- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
dün oldu olay polis için geç mi kaldık acabatekme tokat girerdim
kapısına elime bir degnek alıp gidip vura vura kapıyı actırırdım
girişirdim oyle dövülmez böyle dövülür diye
mantıklı cevap istersen polisi cagırır polisle evine cıkar
actırıp kapıyı sikayetciyim bu kadından diye bütün edepsizliğimle onu sikayet ederdim altına etsin bkorkudan
çocuk dedim mi benim sartel atar kardeşim
kirik bir gözlük var ama? her sekilde cikardi kadindan dayak yedigi.çocukta bariz bir yara falan yok ama morarma falan da yok
görenler var ama sadece çocuk hepsiNeden polis cagirmadiniz hemen? Gorenler varsa sikayetci olun. Gecmis olsun. Kucucuk cocuga ne hakla vuruyor ya. Allahin belalari.
dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mıfarketmez bir tokat atılsa dahi sağlık ekipleri anlıyor ve raporu veriyordu
Tutumunuz cok yanlis. Sabaha kadar onzile bassaniz ne olacak.. cocugun kolundan tuttugunuz gibi karakola gideceksiniz. Gozle gorulur birsey olmasa bile uzman doktorlar darp oldugunu anlarlar. Raporu alip sikayetci olacaktiniz. Mahkeme mahkeme gezsin milletin cocuguna el kaldirmak ne demek gorsun..merhaba hanımlar,
olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
mutlaka öyle ama diğer çocuklar çiçke toplarken bu da toplamak istemişOnlari oraya birisi emek verip ekiyor ama. Siz ektiyseniz tamam. Bizim bahcede de var. Biz kopartmiyoruz asla. Her cocuk annesine cicek toplasa cicek kalmaz.
şimdi gitsek olur mu ki?kirik bir gözlük var ama? her sekilde cikardi kadindan dayak yedigi.
gitme kardeşim kar kalsın yanına başka bir çocuğu ya da sizin çocuğunuzu bir daha dövene kadar ,kadınla konuşamamışsınız bile ,ooooh ne güzel dünya komşunun çocuğunu da evire çevire dövdü yanına kar kimse gık demedi..dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mı
şimdi gitsek olur mu ki?kirik bir gözlük var ama? her sekilde cikardi kadindan dayak yedigi.
o an sinirden aklımıza gelmedi ablam çocuğu sakinleştirmekle uğraştıTutumunuz cok yanlis. Sabaha kadar onzile bassaniz ne olacak.. cocugun kolundan tuttugunuz gibi karakola gideceksiniz. Gozle gorulur birsey olmasa bile uzman doktorlar darp oldugunu anlarlar. Raporu alip sikayetci olacaktiniz. Mahkeme mahkeme gezsin milletin cocuguna el kaldirmak ne demek gorsun..
çocuğum değil yeğenimdigercekten nasıl bu kadar sakin kalabildiğiniz hayret ettim
ben olsam camı pencereyi kırar o kadının agzını yüzünü parçalardm cok net. duramazdım hemen karakola gidin.. şikayet edin sürüm sürüm süründürün onu o kim oluyorda dövüyor cocugunuzu nasıl sinirlendim ya
yegenimde olsa yine aynı tepkiyi gösterirdm ben.. cocugumda olsa.çocuğum değil yeğenimdi
haklısınız bşyler yapmak lazımgitme kardeşim kar kalsın yanına başka bir çocuğu ya da sizin çocuğunuzu bir daha dövene kadar ,kadınla konuşamamışsınız bile ,ooooh ne güzel dünya komşunun çocuğunu da evire çevire dövdü yanına kar kimse gık demedi..
yahu git arkadaşım git bir pedagog çaaaat diye çocuğunun darp edildiğini söyleyecek zaten.Geç falan kalmadın.
Hic zaman kaybetmeden gidin. Bir de bazi yorumlardaki gidi kadini dovme girisimlerinde bulunmanizi tavsiye etmiyorum. Hakliyken haksiz duruma dusmeyin derim. Bir daha kapilarina gitmeyin ustunuze iftira atmasinlar. Nasilsa polisler ifadesini almak kapiya dayandiklarinda acmak zorunda kalacaktir.şimdi gitsek olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?