Kreş merasimi

AA calisan anneler nabcak tuh .bakici sartmi yani hof bakicilarinda tecavüz edeni doveni eksik olmuoki.korkuoz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef.. Belki başka kreşler alabilir .. Bizsürekli çocuklara ezber yaptırdığımız için ve faliyet İngilizce derslerinde var çok yogun geçiyor o karışıklıkta bır buçuk yas talebe büyük sorun olabılır..ınsaallah bır yas daha büyüsün allahın izniyle oda kreşlere gider

bence uzun dualar çocuklar için ağır olabilir. siz öğretmensiniz bilirsiniz çocuklar ilk defa kalabalık karşısına çıkacaklar. uzun ezberler için de vaktiniz baya kısırlı. çocuklara çok yüklenirsiniz.

benim aklıma gelen şu; her çocuk peygamberlerin sıfatlarını ezberlesin açıklasın. sonra çocuklar koro halinde ilgili bir ayet okusun.
sonra topluca bir ilahi okusunlar.

uzun dualar ve hikayeler okunursa o çocuklar 2 saat ayakta duracaklar sıkılacaklar yorulacaklar çişleri gelecek.
öğretmensiniz biliyorsunuz 2 saat sabit duramaz o yasta çocuk :)

ezberlerler tabi kuzucuklar ama sahneye çıkıp orada beklemesi zor :) yeğenimin piyesinden biliyorum yarım saat bir saatten sonra sahne karıştı baya. çişleri geldi susadılar sıkıldılar annelerine gitmek istediler.

Peygamberimizin hayatından bahsedilecekse okutulabilir. Bence dolu dolu bi program olacak.. İzleyenler çok şanslı

Peygamberlere îmanı anlatan talebemız yırmısekız peygamberı sayıp kendı peygamberımız hakkında bılındık seyrleri anlatacaktı. Tırnak kesme adabiındakı talebemızde peygamber efendımız ıle yahudı cocukarasında gecen hadıseyıanlatacaktı.. Bu bızım ılk merasımımız olacak ve on beş cocukla ney nasıl olur bılemıyorum bende tecrubesızım.. Aklınıza gecen herseyı soyleyın.. Bı Veli'mize konuşma yaptırmayı düşünüyoruz nasıl olur sizce?

besmele rondu diye bi rond var. internete yazarsan çıkar. hem kolay hem çoook güzell. tavsiye ederim

Bence konuşmayı sunuculuğu siz yapmalısınız. Sizin eseriniz. Ve çocukların motivasyonu bozulmaz. Kaç saat ayırdınız bu merasime ? Kaç parçadan oluşuyo toplam ?

Ikı saat ne kı ıkı de tutamdım ben onları... Herkes tek tek çıkacak sahneye arka odada olucazbız sırası gelen çıkıp duasını okuyup gerı gelecek.. Her cocuk en fazla bes dk sahnededuracak bes bıle degıl neredeyse.. Ilahiiiii... Hıc aklımda gelmemişti ben cocukları aynı anda yanmana tutmaya çok korkuyorum büyükler laf anlıyorsa bı kaç zıpkın durmuyor ylerinde ortamı dağıtıyor.. En son Mars okuyacaklar odada napcam bılmıyorum prova yaparken bıle zıp zıp durmuyor mınıkler..

Bence konuşmayı sunuculuğu siz yapmalısınız. Sizin eseriniz. Ve çocukların motivasyonu bozulmaz. Kaç saat ayırdınız bu merasime ? Kaç parçadan oluşuyo toplam ?

Ilk basta açılışı eşim yapacak tabikii.. Sonra cocuk sunucu gelecek ıste sımdı bu arkadasıma size sunu anlatacak vs dıyor anons edecek.. Iyı olmaz mı sizce? Hım... Parça derken bendimde ilk merasımım bu.. En fazla ıkı buçuk saat olur.. O bile çok ya..

Yani rond şiir drama ilahi diye gruplanabilir. Sahnede 15 kşide çok bence bölün yarısı gitsin yarısı gelsin. 2 saat asla yapamazlar. Sunucu eşinizse o yapsın ikinci bi şekilde çocuğa gerek olmadığını düşünüyorum.2 saat iyidir prova yapıp karar verebilirsiniz.

benim yeğen de şiir okuyor arkada minikler zıplamaya başladı ağaçlar ormanlar ormanları koruyalım derkeeeeeen bi baktık sahne karışmış küçük küçük ağaçlar sahnede zıp zıp zıplıyor koro halinde söylenmesi gereken yerleri hepsi anında unuttu öğretmenleri sahneye geldi hepsi kaçmaya başladı öğretmenlerinden çok güldük kuzucuklara. 3 tanesi yan yana geldi mi saatli bomba gibi ne zaman patlayıp coşacaklar belli olmuyor. vallahi kolay gelsin.

İşte o yarısı gidince velilerdıyorkı benim oğlum nerde kızım nerde.. Ooofff o kadar yoğun ki kafamı diyemeli ne diyem bilemedim..hakkımızda hayırlısı..

Peki iyi mi kötü mü sizce?

Ablam da okul öncesi öğretmeni ama daha önceki çalıştığı özel ve devlet kurumlarında bu kadar ağırlıklı din dersi verilmiyodu garipsedim oyüzden.
Kreşten çok kuran dersine gitmişler gibi bi'his oluştu.
Lafın özü garipsedim sadece niye kötü olsun :)

Son düzenleme:

Salonu..işte ondan korkuma iki kişi yanmana durmayacak sahnede ama en son işte annem marşını okuyorken bi ikisi Zincirlikuyu yaparsa yandık.. Peki şöyle aklınızdacanlandırınca nasıl olur sizce merasim

:)) anladım.. Bizdede faliyet İngilizce vs.. Dersleri var. Ama dini ders ağırlıklı . çocukları İslam dini çerçevesinde dinini öğretip ve bunu benimsettirip eğitiyoruz .

:)) anladım.. Bizdede faliyet İngilizce vs.. Dersleri var. Ama dini ders ağırlıklı . çocukları İslam dini çerçevesinde dinini öğretip ve bunu benimsettirip eğitiyoruz .

Çok güzel aslında ben ayetel kürsiyi küçükken ezberlemiştim hala ezbere bilirim. Küçükken öğretilenler unutulmuyo. Bi'de öyle etkinlik halinde öğrenirlerse sıkılmadan öğrenirler. Kolay gelsin ama işiniz zor, bıcır bıcırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…