İş sadece kira vermemekle bitse gelir düzeyi yüksek bir semtte oturuyorum,çevresi çok geniş dükkanlar ,mağazalar,marketler vb,ama yinede bazı açılan dükkanlar kapandı,çünkü sadece kira olayı yok,maliye,muhasebe,belediye ruhsat açma yeri bunlara bile bir dünya para gidiyor,yanlış anlamayın ama gelir düzeyi düşük diyorsunuz o yüzden pek satış yapacağınızı düşünmüyorum sonra içeriden yemek zorunda kalırsınız.Aslında sanırım birada cesarete ihtiyacım var. Dediğim gibi sermaye yok denecek kadar az. Yalnızca kira vermeyeceğim diye düşünüyorum. E şu durumda da hiç satılmayacak birşeyler getirirsem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum. Birde dediğim gibi elimde zaten sermayem yok. Olmayan sermayeyi batırmak da hiç istemiyorum
KOSGEB gibi yerler peşin para vermiyor,sen proje hazırlıyorsun,projenin beğenilmesi gerek,ve açacağız yerin işlek bir yer olması gerek,sen önce cebinden harcıyorsun eğer projen beğenilirse onlar sana ödeme yapıyor ama peşin değil diye biliyorum.Çok haklısınız. Aslında KOSGEB'in girişimcilik kursuna katılmıştım. Ama sertifikayı değerlendirmek için maalesef proje hazırlatmam gerekiyor. E bunun içinde maalesef bir bütçe ayıramıyorum. Dediğim gibi çok çok küçük bir bütçe ile başlayıp sonraki dönemlerde eğer yapabileceğime inanırsam genişletmek istiyorum.
Offfff cesaretsizlik bir şekilde aşılacak da bu kararsızlığı ne yapacağımBuradaki potansiyele güvensem hemen bir atılım yapacağım. Ama dediğim gibi insanlarının halen kendi tandırlarında kendi ekmeklerini pişirdiği bir mahallede yaşıyorum Bu da elimi kolumu bağlıyor
Bence saçma gibi evet ama birkaç şeyi deneyin başta bakarsınız sonra hangisi tutuluyor o yoldan gidersiniz...İç çamaşırı, birkaç parça çocuk giyim, birde plastik mutfak eşyaları bir arada çok saçma olur mu ki
Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyorAma evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyorAma evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Ufak paralara büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Bknz ; - Çiğ Köfte Bayilik -
Benim abimde çiğ köfteci dükkanı açtı ve aylık iyi bir geliri var.5000 TL 2 ayda toplanabilecek bir para.
Yani ona buna hizmet edeceğinize bu şekilde geçiminizi sağlayabilirsiniz.
İnternetten kendi düşüncelerinizi ``Türkçe`` imla kurallarına uygun yazabiliyorsanız iş imkanı sunabilirim size.Bir nevi editörlük veya kendin pişir kendin ye gibi düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?