• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün hafta pazarlar 😊🌺

Maaş bordroları sisteme yüklenmiş, Allah bol bereket versin kazançlarımıza 🤲

Dün salon perdesi yıkadım, astım bir ara anneme gittim online sipariş verdiğim peynirlerden ona da götürdüm
Alış veriş yemek yapma derken öyle geçmişti dün vaktim

Bugün bütün gün evdeydim yemek bulaşık okul evrakları vs derken bugün de geçti gitti
Evde olunca para da harcamadım
Dışarı çıksam yufka alıp sigara böreği yapıp buzluğa atardım nasipse yarın filan alırım ve yaparım artık 😊

Beni çok banliyorlar yaa 😃 Ah şu yerli milli olmayan marjinal eskiler onlara katilmadigim konularda yobaz ilan edilip Mune tarafından Bani yedirtiyorlar.
Yapsınlar bakalım hazımsızlıktan başka birşey değil başkasının fikirlerine saygılı olmamak çok ilkel buluyorum

Merhaba kızlar malum maaş günüydü kredi kartı borcunu sıfırladım
Okul çıkışı anneme gittim sonra bankaya gidip maaşımı çektim henüz altın almadım

Bugünkü harcamalarım

Okulda aylık çay parası 250 tl
Yufka 78.5 tl
Bamya 150 tl

Merhaba kızlar malum maaş günüydü kredi kartı borcunu sıfırladım
Okul çıkışı anneme gittim sonra bankaya gidip maaşımı çektim henüz altın almadım

Bugünkü harcamalarım

Okulda aylık çay parası 250 tl
Yufka 78.5 tl
Bamya 150 tl
güle güle harcayın inşallah 😊 altın fiyatlarından bizi de haberdar edin 😃

Merhaba kızlar okul çıkışı anneme uğradım onu da alıp pazara çıktım

Pazarda 375 tl harcadım, aldıklarım.

Kıvırcık 70
Maydanoz 15
Kırmızı pancar 50
Limon 30
Yeşil fasulye 70
Kabak 30
Karnıbahar 110

Bir de markete gittim orada 190 tl harcadım
Aldıklarım piliç incik ,mantar ,ekmek

Allah bol bereket versin kazançlarımıza 🤲

merhaba hanımlar bizde okuldan hocalarla yarım altın gününe girdik.aralık ayında sıra bana gelecek. bi arkadaşıma 3 yarım borcum var onunda verirsem bana 5 yarım kalacak bende araba için birikime atacağım inşallah

Back
X