Yuvayami vermeli
Daha önceki konunuzda da yardim alın yorumu yaptım yine diyorum psikolojik tedavi yetmiyorsa psikiyatrik yardım alın. Kızımın hamileliligi müthiş sağlık sorunlarıyla geçti son aylar kontrole gidip yatırım veriliyordu oğlum annemde kaldı erken doğum yapmayayım diye uyuşturucu iğne vurdular travmatik hala aklıma gelince nefesimin kesildiği bi doğum yaptım sonrasında hiiiç iyi değildim delirdim sanırım dedim ama birseyim yokmuş delirmemişim düşük doz bi seratonin kullandım ama bu süreçte tüm hayatımı tekrar gözden geçirdim aklına gelebilecek herşeyi şu an iyiyim kimse umurumda değil benim için önemli olan çocuklarım ben iyi olamazsam onlarda iyi olamazDepresyon bagimli kisilik bozuklugina bagli
Kotu bi anne degilsin :) sorun yok. Sadecr bunaliyorsun. Baska bir Psikiyatrist deneyebilirsib. Hersey gececek uzulme. Kimse de oyle mutlu degil inan. Hepimiz bi sekilde bi derdi var. Intihari unut :) kizin buyuyecek onla alisverislere gidip susleneceksiniz annesi.Ben kötü bir anneyim diye yasamak istemiyorum
1dissarimsak M mavilimonata Samira34 noldu neyini beğenmediniz kadın açık açık intihar etmeyi düşünüyor gidin tedavi olun demek suçmu kadın açık açık intihar düşüncelerim var diyor duzguncene okuyun ondan sonra cevap yazın benim bildiğim bir anne evladını daha iyi yetiştire bilmek için elinden geleni yapar intihar etmeyi değil piskolojiyi değil hanginiz piskoloji bozdu da bu hale gelir olurdunuz sizde buraya mesaj yazın da görelim bakalım ilk cümleniz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?