AAcalisan anneler nabcak tuh .bakici sartmi yani hof bakicilarinda tecavüz edeni doveni eksik olmuoki.korkuoz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki güzel olacakmış sizce.. Bir düşünün daha 6 yaşındaki bir çocuk çıkıp sunuculuk yapıyor.. 4. 3 yaşındaki çocuklar uzun dualar okuyup hadisi şerifler ve ayetler üzerinde sohbet anlatıyor. Bu insanları etkilermi? Yani ıllapiyes şartım?
Yok hayır inanın çocuklar o kadar zeki ki :) 1haftada bir tane namaz duasıezberleyebiliyorlar.. Zaten sahneye anlatacakları sene içinde öğrendikleri konular hadisler.. Cocuklara çok kolay gelecek.. Yasin okumak olanlar ezberini bitirdi bile:))
Peygamberimizin hayatından bahsedilecekse okutulabilir. Bence dolu dolu bi program olacak.. İzleyenler çok şanslı
Peygamberlere îmanı anlatan talebemız yırmısekız peygamberı sayıp kendı peygamberımız hakkında bılındık seyrleri anlatacaktı. Tırnak kesme adabiındakı talebemızde peygamber efendımız ıle yahudı cocukarasında gecen hadıseyıanlatacaktı.. Bu bızım ılk merasımımız olacak ve on beş cocukla ney nasıl olur bılemıyorum bende tecrubesızım.. Aklınıza gecen herseyı soyleyın.. Bı Veli'mize konuşma yaptırmayı düşünüyoruz nasıl olur sizce?
ezberlerler tabi kuzucuklar ama sahneye çıkıp orada beklemesi zor :) yeğenimin piyesinden biliyorum yarım saat bir saatten sonra sahne karıştı baya. çişleri geldi susadılar sıkıldılar annelerine gitmek istediler.
Bence konuşmayı sunuculuğu siz yapmalısınız. Sizin eseriniz. Ve çocukların motivasyonu bozulmaz. Kaç saat ayırdınız bu merasime ? Kaç parçadan oluşuyo toplam ?
besmele rondu diye bi rond var. internete yazarsan çıkar. hem kolay hem çoook güzell. tavsiye ederim
İlk defa bi'kreşte böyle bi'etkinliğin yapılacağını duydum:26:
Ilk basta açılışı eşim yapacak tabikii.. Sonra cocuk sunucu gelecek ıste sımdı bu arkadasıma size sunu anlatacak vs dıyor anons edecek.. Iyı olmaz mı sizce? Hım... Parça derken bendimde ilk merasımım bu.. En fazla ıkı buçuk saat olur.. O bile çok ya..
Ikı saat ne kı ıkı de tutamdım ben onları... Herkes tek tek çıkacak sahneye arka odada olucazbız sırası gelen çıkıp duasını okuyup gerı gelecek.. Her cocuk en fazla bes dk sahnededuracak bes bıle degıl neredeyse.. Ilahiiiii... Hıc aklımda gelmemişti ben cocukları aynı anda yanmana tutmaya çok korkuyorum büyükler laf anlıyorsa bı kaç zıpkın durmuyor ylerinde ortamı dağıtıyor.. En son Mars okuyacaklar odada napcam bılmıyorum prova yaparken bıle zıp zıp durmuyor mınıkler..
Peki iyi mi kötü mü sizce?
benim yeğen de şiir okuyor arkada minikler zıplamaya başladı ağaçlar ormanlar ormanları koruyalım derkeeeeeen bi baktık sahne karışmış küçük küçük ağaçlar sahnede zıp zıp zıplıyor koro halinde söylenmesi gereken yerleri hepsi anında unuttu öğretmenleri sahneye geldi hepsi kaçmaya başladı öğretmenlerinden çok güldük kuzucuklara. 3 tanesi yan yana geldi mi saatli bomba gibi ne zaman patlayıp coşacaklar belli olmuyor. vallahi kolay gelsin.
Ablam da okul öncesi öğretmeni ama daha önceki çalıştığı özel ve devlet kurumlarında bu kadar ağırlıklı din dersi verilmiyodu garipsedim sadece.
Kreşten çok kuran dersine gitmişler gibi bi'his oluştu sadece.
Lafın özü garipsedim sadece niye kötü olsun :)
Youtube kapandı diye hiç biri açılmıyor
bu akşam açılmıştı tekrar mı kapanmış
:)) anladım.. Bizdede faliyet İngilizce vs.. Dersleri var. Ama dini ders ağırlıklı . çocukları İslam dini çerçevesinde dinini öğretip ve bunu benimsettirip eğitiyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?