Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben kendim üyeyim. Pek çok ürününü kullanıyorum. Alıyorum ama satış yapmıyorum. Çevremde kimseye de söz etmedim. Bütün diş macunları güzel ama özellikle aleo Vera olanını daha çok beğeniyoruz biz

Bu ay baya sıkıscakmısız biraz enerjim dustu yaw.

Alacaklarim var zulam azaldi altin alamiyorum artik pufs.

Boyle rahatken bir anda rahat bozulunca insan tuhaf oluyor.

Yatak ortusunue ihtiyacim var yatak ortum yok boya suruldu eskisine cikaramadim lekeli lekeli kaldi deterjanlarla iyice dagildi kullanamiyorum.

Battaniye ortuyorum suan.
Uygun yollu bisi alicam.

Mutfak yollugum geldi esim 100tl cok buldu bunami 100tl verdik dedi.
Herseyi cok ucuz saniyo sanirim.

Evkurun bi tabak takimi var 400tl civari onu 214 tl yakaladim ama alamiyorum cunku sıkısıgız.

Ay bi darlandım ben.
Bazen bu gibi durumlarda keske calissaydim diyorum
Sonra geciyo bu dusuncem calismak zor geliyo.

Sabredicez artik borc yigidin kamcisiymis ya.

Yarın kartımız kesiliyor. 4300 tl borcumuz var. Bu mobilya değişimi olunca açıldık biraz.
Gelecek ay almak istediklerim var.
Bugün ayakkabılarımı çıkardım. Burunları soyulmuş topuklu ayakkabılarımı vereceğim. Onları işe giyemem. Mecburen yenileri alınacak. Stiletto tarzı. Netten bulursam bambiden alabilirim

Haklısın gerçekten
Benim eşimde arabalar bakiyo alırsak biz de sıkışıcaz
Şu an iyi kötü bişey olunca alıyoruz
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah çabucak biter
Mutfak halinin resmini koysana merak ettim ben de istiyorum da güle güle kullan

Morhipo da bambı var cnm bi bak istersen

Malesef alismistim ya yine yarim altin aliyordum istedigimi aliyordum
En sıkısık bu ay oluruz diyo esim sonra duzene girer diyo bakalim
Allah hepimize ödeme kolayligi versin
(Kolajlamak zorunda kaliyorum bu telf aldigimdan beri normal resim yukleyemiyorum boyutu sorun veriyor)

Ben sevdim esim pahali buldu
(Esim gerci bu ay herseyi pahali buluyor)

• Çok güzelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

tr_lelli güle güle kullan ben çok beğendim zaten fiyatları böyle bunların heralde
Ben de alıcam insallah bu ay alamam heralde bilmiyorum bi ödemeleri yapalım da

Günaydın kızlar,
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum.

Benim icin harcamalı bir gün olacak bugün. Arkadaşımla sabah kahvaltısı için kardeşinin okulunun kermesine gidecegiz. Ne kadar harcarim bilmiyorum.

Bir türlü yatıramadığım internet faturasınıda (60 TL) bugün yatırmam lazım. Aslında kredi kartıyla saniyeler icinde yatirabilirim. Ama kartı bir ay kullanmama kararı aldım . Bakalim insallah bu süre git gide artar.

of benden de o kadar keseceklermiş iade ederler mi dersin? biz de iki ay şartı varmış anca haziranda çıkabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…