- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
şu an bekliyoruz sadece dövmek değilde en azından söyleyecek sözlerim varAman sakın birşey yapmayın. Suçlu duruma düşersiniz. Çok sağlıklı bir karar olmaz dövmek,haklıyken haksız duruma düşersiniz. Şikayetinizin sonuçlanmasını bekleyin.
şu an bekliyoruz sadece dövmek değilde en azından söyleyecek sözlerim var
Bnde gider kadini doverdimmerhaba hanımlar,
olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
merhaba hanımlar,
olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
çağıracaktır muhtemelen beklemedeyızAy sinir oldum yaa burda çatlıycam şimdi. Ben orda olsam inan dalardım kadına, kendi çocuğum olması şart değil, 6 yaşında yavruya kıyanı affetmem. İnşallah polis ifadeye çağırır da bir rezil olur ele güne. Gücü el kadar çocuğa mı yetmiş.
gerekli olanı yaptık şimdi beklemedeyızNeyapmalıyım diye soru soracak mantıkta bi insansınız..
Ama cidden neyapacağınızı bilmiyonusunuz??
haklısınız ne diyelim :))Çiçekler insanlar için yaratılmıştır. Elbette koparabilir. Ne cüretle dayak atıyor. Biri de demiş ki çocuğumu koparma diye uyarıyorum. Koparsın ya. Hepsini yolup atmıyor ya çocuk bu. Çocuğuna çiçek koparttırmaz, eşi gül alsın diye gözünün içine bakar. Tezat bağyanlar.
hayır bir görebilsem tek laf edeceğim ama kadın ortaya çıkmıyor kıKomşularımızdan biri yanınızda şahidiniz olmadan laf bile söylemeyin.
Bence su an en akıllıcası uzak durmak.
Süreci beklemek zor ama bakalım ne ile karşı karşıya kalacak, içiniz soğumazsa suç işlemeden hayatı dar etmenin yollarını arar bulursunuz :)
şikayet etti ablam raporda almıslar konustuk bugun polis ifade almıs eve gıdebılırsıbız demısNe aklı ayol.Çocuğu o haliyle alıp karakola gidecektiniz daha ne aklı istiyorsunuz.Vay terbiyesiz kadın.Çiçek sevgisini anlarım ama önce insan sevgisi yok bu kadında.6 yaşında çocuk daha çocukkkk.
ahh o kapının önüne bi çıksa söyleyeceklerim var da çıkmıyor işteŞikayetçi olun dava açın ceza almazsa da bir güzel dövün içinizde kalmasın
ohhh iyi yapmış ablanız.ceksin cezasını hadsiz vicdansız.gücü yetmeyen aciz zavallıyı dövmenin cezasını ödesin.şiddet yanlısı biri degilim ama küçük çocuk dövenleri duyunca beynim dönuyor resmen.şikayet etti ablam raporda almıslar konustuk bugun polis ifade almıs eve gıdebılırsıbız demıs
Şimdi bu kadına ulaşamıyorum ya sinir Küpü de oldum facesi varsa bulup mesaj falan mı atsam acabaohhh iyi yapmış ablanız.ceksin cezasını hadsiz vicdansız.gücü yetmeyen aciz zavallıyı dövmenin cezasını ödesin.şiddet yanlısı biri degilim ama küçük çocuk dövenleri duyunca beynim dönuyor resmen.
Şimdi sinirle yanlış bir şey yapmayın bence. Zaten şikayet etmişsiniz. Ben olsam ben de çok sinir olurdum. Evlat yeğen insanın zaaf noktaları. Kizmakta çok haklısınız. Duygularınızı paylasiyorum.Ama hukuki boyutta hakkınızı ararsanız daha doğru olacaktır.Şimdi bu kadına ulaşamıyorum ya sinir Küpü de oldum facesi varsa bulup mesaj falan mı atsam acaba
haklısınız zaten kadının facesi de bir tuhaf herseye çiçek fotoğrafı koymuşŞimdi sinirle yanlış bir şey yapmayın bence. Zaten şikayet etmişsiniz. Ben olsam ben de çok sinir olurdum. Evlat yeğen insanın zaaf noktaları. Kizmakta çok haklısınız. Duygularınızı paylasiyorum.Ama hukuki boyutta hakkınızı ararsanız daha doğru olacaktır.
bende sinirlendim ama yazıya yansıtamıyorum sanırsam kadını görsem söyleyeceklerim varda çıkmıyor kapıya ablamlar da şikayet etmıslerBen okurken sinirlendim siz nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ?
Garibim ya ağlarken bile elinde çiçek varmış. O kadini temiz bir şekilde dövüp tekrar konu acar mısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?