İnş olur canım. Evet baya uygundu ev fiyatları aldığımızda şimdi çok pahallandı.Doğru soyluyosun canım
Kira diye kendimi çok da kısıtlamaya gerek yok aslında
Bir kere genç oluyo insan di mi
Senin kredi ödenir gider canım bitince rahatlarsin bak ne güzel almışsınız şimdi çok pahalilasti
Benim annemin bi miras işi var o hallolursa bize ev alcak İnşallah öyle bi söz verdi
Bakalım bekliyoruz bugün de hallolabilir 10 sene sonra da:) bi umut
Mutfağım anlattığım gibi karanlık
Halimi acik renk mi alsam yoksa mutfak diye koyu mu sence
Güle güle giy :)Yediğim onca fırçaya rağmen sadece bir kot aldım.
Teşekkürler canimm evet dikkat edicem renge bakalımİnş olur canım. Evet baya uygundu ev fiyatları aldığımızda şimdi çok pahallandı.
Ben açık renkten çok çektim
Mutfakta çok döküp saçıyorum
Bir tencere çorba döktüm geçen yıl
Yıkamaya verdim leke gityi ama ara ara başka lekeler kaldı.
Çok koyu renkte alma boğmasın beyax krem tonuda alma bence
Çok teşekkür ederim...Güle güle giy :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım.Sağol canım toyota corolla aldık.
Darısı basinıza canım.
Sagol canim Allah razi olsunHayırlı olsun güle güle kullanın canım.
Canım 200 tl ile 1 ay nasıl idare ediyorsun. Peynir zeytin bile 25 tl tutuyor.
Ne alıyorsun 200 tl ile nedir bunun sırrı.
Bende bir acayiplik vvar.
Markete her gifiş 30 40 tl.
Yağ deterjan aldıkmı hiç sormayın zaten.
Yani memleketten falan mı geliyor. Ben beceremefim bu işi.
Tebrik ederim gerçektenBundaki en büyük artım kışa girerken yaptığım stoklar. Deterjan, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, salça, sıvı yağ, şeker gibi yüksek fiyatlı ürünleri kışa girerken stokluyorum. Önümüzdeki kışa girene gider birşey almıyorum.
Yine kışa girerken, konserve domatesler hazırlıyoruz, turşumuzu yapıyoruz. Buzluğu çok aktif kullanıyorum. Yazdan közlenmiş patlıcan biberleri, yaptığım kızartmaları, yani yaz sebzelerinden sevdiğimiz ne varsa kışı geçirecek kadar stokluyorum.Karnı yarık vs, hazırlayıp koyuyorum.
Evde zaten 2 kişiyiz. Çok et tüketen bir aile değiliz. Kestiğimiz kurbandan 3 kg kadar bir eti eve ayırıp kalanını dağıtıyoruz. Misafir gelmedikçe et alma ihtiyacı hissetmiyoruz. Ama kıymayı çok tüketiyoruz. kışa girerken 4kg kdar kıyma alıp küçük küçük paketleyip buzluğa attık yemeklerde yine onu kullanıyoruz. 1 kilo kıymadan köfte yapıp atıyorum.
Yine 3- 4 tane tavuk alıp haşlıyorum. Pilav için ayrı çorba için ayrı didikleyip buzluğa atıyorum. Onun dışında tavuk falan pişireceksem aylık alışverişimde alıyorum.
Stoğum biterse beni zorlamadan 1 - 2 parça bir şey yerine koyuyorum. Kek, pasta, börek, kurabiye gibi şeyleri dışarıdan almıyorum. Boş zamanımda evde yapıp yine buzluğuma atıyorum. Bir misafirliğe gidersemde yine onlardan götürüyorum. Salam, sucuk, sosis vs gibi şeyleri misafir gelmeyecekse asla almıyoruz.
Ne yazıkki memleketten gelen hiçbir şeyimiz yok cnm
Teşekkür ederim cnmTebrik ederim gerçekten
Kaydedicem bu mesajını
Çok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?