küçük çocuğa dayak

Gidip karakola sikayet edin tabi ki de.

Sonuç olarak ben hırsımı almış mıyım? Almışım gerisi hikaye. Adliyeleri de birazcık biz meşgul ederdik.
Evlerden ırak tabi. Katil eder böylesi adamı :)
Zaten konu sahibi gelip 'şimdi gidersek olur mu?' yazarsa şaşmam zaten.
Çocuğun yediği dayak yanına kar kalacak bu gidişle :)

Cocugunuzu oylece doktora goturmeniz gerekiyor. Once fizyolojik sonra psikolojik rapor alirdiniz. Cocuklarin lafi boyle meselelerde cok cok onemli emin olun. Sonra cikan raporlarla direk karakola. Ordan aldigi cezada daha yapicaklarimin yaninda hicbir sey olurdu emin olun. Butun mahalleyi rezil edip ordan tasinana kadar zulmederdim. Kimse de kusura bakmasin. Ben evde cocuguma sesimi bile yukseltmeyecegim elin kadini gelicek cocugumu dovecek

biz olayın şokuyla düşünemedik bu tür durumlarda hemen hersey akla gelmıyor konustum ablamla bugun alıp çocuğunu gidecek gereklı yerlere

şikayet edecekler bugun konustuk ablamla

Darp raporu alin ne demek cocugu dövmek bir çiçek için tamam emek vermiş vs ama bu bir insani bir cocugu dövmek için sebep degil... yavruda nasil bir iz bıraktı kimbilir

çocuk topladıktan sonra eve getırırken en son elınde görmüş ben onlara emek ettim nasıl koparırsın dıye de dövmüş

şikayet edecekler zaten fakat mahkemeye de gidince olay tek celse de sonuçlanmayacaktır eminim ülkemizde ne zaman hak yerini tam olarak buluyor

son yorumumu okumadınız galiba

onu yukarda yazmıstım son yorumumu da okumadınız anlaşılan

Cocuk apartman icinde sizin gozetimizde degil miydi?
Balkondan bahce gorunmuyor mu ya da hic mi bagiris cagiris duyulmadi? Neler okuyoruz Allah korusun kacirilma olaylari vs. Neden gozlemlemiyorsunuz !
Diger cocuklarda koparmis ama kadin sizin yegeninizi mi dovmus? Neden apartmanda yabanci diye mi?

Ayrica ilgili yerlere derhal sikayet edin. Cicek icin daha yeni yeseren bir filizi kirmak nasil bir vicdansizlik acaba! Yazik.

şikayet edecekler zaten fakat mahkemeye de gidince olay tek celse de sonuçlanmayacaktır eminim ülkemizde ne zaman hak yerini tam olarak buluyor
Zaten bu mevzu tek celsede sonuclanmasin Bayaaa sursun o kadın oleyimde kurtulayım desin... Bı avukata da danışın çocuğun kırılan onur gurur psikolojisi diye bı güzel laf dizilsin o kadın kalpten gitsin

bhacede oynuyorlardı göremedik o anda annesi bend eğilim takip etmedim haliyle apartmanda dövmüş.

bu arada telefondan yazdığım için hatalı olabllir bazı kelimeler kusura bakmayın

önce çocugumu bağrıma basıp ağlardım çok duygusal bir durum. sonrada camını kırar dışarı çıkmasını sağlar sonrasını düşünemyorum.. karkola gitsen nolacak sanki.

önce çocugumu bağrıma basıp ağlardım çok duygusal bir durum. sonrada camını kırar dışarı çıkmasını sağlar sonrasını düşünemyorum.. karkola gitsen nolacak sanki.
gidecekler yine bugün ama ne olur karakola gidince bılmıyorum tabı mahkeme dava vs uzar da uzar ama gereği yapılmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…