Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu hafta Tüik 'in enflasyon verileri açıklanacak inşaallah gerçek enflasyon verileri paylaşılır
Hakka hukuka giren iflah olmaz diyorum; NOKTA

Ah keşke! Ama gerçeğin çok altında bir oran vereceğini ve böylece maaşlarımızda elle tutulur fark yaratmayacak bir zam alacağımızı düşünüyorum

Merhaba hanımlar
Uzun zamandır hem yoğunluk hem bilgisayarımın bozukluğu sebebiyle bakamıyordum. Okullar tatile girdi, ben geldim.
Umarım herkes iyidir. Şimdi hızlı hızlı ara sayfaları okuyayım.
Selamlar..
Merhaba canım hoş geldin

Çok şükür bir okul sezonunu daha geride bıraktık

Birikim ve sonrasında yatırım meselelerine devam

2023 yılından beri biriken altınlar satıldı satılık büro/ofis almak nasip oldu
Sonrasında alınan borç altın tl ve döviz için ödeme planı yapıldı ve ödemeler başladı
Onun dışında günlük rutin hayat devam oğlanlar yaz tatili vesilesiyle buradalar

Küçük oğlan 18 yaşında ve hemen ehliyet almak için işlemlere başlamıştı ramazan bayramı sonrasında ve sınavlarından geçti bugün geçici sürücü belgesiyle trafiğe çıkmaya başladı

Oh maşallah her şey yolunda çok şükür. Çok sevindim ofis için. Hayırlı bereketli olsun inşallah. Darısı başımıza.

Bugün sabah doktor randevum vardı. Karın bölgemde ani bir şişlik oluştu ancak şükürler olsun ki korkulacak bir şey çıkmadı. Bunun karşılığında ufak bir hayır yaptım bir yere bir miktar bağış, gelirken de kızlarıma birer dilim pasta aldım. Kızlar babannedeydi onları aldım eve geldim, bir kahve biraz dinlenme sonra yatak odası dolaplarını indirdim hepsini. Verilecekler, atılacaklar vs ayırdım sildim yerleştirdim oh rahatladım. Bu yaz böyle yavaş yavaş yapacağım derin temizlik işlerini. Kısmetse niyetim böyle.

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin Allah korusun her türlü kötü hal ve durumdan

Kızlar maalesef kötü bir haber paylaşıyorum

Eklentiler

• 20250701_214606.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 38
hayirli olsun tebrik ederim oğlunu
Erkek çocukları niye böyle hevesli ya
Kesin benimkide benim arabayı alir elimden şimdiden hevesli

Benim kızın bu sene sinav yılı özel ders dershane derken kenara çok altin atamayacağım
Almam gereken 7gr altınım kaldı
Sonra ufak ufak dolar alacağım umreye gitmek istiyorum bi kaç sene içinde Rabbim nasip ederse.
Kardeşim araba aldi bi miktar borç verdim Kasım aralığa kadar ödeyeceğini soyledi

hayirli olsun tebrik ederim oğlunu
Erkek çocukları niye böyle hevesli ya
Kesin benimkide benim arabayı alir elimden şimdiden hevesli
Allah razı olsun canım benim
Abisi heves etmedi abisinin o kadar cahilce düşünceleri varki
Neymiş efendim araba alacak parası mı varmış ehliyete ne gerek varmış araba alınca alırmış
Çok cahilce vizyonsuz bir düşünce dedim
Şimdi ehliyetini al babanın hem manuel hem otomatik vites arabası var kendini iyice geliştir dedim

Ufak oğlana 10 yaşındayken arabayı vermeye başladım trafiğe kapalı alanda sürdürüyordum arada

2 sene önce filan babası ana asfaltta arabayı vermiş

Ehliyeti manuel araca göre al dedim hepsini kullanma hakkın olur diye tavsiye ettim öyle yaptı

Geçen sene babası araba alacaktı büyük oğlana git madem babanın üzerinde icra davası var üzerine alamıyor sen 20 yaşındasın babanla git notere senin üzerine yapilsın dedim öyle yaptılar
Küçük oğlan da arabayı sürüyor onlara düşürmüyor

Son düzenleme:
Günaydın
Boş okulda sıkıla sıkıla oturuyorum
Günaydın canım çok şükür şartlarımıza
Dünyada birçok insandan genel anlamda çok iyi durumdayız
Bir işimiz var ,güvenli bir ortamda yaşıyoruz
Allah bugünlerimizi aratmasın ,amin

Allah zihin açıklığı versin kızına
Umre niyetinin de gerçekleşmesini diliyorum

Masallah akıllı çocuk anasının oglu
Allah zihin açıklığı versin kızına
Umre niyetinin de gerçekleşmesini diliyorum
Amiiiin inşallah ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…