- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kk da her kOnuda illa bu tarz degisik bir yorum cikiyor artik alistim ben.evet su konuda ne ilk ne son olarak aklima cicek gelmiyor maalesef ama iste farkli fikirde olanlarda var her zamanMevzu çocuğun yediği dayak. Çiçeğe verilen emek değil takıldığı konu çok absürt. çocuk bu akıl edemeyebilir emek verildiğini!
Keşke anında polis çağırsaydınız ve kapısına polisle dayasaydınız. Aklı başına gelirdi
çocuk tecavüzcüleri bile çıkıyorsa bu konuda ne yaparlar bilemem.. neyse tartışma çıkmadan gidiyim ben..gidecekler yine bugün ama ne olur karakola gidince bılmıyorum tabı mahkeme dava vs uzar da uzar ama gereği yapılmış olur
Kk da her kOnuda illa bu tarz degisik bir yorum cikiyor artik alistim ben.evet su konuda ne ilk ne son olarak aklima cicek gelmiyor maalesef ama iste farkli fikirde olanlarda var her zaman
o şok 24 saat mi sürüyor?laf mı çarpmaya çalıştın ? olayı şkoyla insan ne yapacağını bılemyor ne var yanı bunda
hiç konuşmuşluğum yok ama bılmıyorumBende sakinliğimi koruyamazdım olay çıkartır o evi başına yıkardım kadının
Akıl sağlığı yerinde olmayabillir mi kadının?
yukarda yazdım ne yaptığımı .. evet şoktayım rahatsız mı etti ?Konu sahibi eee naptınız, hala şokta mısınız?
Bugün gerekli yerlere şikayet etmeye gşdecek ablamlar dün ben gittim kapısına eşimle birlikte de gittik ama malesef açılmadı o kapıSiz bu kadınla aynı apartmandasiniz değil mi zaten ?
Dünyayı dar edin bence kendisine medeniyetsiz görgüsüz güya çiçek yetiştiriyor ama çocuk dövüyor sen orman diksen nolur acaba pis kalpli cadaloz !!
Inanılmaz sinirlendim bence kadına sürekli rahatsızlık verin tüm apartmana yayin yaptığı terbiyesizliği de komple mobinge falan ugrasin.
Ben onu öyle bi raddeye getirirdim ki evden taşınmak zorunda kalırdı pislik.
Lütfen siz de peşini bırakmayın ablanizin yanında olun.
Gerekirse babası sizin eşiniz falan da gidin kadının kapısına gözü korksun biraz.
Teşekkür ederim anladığınız içinAmma üstüne gittiniz. Düşünememişler o zaman sonra da geç kaldık demişler işte. Olabilir niye bu kadar tepki verdiniz ki kadına? Herkes olaylar karşısında sağlıklı düşünemeyebilir.
apartmanın içinde dövmüş .. aa bakın o olabılr-ır belkıYok mu bu mahallede bir güvenlik kamerası bir bakkal Ne bileyim bir mobese okul dükkan? Belki görüntülenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?