bana

Uzun süredir sigara kullanıyorum. Burada bir parantez açalım. (Oğlumu büyütmek için işten ayrıldım. Maddi zorluk çekiyor, tüm masraflarımi kisiyorum ki oğlumu ben buyuteyim.) Çalışmadığım için, oglumun rizkindan calmamak icin cok cok sevdiğim sigarayı da bırakmaya çalışıyorum günlerdir.

Şimdi ben onu büyütmek için kendimden maddi manevi bu kadar feragat edicem. O büyüyecek. Belki benim paraya ihtiyacım olacak. Ve eşi "ic bin virimizsin innini" diyecek öyle mi? Hangi hak ve had ile? Kufur etme potansiyelim var ben susayim. Malum nikotin eksikliği.

Uzun süredir sigara kullanıyorum. Burada bir parantez açalım. (Oğlumu büyütmek için işten ayrıldım. Maddi zorluk çekiyor, tüm masraflarımi kisiyorum ki oğlumu ben buyuteyim.) Çalışmadığım için, oglumun rizkindan calmamak icin cok cok sevdiğim sigarayı da bırakmaya çalışıyorum günlerdir.

Şimdi ben onu büyütmek için kendimden maddi manevi bu kadar feragat edicem. O büyüyecek. Belki benim paraya ihtiyacım olacak. Ve eşi "ic bin virimizsin innini" diyecek öyle mi? Hangi hak ve had ile? Kufur etme potansiyelim var ben susayim. Malum nikotin eksikliği.

Konu sahibine hakaret şeklinde bişey demek istemiyorum tabiki de sözüm meclisten dışarı mı derler:)
Ama çok haklısınız , bir de onu büyüten taraftan bakmak lazım. ne bileyim gülesim geldi "ic bin virimizsin innini" :KK45:

2 yıllık evliyim kendimiz evlendik kayınpederden zırnık gelmedi ve onun borcunu yani 3bin*10 katını ödedik...

1yıllık evliyim. Kredi ile ilgili konu açtım üyeler hakarete varan cevaplar yazdılar. Kimsenin durumunu bilemezsiniz o yüzden kimseye karşı kırıcı olmayın lütfn. Konumun silinmesini istiyorum.

Konular silinmiyor. Size bin kere durumunuz nasıl diye soruldu. Bu taksitler sizi sarsacak mı diye soruldu. Yani şu mesajları 20 yaşında evlenmiş biri yazdı derim ama girip bakıyorum profilinizde akademisyen diyor. Koskaca kadına cidden yakışmıyor.

Back
X