Merhaba altın satacağım ama mantıklı bir zaman değil galiba sizin de fikrinizi almak isterim.Günaydın hoş geldin canım
Para kazanmak evet önemli lakin parayı yönetebilmek çok daha önemli
Ne paralar kazanıp yıllar sonra geriye baktığında bir sürü pişmanlıkla kala kalmış bir sürü insan var
Akarken, doldurmak lazım
Merhaba canım altını ne için satmayı düşünüyorsun?Merhaba altın satacağım ama mantıklı bir zaman değil galiba sizin de fikrinizi almak isterim.
Merhaba canımMerhaba ben de 12yillik memurum ve hiç birikim yapmadım o kafa ben de yoktu demek ki. Şuan evliyim 1bebis( 1.5 yaşında ) var ev kira(10bin) araba yok net gelir 55 bin ve sürekli eksideyim :/ ne yapacağım nerden başlayacağım
Sabit giderlerim ev kirası yol ücreti ( gunluk80tl) faturalar mutfak ve bebek için bez mama kıyafet vs . Ama her ay değişik masraflar çıkıyor istersen özelden yazdıklarımı atayım.Merhaba canım
Giderlerin neler?
Nasıl istersen canım.Sabit giderlerim ev kirası yol ücreti ( gunluk80tl) faturalar mutfak ve bebek için bez mama kıyafet vs . Ama her ay değişik masraflar çıkıyor istersen özelden yazdıklarımı atayım.
Merhaba canım en iyisini yapmışsın şahsen mutfak işleriyle uğraşmayı çok severim dolayısıyla evde yaptığım bir ürüne dışarda 3 5 katına para vermek beni üzüyor açıkçasıGünaydınlar herkese, dün hiç harcama yapmadım çünkü evdeydim. Yemeğimi, kahvemi, soğuk içeceklerimi, tatlımı evde yapıp yedim :) Tahminim bugün de aynı olacak
Evet ben eskiden çok harcardım haftanın 4 günü saçma sapan bir kahveye verirdim 100 150 tlMerhaba canım en iyisini yapmışsın şahsen mutfak işleriyle uğraşmayı çok severim dolayısıyla evde yaptığım bir ürüne dışarda 3 5 katına para vermek beni üzüyor açıkçası
Malzemeyi alıp evde hem vakit geçirip hem de bol bol ikram edebilmek yiyenlere bana daha cazip geliyor
En basiti maliyeti 10 tl lik kahvelere insanlar 100 lerce tl ödüyor bu en basiti ve hiç akıllıca değil bence
Milleti zengin ederken kendimizi fakirleştirmektir bu
Hepimiz hatalar hatalı harcamalar yaparız önemli olan farkına varmak tedbir almak hatalı yaşantıda ısrarcı olmamakEvet ben eskiden çok harcardım haftanın 4 günü saçma sapan bir kahveye verirdim 100 150 tlşimdi daha gitmiyorum gerçi işi bıraktığım için iki aydır daha çok dikkat ediyorum sanrıım ama işe girsem de artık eskisi gibi davranmam iyi oldu bu iki aylık işsizlik bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?