- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ablamla konustuk bugun gıdecekler hastane ve polısePolise gitmek en doğrusu
Ama eve yapışık yaşamıyor ya elbet çıkacak
Yerinizde olsam kemiklerini kırar eline veririm iki çiçekle beraber
diğer çocuklar var ama onlara vurmamısDarp raporu için ille de morluk kan olmasına gerek yok. Kimse kimsenin çocuğuna el kaldıramaz.
Görgü tanığı varsa yeterli..
Gidip karakola sikayet edin tabi ki de.merhaba hanımlar,
olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
Hiç sağduyulu değilimdir aslında :)
Ben doğru olanın yapılması taraftariyim
Siz vurunca kadın oh kurtuldum der intikam alınır sizde onun seviyesine dusersiniz sikayetci olur hakliyken haksız oldugunuzla kalirsiniz buna değmez bence
Tam tersi döverek kaybedeceginiz enerjiyi kullanıp Onu resmi dairelerde süründürür mahallesinden taşınmak zorunda bırakırsanız ömür boyu çocuklara dokunmaya korkar ...
biz olayın şokuyla düşünemedik bu tür durumlarda hemen hersey akla gelmıyor konustum ablamla bugun alıp çocuğunu gidecek gereklı yerlereŞaka mısınız siz ya?
Sayfalarca gidin şikayetçi olun deniyor hep aynı şeyi soruyorsunuz.Ablanızı da siz de ciddi problemli gördüm.
Çocuğun hakkını savunsanıza o da görsün hak nasıl savunulur. Bu çocuk zaten ömür boyu 'bir yabancıdan' yediği dayağın ceremesini çekecek 'demek ki bir başkası bana istediği kadar kızıp şiddet uygulayabilir' diye.
diğer çocuklar var ama onlara vurmamıs
şikayet edecekler bugun konustuk ablamlaKüçük çocuğu olan bir kadın olarak içimden geleni yazdım. Hala ilk tepkim cam çerçeve indirmek çiçekleri sökmek hatta hırsımı alamazsam kadını da dövmek olurdu diyorum.
Biz el bebek gül bebek bakalım tırnağına zarar gelmesin diye elin manyağı çıkıp gözlüğünü bile kırsın.
Şiddet yanlısı biri hiç değilim hatta soğukkanlı bir yapım vardır ama bazı insanlar kötekten anlıyor tıpkı konudaki küçücük çocuğa gücü yeten psikopatlar gibi. Sonra zaten şikayetimi de yaparım tabi..
çocuk topladıktan sonra eve getırırken en son elınde görmüş ben onlara emek ettim nasıl koparırsın dıye de dövmüşKadını bir temiz ben döverdim açıkçası...
Benim çocuğuma el kaldıracak? Hangi devirdeyiz yahu?
İnsanca diyememiş mi "yavrum kopartma onları" diye çocuğun anlayacağı bir dilde anlatamamış mı?
Ya ben sinir oldum vallahi...
şikayet edecekler zaten fakat mahkemeye de gidince olay tek celse de sonuçlanmayacaktır eminim ülkemizde ne zaman hak yerini tam olarak buluyorHiç sağduyulu değilimdir aslında :)
Ben doğru olanın yapılması taraftariyim
Siz vurunca kadın oh kurtuldum der intikam alınır sizde onun seviyesine dusersiniz sikayetci olur hakliyken haksız oldugunuzla kalirsiniz buna değmez bence
Tam tersi döverek kaybedeceginiz enerjiyi kullanıp Onu resmi dairelerde süründürür mahallesinden taşınmak zorunda bırakırsanız ömür boyu çocuklara dokunmaya korkar ...
son yorumumu okumadınız galibakonu sahibi de komşudan dayak yemiş de tırsmış gibi davranıyor.
polise ihbar edeceksin hepsi bu. ne bu korkakça tavırlar?
çocuğun güveneceği anası teyzesi de yok. vah garibime.
ben de diğer arkadaşlar gibi kapısını kırar, saçını başını yolardım.
onu yukarda yazmıstım son yorumumu da okumadınız anlaşılanSonuç olarak ben hırsımı almış mıyım? Almışım gerisi hikaye. Adliyeleri de birazcık biz meşgul ederdik.
Evlerden ırak tabi. Katil eder böylesi adamı :)
Zaten konu sahibi gelip 'şimdi gidersek olur mu?' yazarsa şaşmam zaten.
Çocuğun yediği dayak yanına kar kalacak bu gidişle :)
Zaten bu mevzu tek celsede sonuclanmasin Bayaaa sursun o kadın oleyimde kurtulayım desin... Bı avukata da danışın çocuğun kırılan onur gurur psikolojisi diye bı güzel laf dizilsin o kadın kalpten gitsinşikayet edecekler zaten fakat mahkemeye de gidince olay tek celse de sonuçlanmayacaktır eminim ülkemizde ne zaman hak yerini tam olarak buluyor
diyorum ya dayağı yiyen senmişsin gibi tuhaf tuhaf sorular.son yorumumu okumadınız galiba
bhacede oynuyorlardı göremedik o anda annesi bend eğilim takip etmedim haliyle apartmanda dövmüş.Cocuk apartman icinde sizin gozetimizde degil miydi?
Balkondan bahce gorunmuyor mu ya da hic mi bagiris cagiris duyulmadi? Neler okuyoruz Allah korusun kacirilma olaylari vs. Neden gozlemlemiyorsunuz !
Diger cocuklarda koparmis ama kadin sizin yegeninizi mi dovmus? Neden apartmanda yabanci diye mi?
Ayrica ilgili yerlere derhal sikayet edin. Cicek icin daha yeni yeseren bir filizi kirmak nasil bir vicdansizlik acaba! Yazik.
laf mı çarpmaya çalıştın ? olayı şkoyla insan ne yapacağını bılemyor ne var yanı bundadiyorum ya dayağı yiyen senmişsin gibi tuhaf tuhaf sorular.
iyi en azından adım attınız KK sayesinde.
gidecekler yine bugün ama ne olur karakola gidince bılmıyorum tabı mahkeme dava vs uzar da uzar ama gereği yapılmış olurönce çocugumu bağrıma basıp ağlardım çok duygusal bir durum. sonrada camını kırar dışarı çıkmasını sağlar sonrasını düşünemyorum.. karkola gitsen nolacak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?