Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnternetten alacağım canım. Ev tipi çelik kasa diye arayınca epey bir model çıkıyor. Ben bunu beğndim.

Cnm bu kasaları hic inceledinmi bilmiyorum. Koctaşda boyut boyut var bir incele istersen. Ben 2-3 sene once en kucuk boyutunu almistim oradan. Sonra sattim gitti. Cunku bu kasalar cok hafif, ozellikle kücükleri daha da hafif. Bende dolap icine monte edecektim. Ama benim dolabimin arkasi kontraplak monte etsen bile, biri asilsa gelir. Yani sen evde yokken icindekileri calmakla arayip ugrasacaklarina kasayi direk alip götürmeleri 10 dakikalarini bile almaz.

Saglam bir yere monte ettirmelisinki sökemesinler. Bu yüzden almadan once incelemeni tavsiye ederim.

Ama eve gelen gidene guvenemiyorum. Onlardan saklayacagim sadece dersen o kadarina birsey diyemem.

Benimki nacizane bir öneri

Slm kızlar
3 gun rapor aldım evdeyım ohh
Haftasonu ile 5gün tatil süper oldu yaa:)
oh süper hasta değilsindir umarım

annene geçmiş olsun canım,sayfanda bolbol etiket yazman lazım,bebekli insanların falan foto altına reklamını yapman lazım,bana yapan oluyo da.yine hobi sayfalarında falan yazabilirsin

biraz evde de bulunmalı bencede acil durumlar için

Z zynpzeynep canım her gün mutlaka fotoğraf paylaş 2 3 tane . Fotoğraflarına bir sürü etiket koy joeyfun un dediği gibi
İlk başta sen insanları takip et diğer bebek sayfalarını takip edenleri hamileleri mesela:) açılış indirimi yap çok fiyat yazma ama sadece indirim de ilk başlarda yavaş yavaş artiyo telaş olma
Gittikçe daha iyi isler yapmaya çalış iyilerini yaptıkça eskiden daha acemice yaptıklarını sayfadan sil gene aklıma geldikçe söylerim hayatim

Bugün eczaneden bi ilaç aldım 14 lira
Marketten de havuç ve yarabandi aldım
Buzluğumda barbun fasulyesi vardı onu çıkardım hasladim şimdi pisircem dünden pilav var zaten yogurtla yeriz inşallah
Mutfağımda atmak istediğim şeyleri attım biraz düzenledim daha ferah oldu mutfağı en son bi süpürdüm şimdi de siyahları makinaya attım en çok siyahlar birikiyo çamaşırlardan . Bingo siyah sivi deterjan çok güzel tavsiye ederim hem perwoll e göre daha ucuz hem de bence daha güzel kokuyo hiç de soldurmuyo

Çok haklısın canım. Bu benim baktığım model 12 kg ağırlığında. Bu eve geçerken yatak odasına tavana sıfır dolap yaptırmıştım. Onun en üst rafı 2.60 metre. Oraya koyacağım. Merdivensiz çıkılması mümkün değil. Koçtaşa da bir bakayım. Görüp almak daha mantıklı olur.

Hirsiza yer tarifi gibi olmus
Valla para altin konusyoruz hos bend epek bisey yok malesefte tirsiyorum

Mrb siz naptınız kart ücretini iade ettiler mi?

Kızlar yorumlara bakıcam yarın tek tek. Okudum alıntıları ama şarjım çok az yaxamıyorum. Annemde fazla kemik erimesi çıktı belinden ameliyat olabilirmiş. Bende gül hastası olmuşum yüzüm uzun zamandur kötüydü gitmişken cildiyeye uğradım bir sürü ilaç antibiyotik aldım.şimdi oğlumu sallıyorum ayağımda uyur inş.

Nabersiniz kizlar napiyosunuz.

Kahve cay meyve fasli bitti kitap aldim bugun kitap okumaya basladim kafam dagilsin biraz.

Mutfagimi temizledim.
Sirkeyle buzdolabini sildimm
Buzlugu sildim.
Firin ic dis
Mikrodalga ic dis epey temizlik oldu.
Disari cikip hava almak daha iyi gelmeye basladi bana evde durdukca iş bitmiyor bide kafama takiyorum bu ara herseyi.
Zaten takintiliyim abartmaya bayilirim.

Yarin bir arkadasim beni davet etti
Bende baska arkadasi davet etmistim :)
Bakalim nolcak.

Gecen hafta agirlayamadim arkadasi ayip oldu diye yarina davet ettim.

Bu aralar hic misafir agirlama ev hanimi modumda degilim aslında gezenti modu daha cazip geliyor

aynı ben bende bu soruyu çok sık soruyorum kendime

canım kimyasallar deliyor çamaşır suyu kireç sökücü vb kimyasallar deliyor

geçmiş olsun

Altını fiziki olarak biriktirmeye karar verirsem Ev tipi kasa alıp, evde dolap içine monte ettirmeyi düşünüyorum. Fotoğraftaki modeli beğendim. 385 TLymiş.

iyi fikir ama öyle bir yere monte ettir ki çıkması zor olsun
yoksa kasayı alıp gidiyorlar

geçmiş olsun

ben dünde bu günde yoğundum
dün akşama misafir geldi
hemen bir kek yaptım okuldan gelince arkadaşlarda gelinken kuru pasta almışlar
çayla yediler
kalanını da hemen buzluğa attım kızlar için bir kaç tane ayırıp kekin de yarısını buzluğa attım
emekli bir abimiz var doğa yürüyüşlerine gider oda bir ot getirmiş bize
çok toplamış fazla olunca birazını bize getirmiş pırasa yada ıspanak gibi pişir dedi
yıkadım doğradım pişirdim ama tadına daha bakmadım

markete 67 ve 54 tl verdim
1 tl de ekmek aldım
ama kendime kızdım sonra bir ton abur cubur aldım
bide diyeteyim yemiyorum ödül niyetine yerim dedim :)

İyi geceler kizlarr
Yarın da benim gezesim var evde pek isim yok
Size yaptığım yemekleri yazmıştım eşim eve geldi illa pizza istiyorum zaten öğle de tam yiyemedim işte dedi
Ben de kıramadım pizza söyledim bu yemekleri de inşallah yarına bıraktık
Avm ye gidesim yok inşallah yarın hava güzel olur sahile giderim Biraz belki bi çay içerim bişey de harcamam diye düşünüyorum

Ben de dün yaptığım kurabiyelerin çoğunu buzluga attim :) burdan öğrendim onu da

bende buradan öğrendim canım
gayet iyi oluyor
bir ara benimde yapıp koymam lazım kek börek
ani misafire iyi oluyor
kızlarım içinde iyi canları istediği 3-4 tane çıkarıyorum yada 2 dilim keke yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…