küçük çocuğa dayak

Kk da her kOnuda illa bu tarz degisik bir yorum cikiyor artik alistim ben.evet su konuda ne ilk ne son olarak aklima cicek gelmiyor maalesef ama iste farkli fikirde olanlarda var her zaman

Yani sadece zili mi caldiniz?

Hic buyuk konusmiyorum bu konuda , yapacagim cok net o kapiyi kirar iceri girer hastanelik ederdim gorsun bakalim 6 yasindaki cocuk dovmek neymis

Isterse de sikayet etsin tutuklatsin umurumda olmazdi

Bende sakinliğimi koruyamazdım olay çıkartır o evi başına yıkardım kadının

Akıl sağlığı yerinde olmayabillir mi kadının?

Ortada tam anlamıyla bir darp yok ki, nasıl rapor alsın, kime şikayet etsin. Kadını şikayet etse, dövmedim diyecek. Ha avukat tutup mahkemeye vereyim dese olay uzayacak, değer mi tartışılır.
Bence burda önemli olan çocuğa destek bulmak. Sonuçta psikolojisi ileriki yaşları etkileyecektir. O günden bir iz taşıması muhtemel. Ben olsam komşuyla kendim konuşur konuyu kapatırdım. Ondan sonrası çocuğuma destek bulmak olurdu.

Aslında yapılması gereken sey gayet açık neden yapmayip buraya konu açıyorsunuz anlamıyorum..cahil bir insan olmadiginiz belli..yoksa insanlar kanunlari ve haklarini mi bilmiyorlar Turkiye de.?
Gidecektiniz hemen darp raporu alip şikayetçi olacaktınız bu kadar..neden aninda yapmadiniz bunu?
Neyse bugunde gidebilirsiniz..

Allah göstermesin.Valla elinde kalır insanın.Gelsin sana şikayet etsin,ne diye dövüyo çocuğu sinir hastası.

Siz bu kadınla aynı apartmandasiniz değil mi zaten ?
Dünyayı dar edin bence kendisine medeniyetsiz görgüsüz güya çiçek yetiştiriyor ama çocuk dövüyor sen orman diksen nolur acaba pis kalpli cadaloz !!
Inanılmaz sinirlendim bence kadına sürekli rahatsızlık verin tüm apartmana yayin yaptığı terbiyesizliği de komple mobinge falan ugrasin.
Ben onu öyle bi raddeye getirirdim ki evden taşınmak zorunda kalırdı pislik.
Lütfen siz de peşini bırakmayın ablanizin yanında olun.
Gerekirse babası sizin eşiniz falan da gidin kadının kapısına gözü korksun biraz.

Amma üstüne gittiniz. Düşünememişler o zaman sonra da geç kaldık demişler işte. Olabilir niye bu kadar tepki verdiniz ki kadına? Herkes olaylar karşısında sağlıklı düşünemeyebilir.

Bugün gerekli yerlere şikayet etmeye gşdecek ablamlar dün ben gittim kapısına eşimle birlikte de gittik ama malesef açılmadı o kapı

Yok mu bu mahallede bir güvenlik kamerası bir bakkal Ne bileyim bir mobese okul dükkan? Belki görüntülenmiştir.

Ooo cok geç oldu ben akşam hallederdim jandarma doktor işini o şokla gece de kadının diline basa basa uyutmazdim
Ayrıca öğlen oldu daha gidecekler diyosun ama ağırdan alınıyo gibi sıcağıyla yapmak lazım bazı şeyleri

Ben olsam sanırım o binayı yıkardım, ben sinirli biriyimdir maalesef ama böyle olaylarda serin kanlı olmakta fayda var, polis çağırmasınız bile rezil edebilirdiniz, yalnız şöyle de bir durum var, kadın muhtemelen manyak bir ruh hastası, yoksa çocuk bir kaç çiçek koparmış ne olmuş yani, bu komşudan uzak durmakta fayda var, böyle insanlardan herşey beklenir, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…