- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
bulunduğunuz yer ulaşımı kolay bi yer biraz çevre dışına çıksanız olmaz mı, ev yemekleriyle ilgili bi yer açmak en mantıklısı özellikle çalışan bayanlar çok rağbet gösteriyo ev yapımı reçel mantı erişte sarma vs. iyi iş yapardınız tutulduğunuz takdirdeGebze'de yaşıyorum. Dediğiniz gibi talep çok. Bu küçücük mahallede bile 2 tane var :)
hımm o zaman o olmazçiçekçi olabilir mi diye düşündüm ama çok mu tenha bir yer?
bulunduğunuz yer ulaşımı kolay bi yer biraz çevre dışına çıksanız olmaz mı, ev yemekleriyle ilgili bi yer açmak en mantıklısı özellikle çalışan bayanlar çok rağbet gösteriyo ev yapımı reçel mantı erişte sarma vs. iyi iş yapardınız tutulduğunuz takdirde
Zaten oldukça tenha biryer olduğundan dolayı elim kolum bağlı. Kenar mahallelerden birindeyim
acaba oturduğunuz semtte değil de daha işlek bir yere açabilmeniz mümkün değil mi?
Bir milyoncu açın çok tutuyor öyle yerler
Yüncü,bakkal,kırtasiye.Bence bu üçünden birini açmalısın.
Aslında iç çamaşırı, anneler için birkaç parça kıyafet ve eşarp olabilir diye düşündüm. Ama tutabilirliği hakkında şüphelerim varDediğim gibi gerçekten küçük bir mahalle ve merkeze biraz uzak. Ama aynı zamanda gelir durumu da oldukça düşük bir mahalle. Hani gerçekten ne iş yapabilirim konusunda ikilemdeyim. Ama çok çok istiyorum birşeyler yapabilmeyi.
Merkeze uzak,küçük ve dar gelirli bir mahalle...
O zaman insanların merkeze gitmeden ufak tefek ihtiyaçlarını giderecekleri bir mağaza olsun.
Tuhafiye varmış,o yüzden çorap,çamaşır,yemeni demiyorum.
Ama 1 milyoncu güzel fikirmiş.Şimdilik leğen,süzgeç,tepsi gibi ucuz ve çabuk satılan ürünler satarsınız.
Tutarsa bardak çanağa girersiniz.
Dediğiniz gibi bir semtse hanımlar dışarıda çok gezmezler.Yakınsınız diye sizden alışveriş yaparlar.
Eminönü ve İstoç'tan ürün temin edebilirsiniz.
İşte bir tuhafiye daha iş yaparmı acaba yoksa dediğiniz iş çok mantıklı böyle birşey mi olmalı. Dediğim gibi olmayan sermayemle birşeyler yapmaya çalışacağım. O nedenle azda olsa kazandıracak birşeyleri bulabilmenin peşindeyim. Çok teşekkür ederim yorumunuza :)
Ucuzluk pazarı açarsın. Biraz züccaciye, temizlik malzemesi, biraz nalbur malzemesi ile başlamış olsan
gelen taleplere göre ihtiyaçları belirlersin. Talebe göre yön alırsın. Gönlünce hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?