Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de hiç ailesini falan düşünmeden evlendim. Eşimde kuzeniyle yaşıyordu bekarken ve ailesi hiç gidip gelmezdi. Evlendikten sonra sık gelir oldular. Benim eşim geldiklerinde hiç gitmesinler istiyor
Bu arada senden özenip maaşı alı almaz 2 ata aldım. Bakalım devamını getirebilecek miyim?

ben akşama ne yapsam acaba. yeni bulgur almıştım onu değerlendirsem iyi olacak. bulgur pilavı, yanına buzlukta kanat vardı onu yaparım olmazsa fırında. başka da bişey aklıma gelmiyor.

Merhaba herkese

zelalke canım benim de bardaklarım mavi mavi oldu parlaticidan şimdi parlatıcı ayarını en düşüge getirdim

Sirke kullanın diyolar ama o da makina nin içinde erime yapiyomus malzemelerde dura dura asitli olduğu için
Ben internette öyle gördüm

tr_lelli , hatırlarsan komşumun evinden altınlarının çalındığını anlatmıştım. Güvenlikli site, kamera kayıtlarından yabancı hiç kimsenin o gün giriş yapmadığı tespit edilmişti. Altınları çalan temizliğe gelen kadınmış. Geçen hafta da başka bir komşunun evinden birşeyler almış. O komşuma bakıcı ayrı geldiği için evde gizli kamera vardı. Oradan görmüşler. Tutuklandı kadın. Sadece bizim blokta 6 daireye geliyordu. Hepsinden birşeyler götürmüş. Kocasının hiç birşeyden haberi yok. Yazık adam şok olmuş. İki de ufak kızı var kadının.

tr_lelli halını çok beğendim ben güle güle kullan canım
elecda altınların bereketli olsun canım
merhabalar bugün şokta 23 tl harcadım.superfresh börekler 1 alana 1 bedavaydı evde bulunsun dedim acil durum için,malum bebekle yetişemiyorum bazen.milföy ve mantı aldım,süt cips ekmek birde.

Altını fiziki olarak biriktirmeye karar verirsem Ev tipi kasa alıp, evde dolap içine monte ettirmeyi düşünüyorum. Fotoğraftaki modeli beğendim. 385 TLymiş.

Eklentiler

• IMG_0544.webp
    2 KB · Görüntüleme: 37
Çok sağol canım.

ayy ne kötü bir şey, valla ben de evde bişey bırakmıyorum. 5 kuruşum yok evde. alarm da var. ama her zaman ev güvenli gelmiyor bana

ayy ne kötü bir şey, valla ben de evde bişey bırakmıyorum. 5 kuruşum yok evde. alarm da var. ama her zaman ev güvenli gelmiyor bana
Ben de evde hiç birşey bırakmıyorum normalde ama bu darbe girişiminden sonra fikrim değişti. Atraksiyonlu bir ülkede yaşadığımız için bankaya ulaşamayacağız bir durumda evdeki nakit para, altın vs. hayati öneme sahip olabilir. Eve kada alacağım bu yüzden.

Geçmiş olsun canım.

Ben banka kasasına koyuyorum evde o kadar altın tehlikeli bence.

Çok iyi yapmışsın maaşı alır almaz altını almak iyi oluyor sonra başka harcamalar çıkabiliyor. Hele eşim elektronik meraklısı, böyle yaparak ona biraz ket vuruyorum.

güle güle kullan canım,
Cok sagol canim
Hatirladim hadi ya
Kime guvenicez biz bilmiyorum
Bende alyansimi hala bulamadim o da calindi bence.
Ama kimseyi zan altinda birakamam cok gelen giden oldu
Cok sagol canim

Selammm ben cok gezdim yine
Cikamadim cikamadim simdi toptan geziyorum.
Saat 1de ciktik evden yeni girdim.
Anneme alisveris yaptik bende bisiler aldim 24 tl tuttu annem odedi sagolsun.
Ayrica bana 1 kilo kiyma aldi.
Bugun kiremette tavuk pilav kanabahar var
Oglum pide istiyodu dun annem ona pide de aldi.
Annemin hakkini odeyemen ben ya

Bugun yapilcak isimde yok
Aylaklik yapicam benim erbaslar gelene kadar
Bugun kuyumcunun vitrininde atayi 1000tl gordum
Gr 147tl idi
Ceyregi unuttum.

Nolcak boyle ya bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…