küçük çocuğa dayak

Ay sinir oldum yaa burda çatlıycam şimdi. Ben orda olsam inan dalardım kadına, kendi çocuğum olması şart değil, 6 yaşında yavruya kıyanı affetmem. İnşallah polis ifadeye çağırır da bir rezil olur ele güne. Gücü el kadar çocuğa mı yetmiş.

Neyapmalıyım diye soru soracak mantıkta bi insansınız..
Ama cidden neyapacağınızı bilmiyonusunuz??

Çiçekler insanlar için yaratılmıştır. Elbette koparabilir. Ne cüretle dayak atıyor. Biri de demiş ki çocuğumu koparma diye uyarıyorum. Koparsın ya. Hepsini yolup atmıyor ya çocuk bu. Çocuğuna çiçek koparttırmaz, eşi gül alsın diye gözünün içine bakar. Tezat bağyanlar.

şu an bekliyoruz sadece dövmek değilde en azından söyleyecek sözlerim var

Komşularımızdan biri yanınızda şahidiniz olmadan laf bile söylemeyin.
Bence su an en akıllıcası uzak durmak.
Süreci beklemek zor ama bakalım ne ile karşı karşıya kalacak, içiniz soğumazsa suç işlemeden hayatı dar etmenin yollarını arar bulursunuz :)

Ne aklı ayol.Çocuğu o haliyle alıp karakola gidecektiniz daha ne aklı istiyorsunuz.Vay terbiyesiz kadın.Çiçek sevgisini anlarım ama önce insan sevgisi yok bu kadında.6 yaşında çocuk daha çocukkkk.

Bnde gider kadini doverdim

Şikayetçi olun dava açın ceza almazsa da bir güzel dövün içinizde kalmasın

çağıracaktır muhtemelen beklemedeyız

haklısınız ne diyelim :))

hayır bir görebilsem tek laf edeceğim ama kadın ortaya çıkmıyor kı

Ne aklı ayol.Çocuğu o haliyle alıp karakola gidecektiniz daha ne aklı istiyorsunuz.Vay terbiyesiz kadın.Çiçek sevgisini anlarım ama önce insan sevgisi yok bu kadında.6 yaşında çocuk daha çocukkkk.
şikayet etti ablam raporda almıslar konustuk bugun polis ifade almıs eve gıdebılırsıbız demıs

şikayet etti ablam raporda almıslar konustuk bugun polis ifade almıs eve gıdebılırsıbız demıs
ohhh iyi yapmış ablanız.ceksin cezasını hadsiz vicdansız.gücü yetmeyen aciz zavallıyı dövmenin cezasını ödesin.şiddet yanlısı biri degilim ama küçük çocuk dövenleri duyunca beynim dönuyor resmen.

Şimdi bu kadına ulaşamıyorum ya sinir Küpü de oldum facesi varsa bulup mesaj falan mı atsam acaba

Şimdi bu kadına ulaşamıyorum ya sinir Küpü de oldum facesi varsa bulup mesaj falan mı atsam acaba
Şimdi sinirle yanlış bir şey yapmayın bence. Zaten şikayet etmişsiniz. Ben olsam ben de çok sinir olurdum. Evlat yeğen insanın zaaf noktaları. Kizmakta çok haklısınız. Duygularınızı paylasiyorum.Ama hukuki boyutta hakkınızı ararsanız daha doğru olacaktır.

haklısınız zaten kadının facesi de bir tuhaf herseye çiçek fotoğrafı koymuş

Ben okurken sinirlendim siz nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ?
Garibim ya ağlarken bile elinde çiçek varmış. O kadini temiz bir şekilde dövüp tekrar konu acar mısın lütfen

Ben okurken sinirlendim siz nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz ?
Garibim ya ağlarken bile elinde çiçek varmış. O kadini temiz bir şekilde dövüp tekrar konu acar mısın lütfen
bende sinirlendim ama yazıya yansıtamıyorum sanırsam kadını görsem söyleyeceklerim varda çıkmıyor kapıya ablamlar da şikayet etmısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…