Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba altın satacağım ama mantıklı bir zaman değil galiba sizin de fikrinizi almak isterim.

Merhaba altın satacağım ama mantıklı bir zaman değil galiba sizin de fikrinizi almak isterim.
Merhaba canım altını ne için satmayı düşünüyorsun?

Önemli bir yatırıma dönüştürme fikri yoksa altın şu an geriledi

Aksine tam alınacak zamanlar diye düşünüyorum

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle hayırlı huzurlu cumalar

Merhaba ben de 12yillik memurum ve hiç birikim yapmadım o kafa ben de yoktu demek ki. Şuan evliyim 1bebis( 1.5 yaşında ) var ev kira(10bin) araba yok net gelir 55 bin ve sürekli eksideyim :/ ne yapacağım nerden başlayacağım

Merhaba canım

Giderlerin neler?

Günaydınlar herkese, dün hiç harcama yapmadım çünkü evdeydim. Yemeğimi, kahvemi, soğuk içeceklerimi, tatlımı evde yapıp yedim :) Tahminim bugün de aynı olacak

Dün seminer bitti yaz tatiline girdik

Eve gelirken cuma günleri mahalleye kurulan manav var oradan epey alış veriş yaptım

Kabak ,dolmalık biber, domates taze fasulye ,yeşil biber ve de 8 kilo komposto yapmak için erik
Toplamda 845 tl tuttu
25 tl de ekmek

Allah bol bereket versin kazançlarımıza

Günaydınlar herkese, dün hiç harcama yapmadım çünkü evdeydim. Yemeğimi, kahvemi, soğuk içeceklerimi, tatlımı evde yapıp yedim :) Tahminim bugün de aynı olacak
Merhaba canım en iyisini yapmışsın şahsen mutfak işleriyle uğraşmayı çok severim dolayısıyla evde yaptığım bir ürüne dışarda 3 5 katına para vermek beni üzüyor açıkçası
Malzemeyi alıp evde hem vakit geçirip hem de bol bol ikram edebilmek yiyenlere bana daha cazip geliyor
En basiti maliyeti 10 tl lik kahvelere insanlar 100 lerce tl ödüyor bu en basiti ve hiç akıllıca değil bence
Milleti zengin ederken kendimizi fakirleştirmektir bu

Evet ben eskiden çok harcardım haftanın 4 günü saçma sapan bir kahveye verirdim 100 150 tl şimdi daha gitmiyorum gerçi işi bıraktığım için iki aydır daha çok dikkat ediyorum sanrıım ama işe girsem de artık eskisi gibi davranmam iyi oldu bu iki aylık işsizlik bana

Bu arada dün annem indirimde olan birkaç ev temizleyicisi istedi normalde 600e yakın tutacak ürünleri 190 tl ye aldım tek harcamam bu oldu :)

Hepimiz hatalar hatalı harcamalar yaparız önemli olan farkına varmak tedbir almak hatalı yaşantıda ısrarcı olmamak

Bu hafta Tüik 'in enflasyon verileri açıklanacak inşaallah gerçek enflasyon verileri paylaşılır
Hakka hukuka giren iflah olmaz diyorum; NOKTA

Merhaba hanımlar
Uzun zamandır hem yoğunluk hem bilgisayarımın bozukluğu sebebiyle bakamıyordum. Okullar tatile girdi, ben geldim.
Umarım herkes iyidir. Şimdi hızlı hızlı ara sayfaları okuyayım.
Selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…