- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ablamda neye uğradığını şaşırdı ben çok mahcup oldum delirdim sinirden amayegenimde olsa yine aynı tepkiyi gösterirdm ben.. cocugumda olsa.
ama siz sakin kalmssnz madem ki şimdi en güzel yapacagınız şikayette bulunmak olur annesi ne diyor bu durum için ?
Diger cocuklari da dovmustur o zaman aileleriyle birlesip sikayete gidin. Vakit de kaybetmeyin bugun gidin. Her cocuk kendisine verilen egitime yeterli sekilde cevap vermiyor ama yine de dogrusunu ogretmek lazim cocuklara. Herkes yapti diye normallestirmemek lazim.mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş
Çocuğu dövmek için haklı bir neden mi bu? Uyarıp ailesine söyleyebilirdi.Onlari oraya birisi emek verip ekiyor ama. Siz ektiyseniz tamam. Bizim bahcede de var. Biz kopartmiyoruz asla. Her cocuk annesine cicek toplasa cicek kalmaz.
Ilk yorumum buyurDarp raporu alip polise sikayet edin. Manyak galiba kadin. Cocuk dovulur mu hic.. Yalniz 6 yasindaki bir cocugun kendilerine ait olmayan bir alandan cicek kopartmamasi lazim. Benim ufaklik 2 yasindan kucuk. Yol kenarinda kopartmak istiyor bazen ama hayir kopartamayiz dedigim zaman elini cekiyor. Toplumun duzenini saglayacak standart bir egitimi vermemiz lazim cocuklara.
gitmedik morartı falan yoktu sadece dövülmüştü biryeri de kanamıyordu ya inkar etse diye düşündük
İlk yorumunu görmeden yazdım. Yine de bu durumda çiçekler en son gelir aklıma.Ilk yorumum buyurAkasya .
ablamda neye uğradığını şaşırdı ben çok mahcup oldum delirdim sinirden ama
Ciceklerin olaydan once gelmesi lazim zaten akla mesajimda onu yazdim. Sonra ciceklik bir konu yok zaten. Darp var. Sikayet edilecek kadin. Kimsenin savunmasiz bir yavruyu, hayvani incitmeye hakki yok.İlk yorumunu görmeden yazdım. Yine de bu durumda çiçekler en son gelir aklıma.
gitmedik morartı falan yoktu sadece dövülmüştü biryeri de kanamıyordu ya inkar etse diye düşündük
mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?