Kübra...

Üniversitede arkadaşlarınız varmış şimdi de çocuklarınız var
Kocam sarılmıyor diye yanlışa düşmekten korkuyorum diyorsanız evlatlarınıza sarılsanıza

Önce cok takardım hatta adımı degscem heryerde kübra var ne kadar çokuz farkli olmak istiyorum illa adasim cikiyor heryerde diyordum :)
Karsiniza kübra cikmamasına şaskinim cevrenizde yasamak isterdim belki tek olurdum
Muhtemelen sizin yasitlara hep Kübra isminin yogunca verildiği bir donemmis. Benim de ismimden 3 kisi vardı sinifimda Allah Lina liyalara sabır versin

Eşiniz çocuklarının annesi aldatarak zaten dünyanın en kötü babası. Çocukların arkasına sığınmaktan vazgeçin. Yarı bir gün o çocuklar büyüdüğünde babanıza sizin yüzünüzden katlandım diyeceksiniz

Bende boşanmıyım ama sevilmeye ihtiyacım var hata yapmaya müsaitim aldatatyım mı demek istiyorsun? Yada bizden öyle bi cevap

Ben anlamadım, şimdi adam uykusunda başkasının adını söyledi diye sizi aldatmış olmasından şüphelendiniz ve boşanmak mı istiyorsu

Bende boşanmıyım ama sevilmeye ihtiyacım var hata yapmaya müsaitim aldatatyım mı demek istiyorsun? Yada bizden öyle bi cevap
Ne söylediğinize dikkat edin hata yapmaya herkes müsaittir sizde

Ben mutsuzken cocugumla dogru duzgun ilgilenemiyorum. Bosanma asamasinda evden ayrilmak icin esya toplarken bile cocugun maalesef cocugun bakimini ve ona verdigim ilgiyi aksattim. Sosyal medyadan aldatilsam ve surekli şüpheyle yasasam cocuk falan bakamam, psikopata baglarim herhalde. Cocuguna cok duskun adam aynı zamanda cocugunun annesini uzmeyendir. Kadina kotu davrandikca cocuguna saglikli ve dogru davranamayacagini bilir.

Rüya olayı nedeniyle boşanma kararı almak bana mantıksız geldi.Somut bişey yok ortada.
Ama eşinizin önceden sosyal medyadan sizi aldattığını gördüyseniz ve bu durumu unutamıyor eşinize güvenemiyor ve huzurlu bir aile ortamı oluşturamıyorsanız boşanın elbette.

Öncelikle size çok üzüldüm daha doğrusu bu kadar kendinizi kendi dünyanızı mahvetmenize ... Çocuklar büyür ve büyüdüklerinde göreceksiniz ki keşke bosansa idim keşke yine çocuklarımla babaları kendi dunyalarinda baba olabilseydi diye ,yanlış yapıyorsunuz bu bir evlilik değil çocuklar büyüyünce tek başınıza kalınca kendimi feda ettim ama niçin diyeceksiniz evlatlar yine anne babanın evlatları ancak bu kadar görmezden gelip gözlerinizi kapatmaniza ve kendi dünyanızı mahvetmenize gerek yok . Yol uzun ve ayrılın yaslandiginizda herşey çok geçmiş olur. Ve ben üzgün iken çocuğumla ilgilenemiyorum böyle bir durumda nasıl çocuklarınıza özen gösterebilirsiniz ki ? Nereye dek elbet patlak verir

bitirmişsiniz aslında boşanmak en doğrusu

Çocuklarınızı düşünmeniz normal ama annemin mutsuz bir evliliği olacağına keşke zamanında boşansaymış diyorum ve çocuklarınızda bunu düşünecek

Belki kızıcaklar anlamıcaklar ama zamanla herşey yoluna girecek

Senin de nasıl seküler bir çevren varmış. İmrendimahsjshssksj
Kiz nerden bildin, yoktur cevremde pek kapali, İzmirin conconuyum ben de, ne alaka sekülerle bre Kübra Ebubekir'in feminen versiyonu mu? Bişey daha öğrendim bugün. Gerci 2. Kübra da ayni avatarla gelince bi killanmadım degil. Kübra diye prototip var heralde diye düşündüm, ayip olmasin diye ellesmedim.

Bence yalnızlık daha ıyı öyle eş var ama eş gıbı deılle olmuyor. Daha da dıbe batıosunuz. Hıc kımse ıstemezdı. Kımse bedenıne, kendıne yanlış yapmak istemezdi.

Yok Kübra Ebubekir, Sümeyye kadar overdose olmasa bile yine de muhafazakar çevreler tarafından konan bir isim. Özellikle Hatice ismiyle yan yana kullanılıyorsa. Tabii ki istisnalar olabilir ama genelde böyle.

Neden şehir dısında yasıo eşiniz

Boşandığınızda babalıktan da boşanmayacak. Babalığına güveniyorsanız zaten boşandığınızda da çocuğunuza babalık yapmaya devam edecek. Bence iyi babalığından da o kadar emin değilsiniz. Şu an İyi baba olarak görünüyor çünkü evde işler sizde ona sadece çocuğu iki oynatmak kalıyor. İyi bir baba iyi bir eş de olurdu. İyilik mekanizmamız kişi seçmez ben kötü eş iyi baba ondan ayrılmıyorum diyenlerin hepsinin ayrılınca nasıl iyi bir baba olmayacağını bildiklerinden ayrılmadıklarını düşünüyorum. Çok iyi baba ama anneyi aldatıyor çok iyi baba ama ev huzursuz. Kim inanır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…