küçük çocuğa dayak

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?

Siz ne deseniz ne yapsaniz haklisiniz.allah onu kahretsin.apartmani ayaga kaldirirdim herhalde ablanizin yerinde olsam

Darp raporu alip polise sikayet edin. Manyak galiba kadin. Cocuk dovulur mu hic.. Yalniz 6 yasindaki bir cocugun kendilerine ait olmayan bir alandan cicek kopartmamasi lazim. Benim ufaklik 2 yasindan kucuk. Yol kenarinda kopartmak istiyor bazen ama hayir kopartamayiz dedigim zaman elini cekiyor. Toplumun duzenini saglayacak standart bir egitimi vermemiz lazim cocuklara.

tekme tokat girerdim
kapısına elime bir degnek alıp gidip vura vura kapıyı actırırdım
girişirdim oyle dövülmez böyle dövülür diye
mantıklı cevap istersen polisi cagırır polisle evine cıkar
actırıp kapıyı sikayetciyim bu kadından diye bütün edepsizliğimle onu sikayet ederdim altına etsin bkorkudan
çocuk dedim mi benim sartel atar kardeşim

bizim bahcenın sınırlarındaydı çiçekler bizim apartmanın bahcesınde yanı park veya yolda değildi

bizim bahcenın sınırlarındaydı çiçekler bizim apartmanın bahcesınde yanı park veya yolda değildi
Onlari oraya birisi emek verip ekiyor ama. Siz ektiyseniz tamam. Bizim bahcede de var. Biz kopartmiyoruz asla. Her cocuk annesine cicek toplasa cicek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…