Ben de hiç ailesini falan düşünmeden evlendim. Eşimde kuzeniyle yaşıyordu bekarken ve ailesi hiç gidip gelmezdi. Evlendikten sonra sık gelir oldular. Benim eşim geldiklerinde hiç gitmesinler istiyorben de çok uzun süre yalnız yaşadım evlenmeden, son derece rahattım. hiç hesapsız evlendim yani eşimin ailesi nasıl diye düşünmeden. neyseki çok şükür onlar kalabalık ama eşim benim kafadan. kimseyi çağırmaz anasını babasını bile yılda iki kez görüyor. dilimi ısırayım dur bir :))
Altını fiziki olarak biriktirmeye karar verirsem Ev tipi kasa alıp, evde dolap içine monte ettirmeyi düşünüyorum. Fotoğraftaki modeli beğendim. 385 TLymiş.Fiziki altın biriktirmek hoşuma gidiyor da işte böyle çalma haberleri can sıkıyor.
Kasa kiralamayı düşündüm hala düşünüyorum çok öyle miktar fazla değil max,15 binlik altınım var su anda
Ama miktarı artırınca kiralamak doğru olacak sanırım.
Çok sağol canım.
Nerden alacaksın acaba hiç bilgim yok benim de böyle kasalarla alakalı..Altını fiziki olarak biriktirmeye karar verirsem Ev tipi kasa alıp, evde dolap içine monte ettirmeyi düşünüyorum. Fotoğraftaki modeli beğendim. 385 TLymiş.
tr_lelli , hatırlarsan komşumun evinden altınlarının çalındığını anlatmıştım. Güvenlikli site, kamera kayıtlarından yabancı hiç kimsenin o gün giriş yapmadığı tespit edilmişti. Altınları çalan temizliğe gelen kadınmış. Geçen hafta da başka bir komşunun evinden birşeyler almış. O komşuma bakıcı ayrı geldiği için evde gizli kamera vardı. Oradan görmüşler. Tutuklandı kadın. Sadece bizim blokta 6 daireye geliyordu. Hepsinden birşeyler götürmüş. Kocasının hiç birşeyden haberi yok. Yazık adam şok olmuş. İki de ufak kızı var kadının.
İnternetten alacağım canım. Ev tipi çelik kasa diye arayınca epey bir model çıkıyor. Ben bunu beğndim.Nerden alacaksın acaba hiç bilgim yok benim de böyle kasalarla alakalı..
Ben de evde hiç birşey bırakmıyorum normalde ama bu darbe girişiminden sonra fikrim değişti. Atraksiyonlu bir ülkede yaşadığımız için bankaya ulaşamayacağız bir durumda evdeki nakit para, altın vs. hayati öneme sahip olabilir. Eve kada alacağım bu yüzden.ayy ne kötü bir şey, valla ben de evde bişey bırakmıyorum. 5 kuruşum yok evde. alarm da var. ama her zaman ev güvenli gelmiyor bana
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar kaç gündür hastaydım işe bugün gelebildim
haftasonu da hep yattım
baharı griple karşıladım helal olsun bana
ben de tavuk aldırdım eşime haftasonu çorba yaptım
yanına da dondurucudan barbunya yaptım
buzluğu bitireceğim bu 2 hafta inşallah yaz gelmeden yiyelim ki tazelere yer açılsın
Ben banka kasasına koyuyorum evde o kadar altın tehlikeli bence.Fiziki altın biriktirmek hoşuma gidiyor da işte böyle çalma haberleri can sıkıyor.
Kasa kiralamayı düşündüm hala düşünüyorum çok öyle miktar fazla değil max,15 binlik altınım var su anda
Ama miktarı artırınca kiralamak doğru olacak sanırım.
Çok iyi yapmışsın maaşı alır almaz altını almak iyi oluyor sonra başka harcamalar çıkabiliyor. Hele eşim elektronik meraklısı, böyle yaparak ona biraz ket vuruyorum.Ben de hiç ailesini falan düşünmeden evlendim. Eşimde kuzeniyle yaşıyordu bekarken ve ailesi hiç gidip gelmezdi. Evlendikten sonra sık gelir oldular. Benim eşim geldiklerinde hiç gitmesinler istiyor
Bu arada senden özenip maaşı alı almaz 2 ata aldım. Bakalım devamını getirebilecek miyim?
Cok sagol canimgüle güle kullan canım,
Hatirladim hadi yatr_lelli , hatırlarsan komşumun evinden altınlarının çalındığını anlatmıştım. Güvenlikli site, kamera kayıtlarından yabancı hiç kimsenin o gün giriş yapmadığı tespit edilmişti. Altınları çalan temizliğe gelen kadınmış. Geçen hafta da başka bir komşunun evinden birşeyler almış. O komşuma bakıcı ayrı geldiği için evde gizli kamera vardı. Oradan görmüşler. Tutuklandı kadın. Sadece bizim blokta 6 daireye geliyordu. Hepsinden birşeyler götürmüş. Kocasının hiç birşeyden haberi yok. Yazık adam şok olmuş. İki de ufak kızı var kadının.
Cok sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?