%15 zamcıgımız hayırlı olsun bozdur bozdur harcaHaziran ayı enflasyonu açıklandı %1.37
Memur zammı mi bu çok Az ya%15 zamcıgımız hayırlı olsun bozdur bozdur harca
EvetMemur zammı mi bu çok Az ya
Aynen canım%15 zamcıgımız hayırlı olsun bozdur bozdur harca
Evini arabasını alan aldı 2018 öncesi iki memur için de durum fena değil biz şuan tek manasız ev kira ay ne bileyimEvet
O arada dogalgaza %25 zam
Kiraya %45 zam
Mantığın saçmalığına bak
Hayırlı cumalar
Bugün öğleden sonra gel okula dediler. bende hemen buyukbastan kartı aldım marketi hallettim hemen fiyatlar artmış biz daha maas almadan. 7500tl harcamisim. Asurelikte aldım inşallah yapabilirim bu yilda.
Aldıkların bereketli olsun canımHayırlı cumalar
Bugün öğleden sonra gel okula dediler. bende hemen buyukbastan kartı aldım marketi hallettim hemen fiyatlar artmış biz daha maas almadan. 7500tl harcamisim. Asurelikte aldım inşallah yapabilirim bu yilda.
Teşekkür ederim afiyet olsun size deAllah kabul etsin şimdiden. Benim de eşimin teyzesi yapmış sağ olsun çağırdı bugün yemeğe gittik.
Allah bereketini arttırsın ablacimBugün öğleden sonra bir tanıdığı taziyeye gittim tavuk çay şeker götürdüm 310 tl
Annemle mahalleye gelen manavdan alış veriş yaptık
Domates salatalık ve bezelye aldım 315 ödedim
marketten 3 lü minik leğen aldım 69 tl
A 101 den patates aldım 14 tl
Annemi evine bıraktım üst kat komşum doğum yaptı hastaneden gelmiş
Kuru pasta meyve suyu ve bebek battaniyesi götürdüm aylar önce battaniyeyi alıp koymuştum
250 tl idi 160 tl de kuru pasta ve meyve suyu
Bugün ekdersler yatırılmış bir de 5000 tl borç verdiğim yeğenim onu göndermiş
Bugün altın borçlarından ödemeye niyet edip 1 çeyrek altın aldım
Nasip olursa maaşta da 1 çeyrek 6 gram ve 1 cumhuriyet altını almayı düşünüyorum hayırlısı
Allah nasip etsin , amin
Allah bol bereket versin kazançlarımıza
Allah razı olsun ablacimAldıkların bereketli olsun canım
Günler gerçekten çok yoğun geçiyorGünaydın
Yine yoğun bir cumartesi beni bekler
Şimdi pazara gideceğim
Gelince temizlik yapicam
Sonra annemlere gececegim
Hayırlı olsun yeni evlilere mutluluklar dilerimBen de dün nikahimiz vardı. Abimlerdeyiz Başka şehirde. Misafirlik hem güzel hem yorucu. Bez ıslak mendil salatalık muz peynir aldım 500 tuttu. Sabah siftahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?