- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
yazik o cocuklara !!!!!
kresten bahesdiyorsunuz yanlis anlamadim degil mi unv falan degil
o yasta cocuklar oyunlar oynar masallar dinler tiyatro yaparlar vs
oraya cocuklarini göndereyen ailelerede yaziklar olsun
minicik beyinleri yikayan zihniyetler
öncelikle Allah affetmez bunlari
yaziklar olsun
aman Allahim cidden cok korktum
Tr de baya tehlikeli insanlar var hos burdada cok fazla
olan bebelere oluyor
midem bulandi !!!
herseyi islama dine atip hakli cikmayin digerleri gibi
hicbir akla mantiga uymaz oyun cagindaki cocuklarin beyninin yikanmasi
ne nasil bir zihniyettir nasil bencilliktir
Bu nasıl bir düşünce belirtmedir yaa ? Allah bile affetmez ne demek,bu kanıya nereden vardınız,hayret...
Çocuklar da küçük falan değil çünkü 7 yaşından itibaren namaza alıştırınız diyor Peygamberimiz.
Siz yapmayın madem ama yapana da hakaret etme hakkınız yok.
hakaret mi ??? nerde pardon
7 yasindaki cocugun beyin akli gelismis midir ??
kresten bahsediliyor bu arada 6 yastan kücük
hos kime diyorum
Peki iyi mi kötü mü sizce?
Evet haklısınız.. Siz ne derseniz hemencecik kabul ediyorlar.. Zaten tekamacım onlar peygamberefendimizin sünnetlerini yapmayı alışkanlık haline getirmeleri :))namazın önemini anlayıp yaşları gelince kılmaları .:)) okadar güzeller ki.. Kem küm etmede bi k.kerim okuyorlar mest olunuyor.. Özledim kerataları bak .:)) merasim hakkında iyi veya kötü yorum herkes yapabilir arkadaşlar ben yatıyorum. Herkese iyi geceler.
aman Allahim cidden cok korktum
Tr de baya tehlikeli insanlar var hos burdada cok fazla
olan bebelere oluyor
midem bulandi !!!
herseyi islama dine atip hakli cikmayin digerleri gibi
hicbir akla mantiga uymaz oyun cagindaki cocuklarin beyninin yikanmasi
ne nasil bir zihniyettir nasil bencilliktir
kırmızıladığım yerler den dolayı sizin bu konuyu biraz da tartışma için açtığınızı düşünüyorum. herkes normal karşılamış ilk yorumlarda ,istediğiniz sanırım hemen birilerinin atlayıp eleştirmesiymiş, beklediğiniz olmayınca siz didiklemeye çalışmışsınız... kimse başlarda eleştirmemiş, iyi ve ya kötü yorum yapabilirsiniz demek yine yukarıda iyi mi kötümü sizce diye sormanız.....
bu arada yanlış anlamayın. din eğitiminin küçüklükten verilmesi taraftarıyım ben de. en azından ahlaki değer unusurlarının. yine duaların içeriği hep iyi güzel oluyor. dua etmek inançsızlar için bile terapidir aslında. yani ben bu kreşlere karşı değilim. sadece sizin tartışma için konuyu açtığınızı düşünüyorum. Yanılıyorsam affedin... yanlış anlamış olabilirim.
küçükkurbağa hanım sizde konuyu fena saptırıyorsunuz konu sahibi belli ki bi dşünce hakkında fikir istemiş bu kanıya nasıl vardınız hayret
Hıristiyanlar el kadar bebelerini alıp her Pazar kiliseye gidiyor,bunun beyin yıkamakla alakası yok.Dinini öğretir,çocuk istemezse de ilerde kendi tercihini yaşar.
Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın.
Hıristiyanlar el kadar bebelerini alıp her Pazar kiliseye gidiyor,bunun beyin yıkamakla alakası yok.Dinini öğretir,çocuk istemezse de ilerde kendi tercihini yaşar.
Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın.
bilgimde var aklimda beynimde var cok sükür
siz kendinizinkini ölcün tartin
hristiyanlarla bir tutmayin kendinizi
ne alaka
onlarin arasinda yasiyorum saygi sevgi icinde yetisiyor cocuklar
insan sevgisi bunun hristiyanlikla alakasi yok
bunlarin ana babalarinin cogu ateist zaten
din ögretilmez dayatilmaz
heleki kresteki bebeye
din dedigin akli bali oldugu zaman insanin kendisnin secmesi gereken yoldur
bunun disinda ben bebegime kendi dinimi empoze edemem buna hakkim yok
o zamani gelince kendi aklina uyani yapar
budur
nokta !!!
İslamında, insanlığında özü hoşgörüdür
Nasıl bir ifadeniz var farkında mısınız?
Her aile çocuğunun nasıl eğitileceğine kendi karar verir
Ben çocuğumu böyle bir kreşe gönderir miyim; hayır. Çünkü yaşam tarzım bu değil
Ama dine daha yakın yaşayan, farzları yaşam biçimi haline getirmiş ailelerde çocuklarını böyle yetiştiriyor
Bizlere zor ya da tuhaf gelse de İslam'da eğitim çocukluktan başlıyor, çocuk 6-7 yaşına geldiğinde namaz kılmayı bilmeli, ergenliğe gelip farz olduğunda bunu yapmakta zorlanmaması içindir bu kaideler. Hoşgörü ile farzı karıştırmayalım, mensubu olduğumuz dinin kuralları var ve ebeveynler çocuklara bu eğitimi vermekten sorumludur. Allah CC çocukken öğretmezsen hesabını sorarım demiş bundan öte kural yok.
İslamı kullananlara bakıp, unutturanlardan olmayın. M.Kemal'in bu konuda ki araştırmalarını ve görüşlerini okuyun. Hayatta her şey çekirdekten başlıyor, sonradan akıl barik olunca bazı şeyler oturmuyor. Hani bazen forumda konular açılıyor, namaz kılmaya çalışıyorum ama bir türlü alışamıyorum, başlıyorum bırakıyorum gibi dertlerimiz oluyor, işte o namazı çocukken bize kıldırsalardı böyle olmayacaktı.
Size göre.İslam'da böyle değil.Nokta.
hani islamda zorlama yoktu!!!
kendinizle celisiyorsnuz
bebe belki musluman olmak istemeyecek
buna ne dersiniz ?
piyes olarak fikir veremem ama gurubu kurup ilahi ve dualarla süslü bir merasim yaptırabilirsinizHayırlı geceler :) arkadaşlar ben kreş öğretmeniyim çocuklarında sene sonu merasimine hazırlamaya çalışıyoruz. Daha çok dualardan oluşan bın merasim olacak. Sizce piyes olarak ne yapabiliriz. Talebe sayısı 15 . Aklım çok karışık bu konuda yardımcı olmanız beni çok sevindirecek. Allah razı olsun.
6-7 yasindaki cocuk cocuktur
herkes cocuguna iyi insan olmayi sevgiyi saygiyi ögretmeli
calmamayi vurmamayi ögretmeli
din dedigimiz kisinin kendi özelidir
ve bunu cocuk akli basina geldigi zaman kendisi arastirir ögrenir secer veya secmez
M Kemal Ataturk din icin ne dediyse dogru demistir
nitekimde hep dogru seyler yapmistir
ama burda konu bu degil
konu kresteki bebelerin beyin yikanmasi
kisi zaten beyin yikadigini kabul ediyor
Öğretmek anne babanın vazifesidir.Açık aramaya çalışmayın,kendimle çeliştiğim falan yok.
Anlamak istemediğiniz nokta bu
Çocuk o eğitimi bu yaşta almaya başlıyor
Bizde din sonradan seçilmez, müslüman doğulur ve öyle yetiştirilir çocuklar
Büyüdüğünde istemiyorsa öyle yaşamaz
Bütün dinlerde bu böyledir, eğitim çocukken verilir
Neden okula başlama yaşı 6-7 dir hiç düşündünüz mü ?
Bu beyin yıkamak değildir, günlük yaşamın tüm kaideleri gibi dini kaideleri de öğretmektir.
Üstelik sevgi ve saygı dediğiniz şeyler her dinde öğretilir, ekstra değildir yani
Saçma bir önyargıyla, altı boş cümlelerle saldırmış olmak için yazıyorsunuz
Daha uzatırsak banlanacağız, kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?