- Konu Sahibi Madamgonca
-
Hiç sağduyulu değilimdir aslında :)
Ben doğru olanın yapılması taraftariyim
Siz vurunca kadın oh kurtuldum der intikam alınır sizde onun seviyesine dusersiniz sikayetci olur hakliyken haksız oldugunuzla kalirsiniz buna değmez bence
Tam tersi döverek kaybedeceginiz enerjiyi kullanıp Onu resmi dairelerde süründürür mahallesinden taşınmak zorunda bırakırsanız ömür boyu çocuklara dokunmaya korkar ...
biz olayın şokuyla düşünemedik bu tür durumlarda hemen hersey akla gelmıyor konustum ablamla bugun alıp çocuğunu gidecek gereklı yerlere
İnsan Allahtan korkmazsa kuldan utanır,ne biçim bir insan müsveddesiymiş,nasıl eli varmış yavruya vurmaya,akıl fakiri...sinirden titriyorum ablama da mahcup oldum
Sizin de yanlarında olmanız daha iyi olurdu. Sonuçta sizin komşunuzen son 1 saat evvel hazırlanıyoruz demişlerdi sonra konsumadık
Bazen apartmanlarda ruh hastası komşular olabiliyor, bundan iki ay önce oturduğum sitede kapalı otoparka indim arabaya doğru giderken beni gördüğü halde bir erkek komşu gaza daha çok yüklendi az daha çarpıyordu yere yığılmışım, bastı gitti, 5 aylık hamileydim birde o zaman, eşime de anlatamadım gider kavga eder bir şey olur diye korktum, adam beni ne zaman görse gaza yükleniyor ve ben artık kapalı otoparka tek inemiyorum korkuyorum, şikayet etmek lazım aslında ama bu tarz insanlara da güven olmaz ki herşeyi yapabiliyorlar, siz çocuğunuzu falan varsa o komşuya yanaştırmayın siz de uzak durun , belki çözüm değil ama bunu ancak yaşayan bilir, bize belki uzak geliyor ama ne olaylar oluyor Allah korusun.
Allah korusun işte tabi ne olayalar ve memlekette ne manyak insanlar görüyorsunuz haliyleBazen apartmanlarda ruh hastası komşular olabiliyor, bundan iki ay önce oturduğum sitede kapalı otoparka indim arabaya doğru giderken beni gördüğü halde bir erkek komşu gaza daha çok yüklendi az daha çarpıyordu yere yığılmışım, bastı gitti, 5 aylık hamileydim birde o zaman, eşime de anlatamadım gider kavga eder bir şey olur diye korktum, adam beni ne zaman görse gaza yükleniyor ve ben artık kapalı otoparka tek inemiyorum korkuyorum, şikayet etmek lazım aslında ama bu tarz insanlara da güven olmaz ki herşeyi yapabiliyorlar, siz çocuğunuzu falan varsa o komşuya yanaştırmayın siz de uzak durun , belki çözüm değil ama bunu ancak yaşayan bilir, bize belki uzak geliyor ama ne olaylar oluyor Allah korusun.
gitmişler aradılar rapor alıp karakola gitmişler. şikayette bulunulmuş.Gittiniz mi polise?
az önce konuştuk rapor alıp karakola gidilmiş orada şikayet etmişler ve falanca kişi bana böyle böyle yaptı diye şimdi de polis kadını ifade vermeye çağırır herhalde sonrasında ne olur bılemıyorumNoldu gitmişler mi? Savcılığa etmişler mi? Savcı ne demiş?
rastlasam merdivende falan çok sözüm var söyleyeceğim ama rastlayamıyorumİnsan Allahtan korkmazsa kuldan utanır,ne biçim bir insan müsveddesiymiş,nasıl eli varmış yavruya vurmaya,akıl fakiri...
sadece size karsı mı böyle ? aman uzak durunGeçmiş olsun çok tehlikeli farkında değil misiniz? Sokakta yürürken görse sizi ne yapacak. Karşıdan karşıya geçerken?
Otoparkta kamera yok muydu?
Elimize geçirsek döveceğiz de kapıyı açmıyor kadın şikayetçi oldular amaValla benimde kızım var.Açık ve net söyleyim kızıma biri bunu yapsa bende onu döverim.Evire çevire,saçını başını yola yola.
Şikayet ettiler ama şu anda da bekleme Süreci var beklemekle de zamsn GeçmiyorEn güzeli onun seviyesine inmektense şikayet etmek dogrusunu yapmışlar.Bir daha çocuk dövmeye kalkmadan 10 defa düşünür.
Cam yeri yokta zili koparana kadsr çaldım açmadı rezil ablamlar şikayet etmişler polis ifade almış kadını da çağırır sonra da dava açılırPislik kadın.. O an sıcağı sıcağına kapıyı açmıyor diyerek nasıl eve dönebildiniz şaşırdım doğrusu. Böyleleri zile basmaktan falan anlamaz ki. Tekmeyle, sopayla kırsanız kapıyı, camı yeri var yani.
Aman sakın birşey yapmayın. Suçlu duruma düşersiniz. Çok sağlıklı bir karar olmaz dövmek,haklıyken haksız duruma düşersiniz. Şikayetinizin sonuçlanmasını bekleyin.Elimize geçirsek döveceğiz de kapıyı açmıyor kadın şikayetçi oldular ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?