• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük çocuğa dayak

Kadin sizi saf (iyi niyetli)gördü tekrar tekrar kapıya gelme cürretini gösterebiliyor yüzsüz.
Kendini garantiye almak basinin belaya girmeyecegine emin olmak icin.

Feci halde damarıma basılmış demektir, kapıyı kıra kıra açar, öyle dövülmez, böyle dövülür diyip beynini dağıtırdım, çocuğa mı gücü yetiyomuş kahpenin

Gerçekten şokdayım suan ınanamıyorum benım kopegımın ayağına basmısdı bırı adamın yakasına yapısıp veterınere goturdum ortalıgı ayağa kaldırdım sizin bebegınız sokak ortasında dayak yemiş Hadi fiziksel durumu geçtim ki gecılmemelı bu cocugun ruh halı hayatı boyunca bıtmıs olan ozguvenı hayata ınsanlara olan bakış açısı ne olucak bunu nasıl dusunmezsınız oncelıkle sıkayetcı olup sonra çocuğun özel psıkolojık destek aldığı doktorun masrafını karsılatırdım kesınle bakın o çocuk destek almalı hayatı boyunca silik bi insan olucak sizin duyarsızlıgınız yüzünden hala ınanamıyorum

çocukta bariz bir yara falan yok ama morarma falan da yok
Gözlük kırık sen şikayetci ol dövmüş olması yeter bı karakola ceksinler hanım ablayı terbiyesiz ahlaksız nasıl dövmüş elin çocuğunu kapısında pusuya yatarım ben olsam hiç kalkmam

tabi canım kamera var, ben zaten kameraya güveniyorum, ilk gördüğümde 'otoparkın otomatik kapı kilidini almamışım hanımefendi arabada çocuk var kilide basar mısınız ' demişti, ben de basmıştım, ama o an arabanın içine dikkat ettim araba da bebek yoktu:KK43: o an tedirginliğim başlamıştı, sonra gaza basmalar falan...Bir kez apartman görevlisi ile karşılaştım o da bu bey çok değişik biri şurda çalıştığını söyledi, ama benim işim düştü gittim öyle biri yok dediler dedi, bilmiyorum bu kısmı ne derece doğru ..
Otoparktaki halimi görseniz şu halimle bile koşuyorum, eve gelirken eşimi çaldırıyorum otoparka iner misin eşyam var taşıyamıcam diyorum, eşim gelmeden kapı kilitli bekliyorum, eşim duysa adamı bi güzel dövdükten sonra evi satar, yoksa çoktan söylerdim. Allah kimseyi böyle insanlarla imtihan etmesin. Bilmiyorum belki bana öyle geliyordur.
hamilesin ve böyle bir durumla karşı karşıyasın. bence eşine söylemelisin çünkü çok tehlikeli bir durum

Ruh hastası galiba sinir hastasıyım dedi ama
Özürle telafisi olmaz
Korktu geldi iyi herkes birbirini dövsün sinir hastasıyım desin
O bahçeyi talan ederdim
O karıyı şikayet ederdim
Yetmez evini Taşlardım
Yetmez dayağın hasını görürdü
Bukadar sakin kalıyorsanız sizin için olağan bişey demekki

Rabbim hiçbirimize yaşatmasın
elimden alamaz kimse o kadını
sakin kalabilecegımı sanmıyoırum

merhaba hanımlar,

olay dün oldu ablam bendeydi 6 yasında kızı da bizim evin önünde oynuyordu yanında başka çocuklarda vardı bizim apartman bahçesinin önünde de çiçekler var çocuk bu anneme götüreceğim diye kapının önündeki çiçekleri koparmış 1.katta oturan kadın da normalde sadece birkaç kez gördüm. çocuğu çiçekleri koparırken görünce bir temiz dövmüş orada herkesin içinde bizim çocuk sesle ağlayarak geldi eve elinde kopmuş çiçeklerle anne sana çiçek topluyordum aşağıdaki teyze beni dövdü böyle böyle yaptı dedi. saçı başı dağılmış gözlüğü kırılmış. ben sinirden titremeye başladım hemen ziline bastım açmadı kapıyı dünde defalarca bastım ziline açmadı şimdi akıl verin ne yapayım ?
Pılise gidin tabiki

Tövbe tövbe ya. Polis çağırcaktınız herşeyden önce. En kötü iyi bir korku yaşardı. Manyak kadın ya. Gece evine girip korkutcaksın falan psikoptça düşüncelere girdim. Hayr bide başkasının çocuğu. Kendi çocuğuna bile olmaz tabi ama nasıl dokunursun ya. Biz başkası öperkn bile kıyamıyoken pislk kdın. Böylelerine Rabbim çock vermesin inş

Geldi hastaymş faln yaZmşsınız. Bu şeklde insanlara ve hatta çocuklara zarar vereck kadar hastaysa bence onu hastaneye kapatsınlar. Normlde bende anlaşmaya giderim bi çok şeyde ama şiddette olmaz arkadşm. Hele çocuklara şiddette asla olmaz. Bugun size yarın başkasına da yapar o zmn. Nerden güveneceğiz başka birinin çocuğunada aynı şeyi yapmayacağına. Ve çocuk bu küçück darbede bile ölümle sonuçlanmalar olabilr Allah muhafaza.

Evini başına yıkardım sanıyorum söz konusu evlat olunca gözüm döner neyapacağımı kestiremedim gerçekten

Back
X