Bu konu diğerinde üzerinize biraz gelindiği için mi? İyi o zaman gelin Türkiye ye rahatlayın. Bu yüzden bebeğini arkada bırakıp intihar düşünmekte ne demek yani?Kizim var daha 19 aylik, ne yapicagimi bilemiyorum intihar düsüncelerim var,sikisip kaldim dogumdan sonra kötü seyler yasadim bosanmaya kalktim beceremedim, ailemin yninda hastaneye yatirmislar zorla 1-2 haftayi hic hatirlamiyorum, o psikolojiyle esime döndüm yaptigi birsey yok arda saygisizliklarindn baska, kiziyla ilgili Ben bu arada isimi kaybettim sefim calismak istemedi, Ben psikolojime guvenemedim birde is ariyorum, mutsuzum aci cekiyorum kizim büyüyor onu iyi yetistiremmedigimi düsünüyorum bu psikoloji ile , ne yoicagim bilmiyorum yurtdisindayim birde büyüdükce beni neler bekliyor?
Gidiyorum bir ise yaramiyorPsikoloğa git tedavi o
Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorumBu konu diğerinde üzerinize biraz gelindiği için mi? İyi o zaman gelin Türkiye ye rahatlayın. Bu yüzden bebeğini arkada bırakıp intihar düşünmekte ne demek yani?
Olsaydınız düşünmezdiniz, kötü anne olduğunuz aklınıza bile gelmezdi.Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorum
Kim bakicak? Yurtdisindayim kimim kimsem yok ülkeme gelsem esim karsi cikiyorPsikolojik tedavi şart. Çocuğa sizin bakmanız doğru değil diye düşünüyorum. Mutlaka yardım alın ve durumu bir yakınınıza anlatın.
Yuvayami vermeliKim bakicak? Yurtdisindayim kimim kimsem yok ülkeme gelsem esim karsi cikiyor
Yurtdışında bebek kreşleri var diye biliyorum. oraya bıraksanız?Kim bakicak? Yurtdisindayim kimim kimsem yok ülkeme gelsem esim karsi cikiyor
Kizimi ne yapmali Hangisi dogru? yurtdisinda yuvaya mi vermeli ? Alip ülkeme ailemin yakinina mi götürmeliAaa saçmalamayın ya. Kim harika annelik yapıyor ki? Herkes elinden geldiği kadarıyla çabalıyor işte. Kendinizi kötü anne olarak görmek yerine neyi düzeltmem gerek diye düşünün. Kendinize böyle yüklenmeyin.
İntihar düşüncenize birkaç yıl geçtikten sonra güleceksiniz bile. Bu dertler gelip geçecek çünkü. İntihar etsem şu an bu güzel günleri yaşayamıyor olurdum diye düşüneceksiniz. Şimdi hayat yaşanmaz, bu dertler çözüme kavuşmaz gibi geliyor size ama öyle değil işte.
Tedavinize devam edin mutlaka. Hemen başladığınız gibi işe yarayacak değil ya.
Annesi babası olan bebeği yuvaya mı vermeyi düşünüyorsunuz?Yuvayami vermeli
Canım oturduğun çevrede hiç arkadaşın yok mu? Acaba bu uzamış lohusa depresyonu olabilir mi ? Yurt özlemiyle karışmış lohusa depresyonu? Tam açıklama yapmıyorsun anlaşılamıyor. Biraz daha detaylı yazar mısın ?Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?