- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi Madamgonca
Valla nasılsa çıkacak evden.kapısının önünde bekler çıkınca bir güzel doverdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dediSakin ol arkadaşım. Kadını dövmek, yok kapısına dayanmak, yok faceden mesaj atmak felan bunlara girişme. Kadın karakola çağrılacak. Sonrasında savcılığa intikal edecek. Muhtemelen arabulucu sizi arayacak. Uzlaşmak istemiyorum derseniz de kasten adam yaralamadan, adli para cezası alacak. Size tavsiyem pedegoga götürüp, gelişecek durumlardan çocuğu bilgilendirmek ve oluşan bu halin onun iyiliği için olduğunu belirtip, kendini güvende ve iyi hissetmesini sağlamaya çalışmak. Geçmiş olsun.
Çiçek yeniden dikilir o dayak çocuğun aklından çıkarmı?Kadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi
Üzülünce çocuk mu dövüyormuşKadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi
Kadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi
Tabii ki şu an onun bu üzüntüsünün zerre önemi yok değil mi? Çatladım burda sinirden, siz tepkisiz yazdıkça bir çiçekte siz ekip şikayeti alacaksınız diye daha çok korkuyorum şu an açıkçasıKadınla yüzleştim o çiçeklerden koparınca çok üzülmüştüm dedi
afetmwyin cocuk her cicek gordugunde bu aklina gelecek. Bizim bir akraba torunlari cicekleri kopariyor diye eline diken batirmisti cocuk simdi cicekleri koklamaya bile korkuyo. cocugu pedagoga goturunArkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
bahane.Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
Arkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi
Hastaysa hastaneye yatsin ne demek 6 yasinda komsu cocugunu gozluk kiracak kadar dovmek ben yerinizde olsam imza toplar tasinmasini isterim diger komsularada anlatirim bugun 6 yasinda cocuga yarin 4 yasindakine veya 40 yasindakine kadin her kafasi attiginda darpmi edecek sizi o simdi aman ben sinir hastasiyin bise olmaz bana ceza bile gecmez kafasindadir birakmayin biraz ugrasin yrn baskasinin evladina sebep olur sizinki ucuz atlatmisArkadaşlar konuştum Kadınla sinir hastasıymış meğer tek hobisi çiçek yetiştirmekmiş birden gözüm döndü Çiçekleri çocuğun elinde görünce dayanamadım krndimi çok kötü hissettim o çiçekler için özel tohum almıştım dedi bende bir çocuğa bunu yapmaya değer miydi dedim Haklısınız affedin telafi için ne gerekiyorsa Yaparım bin kere özür dilerim dedi artık korkudan mi şikayet ettik diye mi yaptı bilmiyorum ama aileden de bizden de özür dileyip telafi etmeye razıyım her türlü dedi