- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
İnternetten alacağım canım. Ev tipi çelik kasa diye arayınca epey bir model çıkıyor. Ben bunu beğndim.
oh süper hasta değilsindir umarımSlm kızlar
3 gun rapor aldım evdeyım ohh
Haftasonu ile 5gün tatil süper oldu yaa:)
annene geçmiş olsun canım,sayfanda bolbol etiket yazman lazım,bebekli insanların falan foto altına reklamını yapman lazım,bana yapan oluyo da.yine hobi sayfalarında falan yazabilirsinSelam kızlar. Annem hasta giremiyorum. Birdegulfemhatun dan özendim Instagram açtım bebek şekeri falan yapucm eskiden yaptıpım kursbiyeler vardı ekledim inş. Tutar
Gülfemhatun nasıl reklam yaptı kuzenin canım talipçi bulmak zor bir süreç
biraz evde de bulunmalı bencede acil durumlar içinBen de evde hiç birşey bırakmıyorum normalde ama bu darbe girişiminden sonra fikrim değişti. Atraksiyonlu bir ülkede yaşadığımız için bankaya ulaşamayacağız bir durumda evdeki nakit para, altın vs. hayati öneme sahip olabilir. Eve kada alacağım bu yüzden.
Ucretli bir salonami gidiyorsun?3.70ten dolar aldım fena zarardayim
Neyse sağlık olsun beklemedeyim
Çok yorgunum
Ev dağınık
Ama spora da gitmem gerek bakalım hangisi galip gelecek
Bu akşam zumba ve pilates var
evet canımUcretli bir salonami gidiyorsun?
Çok haklısın canım. Bu benim baktığım model 12 kg ağırlığında. Bu eve geçerken yatak odasına tavana sıfır dolap yaptırmıştım. Onun en üst rafı 2.60 metre. Oraya koyacağım. Merdivensiz çıkılması mümkün değil. Koçtaşa da bir bakayım. Görüp almak daha mantıklı olur.Cnm bu kasaları hic inceledinmi bilmiyorum. Koctaşda boyut boyut var bir incele istersen. Ben 2-3 sene once en kucuk boyutunu almistim oradan. Sonra sattim gitti. Cunku bu kasalar cok hafif, ozellikle kücükleri daha da hafif. Bende dolap icine monte edecektim. Ama benim dolabimin arkasi kontraplak monte etsen bile, biri asilsa gelir. Yani sen evde yokken icindekileri calmakla arayip ugrasacaklarina kasayi direk alip götürmeleri 10 dakikalarini bile almaz.
Saglam bir yere monte ettirmelisinki sökemesinler. Bu yüzden almadan once incelemeni tavsiye ederim.
Ama eve gelen gidene guvenemiyorum. Onlardan saklayacagim sadece dersen o kadarina birsey diyemem.
Benimki nacizane bir öneri
ben tuvalete ve mutfakta çöp poşeti olarak kullanıyorum. çöp poşetine para vermiyorum. hergün evden çöp çıkardığım için bir yığın poşet lazım oluyor. :)
Hirsiza yer tarifi gibi olmusÇok haklısın canım. Bu benim baktığım model 12 kg ağırlığında. Bu eve geçerken yatak odasına tavana sıfır dolap yaptırmıştım. Onun en üst rafı 2.60 metre. Oraya koyacağım. Merdivensiz çıkılması mümkün değil. Koçtaşa da bir bakayım. Görüp almak daha mantıklı olur.
aynı olayı ben de bu yıl yaşadım.5 yıldır hep iade ettiler. falan bu yıl yok iade edemeyiz müze kart olarak da kullanıyorsunuz falan diye mail göndermişler.evet bu yıl müze kart olarak kullandım... sonra da aradım kartı kapatın dedim. işte bu ayki ödemenizi yapınca tekrar arayın dediler. hani iade edilir gibimi ima etmek istedi anlayamadım. ama bugün kartım ödensin yarın tekrar arayacağım. Sen de keşke evet 250 harcama yapıcam deyip iade ettirseydin. sonra kartı kapatsaydın. onlar uyanıksa biz de uyanığız. ben yarın dicem bankada param var onu da başka bankaya geçireceğim falan bakalım ne yapacaklar
Hakikaten öyle olmuşHirsiza yer tarifi gibi olmus
Valla para altin konusyoruz hos bend epek bisey yok malesefte tirsiyorum
Ben de sevmiyorum bu yatılı kalma işlerini, bayramda dıdısının dıdısına kaadar gezmek zorunda olmayı.
Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum ben. İstediğim saatte gelip gidiyordum, arkadaşlarımla konser, tiyatro kafama göre takılıyordum. Sadece sevdiğim insanları misafir olarak çağırıyordum. Bazen düşünüyorum da niye evlendim ben bunu kendime niye yaptım diye
@zelalke 5 yıl önce yaptırdık evi aldığımız zaman markasını bilmiyorum , kullanımla mı alakalı mı diyorum ki öyle de delecek bişey de yok bıçak atsak olmaz yani , çok ince bi delik oluyor sızıntı şeklinde allta akınca farkına varıyoruz anlamadık bizde ,
Günaydın kızlar kaç gündür hastaydım işe bugün gelebildim
haftasonu da hep yattım
baharı griple karşıladım helal olsun bana
ben de tavuk aldırdım eşime haftasonu çorba yaptım
yanına da dondurucudan barbunya yaptım
buzluğu bitireceğim bu 2 hafta inşallah yaz gelmeden yiyelim ki tazelere yer açılsın
Altını fiziki olarak biriktirmeye karar verirsem Ev tipi kasa alıp, evde dolap içine monte ettirmeyi düşünüyorum. Fotoğraftaki modeli beğendim. 385 TLymiş.
geçmiş olsunKızlar yorumlara bakıcam yarın tek tek. Okudum alıntıları ama şarjım çok az yaxamıyorum. Annemde fazla kemik erimesi çıktı belinden ameliyat olabilirmiş. Bende gül hastası olmuşum yüzüm uzun zamandur kötüydü gitmişken cildiyeye uğradım bir sürü ilaç antibiyotik aldım.şimdi oğlumu sallıyorum ayağımda uyur inş.
Ben de dün yaptığım kurabiyelerin çoğunu buzluga attim :) burdan öğrendim onu daben dünde bu günde yoğundum
dün akşama misafir geldi
hemen bir kek yaptım okuldan gelince arkadaşlarda gelinken kuru pasta almışlar
çayla yediler
kalanını da hemen buzluğa attım kızlar için bir kaç tane ayırıp kekin de yarısını buzluğa attım
emekli bir abimiz var doğa yürüyüşlerine gider oda bir ot getirmiş bize
çok toplamış fazla olunca birazını bize getirmiş pırasa yada ıspanak gibi pişir dedi
yıkadım doğradım pişirdim ama tadına daha bakmadım
markete 67 ve 54 tl verdim
1 tl de ekmek aldım
ama kendime kızdım sonra bir ton abur cubur aldım
bide diyeteyim yemiyorum ödül niyetine yerim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?