Kucağında görüyüm?

İyi geceler. Eşimin ailesiyle çok ciddi sorunlar yaşadık. Ara ara görüşme isteklerine cevap verdik sonrasında ama bunların tamamı bize zarar olarak döndü. Bana yapılmayan çirkinlik kalmadı. Eşim de şu an ararsa annesinin telefonunu açıyor arada babasıyla da hiç görüşmüyor. Bebeğimiz oldu babası hayırlı olsun diye aramadı bile. Bizi tehdit edip para istedi. Eşim de görüşmüyor.

Bebeğim doğduğunda kv bize geldi. Bebeğimin doğduğunu başkasından duymuş biz söylememiştik. Bir haftalık bebek kucağımda neymiş oğlunun kucağında görmek istiyormuş. Bu ne demek Allah aşkına arkadaşlar. Biz konuşmuyoruz kv ile bu arada. Ben hamileyken arayı düzeltmeye çalıştı telefona istedi beni bi iki kere. Şimdi tüm o çabaları da son buldu.

Kv bir haftadır eşimi darlıyor. Baban çocuğunu görmek istiyor diye. Eşim de konuşmayacağım ben fotoğrafını gönderiyim onu göster dedi. Ama kv bugün tam 10 kere aradı. Çocuğu görüntülü göster baban yok yalnızım diye. Eşim iki kere açtı uyuyor dedi. Göstermek istemedi. Diğer aramalarına cevap vermedi. En son akşam aradığında açtı. Bu sefer de baban bebeğini kucağında görmek istiyor diyor. Bu arada bugün bizim için özel bir gündü. Kutlama yaptığımızı kvnin bildiğine eminim geçmiş yıllardan hatırlar. Muhtemelen o yüzden de tüm gün aramış olabilir.

Bu kucağında görüyüm olayı nedir bir bilen varsa beni de aydınlatsın. Kp ile benim şahsen bir problemim yok bu arada. Onun kötülüğü daha çok oğluna kv nin kötülüğü de bana.
Yahu ben bı insana kin tutuyorsam o benimle alakalı biseydir masum bir bebek bu görmek istemişler niye bu kadar yokuş yapiyorsunuz evladimin çocuğunun doğum haberini başkasından alsam yikilirim ne yasadinizda bu kadar haber verme gereği duymadınız torun bu görsünler ne olacak sonra isterseniz yine konusmayin

Şimdi geçmişinizi bilemiyorum eşinizin ailesiyle ne gibi trajik hikayeler yaşadınız, kim bilir! Demişsiniz kv arayı düzeltmek istedi diye. Demekki çocuk vasıtasıyla tekrar yakınlaşmak istiyorlar. Hani anne-baba olunca insan kendi aile büyüğüyle daha iyi empati kuruyor. Belki oradan bir barışma platformu kuracaklar. Şimdi nasıl insanlar olduğunu bilmeden yorum yapmak zor. Belki de çok fesat insanlar tamamen ele karşı (hani başkalarından duyup utanmış olabilirler gibi) böyle görünmek istemiyorlar. Belki kp oğluna ‘bak sende baba oldun, evlat ne kadar kıymetli. Sen de bizim için öylesin, yanlış anladın hep beni.’ diyecek. Bilemiyorum ki! Ama gerçekleştirilemeyecek bir istek değil gibi geldi bana. Ama siz yaşıyorsunuz hayatı, karar sizin tabi.

Oğluna ve gelinine veya kızına ve damadına böyle görüşmeyi kesecek kadar sorun çıkartıp sonra "torunumu göreyim" "o benim torunum" vs diyen insanlar bana hiç samimi gelmiyor. Ben de olsam huzursuzlanırdım eminim. Yine de siz bir söz söylemeyin derim, zaten belli ki mesafeyi eşiniz de korumaya çalışıyor, bırakın o ilgilensin. Siz duymazdan gelmeye çalışın.

Neticede ne olursa olsun onun anne babası. Evlilikte bana göre en doğrusu herkesin kendi büyüklerini bir şekilde idare etmesi

Lohusasınız çok normal düşünceleriniz. Oğlu ya baba oldu sonuçta öyle görmek istemiştir. Direk benim öyle aklıma geldi bi art niyet sezmedim

Ne var bunda anlamadım
kadın oğlunun baba olduğunu görmek kucağına aldığını görmek istiyor belliki
Gayet masum
Anlayamadım tuhafsınız

oglunu gormek istemeyen baba niye torunum da torunum diye tutturur ki. sacmalik. oglunu sevmemis kendini sevdirememis hedef torun. ben boyle ailelerin hic de hakki oldugunu dusunmuyorum torun gormenin. once evladini seversin sonra evladinin evladini.

atin 2 3 saniyelik video son bulsun aramalar. arada sirada akliniza geldikce caniniz isterse de video foto gonderirsiniz.

yani cocuk babasina benziyor mu diye babasinin kucaginda gormek istemeleri cok sacma. ogullarinin tum cocuklugu onlarin yaninda gectigi icin elbet bilirler benziyor mu benzemiyor mu. bir de bebekler kucukken kime dersen ona benziyor oluyorlar. kendi tarafina yormak cok kolay.

normalde çok başka şeyler yazacaktım fakat aşağıda kv ve kpnizle olan bir konunuza denk geldim. kvniz çocuk tedavisi olduğunuzu bile bile sonuç almamanız için dua edip, eşiniz kızınca bundan boşan yenisiyle evlen bununla çocuğun olmasın demiş. bunu okuyunca tüm yazdıklarımı sildim. böyle şeyler yaşatıpta çocuk olunca ısrarla ara düzeltmeye çalışıp, bebek görmek istemeleri bana da sinir bozucu geldi.

Sorunlarınız tam olarak neydi bilmiyorum üstü kapalı anlatmışsınız ama torununu görmek isteyebilir neden bu kadar sert siniz. KV hamileyken iki kere aramış , demek ki görüşmek istiyor , o çabaları son buldu demişsiniz e şimdi de sürekli arıyor ondancda hoslanmiyorsunuz

Neden art niyet ariyorsunuz? Gayet dogal bir istek degil mi torununu kendi cocugunun kucaginda gormek istemesi.. sizde annesiniz ilerde torununuz oldugunda sizde cocugunuzun yavrusunu onun kucaginda gormek istersiniz..

Onca şey olmuş o lafa mi takildiniz cidden. Dedenin aramak istememesi, oğlunun doğumu haber etmemesi olabilir mi? Özel gününüzde kırk kez ariyolarsa açmayın nolucak

Biz bebeğe kadar eş ailesiyle iyi köyü idare ederdik. Çocuktan sonra kayınpeder iyice saçmaladı. Ha önceden de hataları vardı tepki verdim fln ama uzatmadım da. Ama çocuk konusunda tuhaf bir tutuma girdiler. Aynı bizim tarafa benziyor, ayağı bizden eli bizden bilmem ne demeler. Önce dede diyecek, en çok beni sevecek, ilk saçını ben kesicem, yok dede diye ağlayacak sana gitmeyecek etmeyecek. Bunu dediğinde ben daha yeni doğum yapmışım hastanedeyim. Zaten ağrım sızım var, derdim var, bir de kıskançlık ettiriyorsun. Hiç esirgeme niyetim yokken kıskançlık ettirdiler. Çocuk da annenin hislerini hissediyor herhalde asla gitmez telefonla bile konuşmaz ben bir şey demediğim halde. Başka büyük olaylar da yaşandı, biz tamamen kestik diyalogu. Kayınpederle şu an küsüz. Sorsan torununa canını verir. Ama torununı oğlunu seven, gelinine saygılı davranır, görmezden gelmez. Hatasını telafi etmek için adım atar. Sizi görmezden gelerek bunj çözemezler. Annenin gönlünü almadan çocuğa yanaşmak da samimi değil. Siz içinizi ferah tutun. Çocuk kimin ne olduğunu biliyor. Yaklaşmıyor zaten. Kalpten seveni, annelerini üzenleri biliyorlar ona göre duruyorlar

Bu kv sizin çocuğunuzun olmaması için dua eden eşinize sizi boşamasını söyleyen kadın değil miydi.
Yapsınlar yapsınlar sonra ayy torun görelim. Yok öyle dünya ben olsam suratlarına bakmam.

Bir dedenin küs de olsa oğlunun evlat sahibi olduğunu görmek istemesi çok normal.
Siz farklı bir anlam çıkarıyorsunuz sanırım, değişik bir şey mi oldu? Nasıl bir olaydan şüpheleniyorsunuz, çok saçma ama o kadar abartınca siz, acaba kayınpederiniz bakıp bu çocuk senden değil gibi bir şeyler mi diyecek diye göstermek istemiyorsunuz?
Aklımı çok zorladım en abartılı bunu buldum, çünkü çok normal adamın isteği.

aynen, birde gelinin ustu basi musaitmi gorunmek istermi o an belki gorunmek istemiyor ben olsam bende kendi cocuguma kucaklada bi goreyim derim
Aynı şekilde kv beni arasa torunu bi kucakta göreyim dese (ki çocuk çok küçük kucakta daha net çıkar,) ben ne alaka oğlun alsın kucağına derim. En sevmediğim şey görüntülü konuşmak zaten. Kv ler torunlarını arasa suç, aramasa suç oluyor zaten

Back
X