- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Madamgonca
-
hiç tanımıyorum kadını sadece birkaç kere görmüşlüğüm selam bile yok aramızda ne olduğunu anlayamadım gercekten şikayet zaten edilecekte baska da birşey yapılamaz sanırsam çünkü açmıyor kapıyıBen olsam sanırım o binayı yıkardım, ben sinirli biriyimdir maalesef ama böyle olaylarda serin kanlı olmakta fayda var, polis çağırmasınız bile rezil edebilirdiniz, yalnız şöyle de bir durum var, kadın muhtemelen manyak bir ruh hastası, yoksa çocuk bir kaç çiçek koparmış ne olmuş yani, bu komşudan uzak durmakta fayda var, böyle insanlardan herşey beklenir, çok geçmiş olsun.
Daha gitmemişler mi? Bu saate kadar gidilmediyse daha da gidilmez diye düşünüyorum. Allah başa vermesin o çocuğun ruh haline yazık.Bugün gerekli yerlere şikayet etmeye gşdecek ablamlar dün ben gittim kapısına eşimle birlikte de gittik ama malesef açılmadı o kapı
oturduğumuz evin bahcesiydi aslında biz de balkondaydık gözümüzün önündeydi ama çocuk işi bir anlık iş dediğiniz doğruOlaya başka yönden yaklaşmam gerek. Evet döven kadının ceza alması lazım. Ama çocuğun annesinin de çocuğunu gözetlemesi gerekirdi. Kötü devirde yaşıyoruz. Hadi git bahçede oyna yavrum dönemi geçti. Bu da ders olur. Bi sonrakinde çocuğu başkaları kaçıradabilir. Sokağa salmayın çocuğu
1 saat kadar önce konustuğumda gideceğiz dediler işleri bitince ararlar herhaldeDaha gitmemişler mi? Bu saate kadar gidilmediyse daha da gidilmez diye düşünüyorum. Allah başa vermesin o çocuğun ruh haline yazık.
inşallah1 saat kadar önce konustuğumda gideceğiz dediler işleri bitince ararlar herhalde
ben değil anne ve çocuk gidecekİnşallah polise gitmişsinizdir şuana kadar
ben değil anne ve çocuk gidecek[/QUOTE
E gitmişlerdir diyeyim o zaman? Gitmişler mi
tabiki karakola gideceksin hayat burnundan gelene kadar da uğraşacaksın burda sormuşsun bide yani vakit kaybetme bencemerhaba hanımlar,
olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
hiç tanımıyorum kadını sadece birkaç kere görmüşlüğüm selam bile yok aramızda ne olduğunu anlayamadım gercekten şikayet zaten edilecekte baska da birşey yapılamaz sanırsam çünkü açmıyor kapıyı
Evet çok doğru bir yere temas etmişsiniz. Allah muhafazaOlaya başka yönden yaklaşmam gerek. Evet döven kadının ceza alması lazım. Ama çocuğun annesinin de çocuğunu gözetlemesi gerekirdi. Kötü devirde yaşıyoruz. Hadi git bahçede oyna yavrum dönemi geçti. Bu da ders olur. Bi sonrakinde çocuğu başkaları kaçıradabilir. Sokağa salmayın çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?