küçük çocuğa dayak

dün oldu olay polis için geç mi kaldık acaba

Hemen karakola gidin çocuk anlatsın durumu iyi bi ders gerek o kansıza sen kim köpek benim çocuğumu dovuyosun allah korusun ya varya kapısından bi dakika ayrılmaz açtığında da yerin dibine gomerdim onu

Tutumunuz cok yanlis. Sabaha kadar onzile bassaniz ne olacak.. cocugun kolundan tuttugunuz gibi karakola gideceksiniz. Gozle gorulur birsey olmasa bile uzman doktorlar darp oldugunu anlarlar. Raporu alip sikayetci olacaktiniz. Mahkeme mahkeme gezsin milletin cocuguna el kaldirmak ne demek gorsun..

gercekten nasıl bu kadar sakin kalabildiğiniz hayret ettim
ben olsam camı pencereyi kırar o kadının agzını yüzünü parçalardm cok net. duramazdım hemen karakola gidin.. şikayet edin sürüm sürüm süründürün onu o kim oluyorda dövüyor cocugunuzu nasıl sinirlendim ya

dün oldu olay şimdi gitsek işe yarar mı
gitme kardeşim kar kalsın yanına başka bir çocuğu ya da sizin çocuğunuzu bir daha dövene kadar ,kadınla konuşamamışsınız bile ,ooooh ne güzel dünya komşunun çocuğunu da evire çevire dövdü yanına kar kimse gık demedi..

yahu git arkadaşım git bir pedagog çaaaat diye çocuğunun darp edildiğini söyleyecek zaten.Geç falan kalmadın.

o an sinirden aklımıza gelmedi ablam çocuğu sakinleştirmekle uğraştı

çocuğum değil yeğenimdi

haklısınız bşyler yapmak lazım

şimdi gitsek olur mu ki?
Hic zaman kaybetmeden gidin. Bir de bazi yorumlardaki gidi kadini dovme girisimlerinde bulunmanizi tavsiye etmiyorum. Hakliyken haksiz duruma dusmeyin derim. Bir daha kapilarina gitmeyin ustunuze iftira atmasinlar. Nasilsa polisler ifadesini almak kapiya dayandiklarinda acmak zorunda kalacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…