Hadisleri içinde işleyen bi piyesde olabilir ailece yemek yenir besmeleyle başlanır torun sorar dede cevaplar sonra dua yapılır tuzla başlayıp bitirilir ve önemi işlenir içinde.. Fikir sadecebu arada sene sonuna çok az kaldı geç kalmışsın biraz.. Elini çabuk tutmalısın
Nasıl bir kreş bu böyle ? Hiç böyle dualı kreş merasimi duymadım ?
Hayırlı geceler :) arkadaşlar ben kreş öğretmeniyim çocuklarında sene sonu merasimine hazırlamaya çalışıyoruz. Daha çok dualardan oluşan bın merasim olacak. Sizce piyes olarak ne yapabiliriz. Talebe sayısı 15 . Aklım çok karışık bu konuda yardımcı olmanız beni çok sevindirecek. Allah razı olsun.
Rica ederim canım.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bende eski ni kreş öğretmeniyim.
Merhaba krese bi buçuk yas aliomusunuz ve sabah en erken kacta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilginç bir merasim olacak sanırım...
Bide şunu anlatayım.. Cogu velimiz kostüm almaktan kaçıyor.. Hıc olmassa bı takım elbıse deiyorum olmaz alamam dıyor.. Pıyes oynatsak tüm kostümleri bız karsılayamayız. Şu sekilde düşünmüştük keske en basta anlatsaydım .. Bir çocuk sunucu olacak konuşmayı ve arkadaşlarını sahneye davet etmek onun görevli olacak. Her bı cocuk ılk turda çıkıp bir adap anlatacak ve anlattığı adaplar ılgılı bı kaç h.şerif okuyup hıkaye anlatacak. Ikıncı turda uzun dualar okuyacaklar yasın dahıl. En sonda annem diye marş soyleyıp dıploma dagıtımına gecılecektı. Hıc pıyes koymamıstık bu sekilde ıyı olurumu sızce.? Kusura bakmayı hızlı yazdığım için yazım yanlışım çok oldu
çocukların ezberine fazla yüklenmeyin bence korkup karıştırmasın yavrucaklar. hikaye anlatmak vs çok fazla uzun gelebilir çocuklara. biraz hareket içeren bir şeyler deneyin.
Çok sevindim :)) devam etmiyor musunuz artık
Kızlara gelinlik tarzı yeşil renk mesela bi kıyafet erkeklerede takım elbise ve aynı yeşilden kuşak yaptırabilirsin bellerine. Harıka olur. Kostumden kaçanın çocuğu alınmasın gösteriye. Bu kadar basit. Bu çocuğun özel günü. Bilgisini sergileyecek. Kaç yaş bunlar ? Nasıl adap anlatacaklar ? Uzun bi konuşma yapabilirler mi ? Onun yerine peygamberimizle ilgili uzun bi şiiri bölerek hepsine okutadabilirsiniz. Yasin olayı izleyiciyi sıkabilir yarıdayken kesmeniz daha ii olabilir. Piyes şiir marş hikayeyle çok renkli olur izleyeni sıkmaz akıcı olur.
Süper büyüm olmuş..bunu aldım gercekten .:)) yasini aşrı şerif olarak sadece iki sayfasını okuyacaklar ıkı cocuk okuyacak :) şiir yerine en sona toplu olarakannem marşını koyduk az anneler duygulansınlar diye.. Medine adında bir şiir vardı sizce onuda okutalımmı.. Adap olarak su içme namaz kılma. Yemek yeme ezan halifeler yatma vsss iste on bes cocuğa on adap verdık bırıde fılvakasını marşlar anlatıp fıl suresını okuyacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?