- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ben kendim üyeyim. Pek çok ürününü kullanıyorum. Alıyorum ama satış yapmıyorum. Çevremde kimseye de söz etmedim. Bütün diş macunları güzel ama özellikle aleo Vera olanını daha çok beğeniyoruz bizÇok teşekkür ederim
Ben bi kez aldım daha o yüzden ortalama olarak görüldüğü aklıma gelmemişti :)
Diş macunu şimdi netten baktım sen hangisinden kullanıyorsun? Bende sigara lekesi Yok ama diş rengim sarı.. beyazlatamıyorum bi türlü.. son olarak nerden alıyorsun? Satan arkadaşlarım var ama onlara bi bulaşınca günlerce arayıp bişiler satmaya çalışıyorlar bunalıyorum ben
Haklısın gerçektenBu ay baya sıkıscakmısız biraz enerjim dustu yaw.
Alacaklarim var zulam azaldi altin alamiyorum artik pufs.
Boyle rahatken bir anda rahat bozulunca insan tuhaf oluyor.
Yatak ortusunue ihtiyacim var yatak ortum yok boya suruldu eskisine cikaramadim lekeli lekeli kaldi deterjanlarla iyice dagildi kullanamiyorum.
Battaniye ortuyorum suan.
Uygun yollu bisi alicam.
Mutfak yollugum geldi esim 100tl cok buldu bunami 100tl verdik dedi.
Herseyi cok ucuz saniyo sanirim.
Evkurun bi tabak takimi var 400tl civari onu 214 tl yakaladim ama alamiyorum cunku sıkısıgız.
Ay bi darlandım ben.
Bazen bu gibi durumlarda keske calissaydim diyorum
Sonra geciyo bu dusuncem calismak zor geliyo.
Sabredicez artik borc yigidin kamcisiymis ya.
Morhipo da bambı var cnm bi bak istersenYarın kartımız kesiliyor. 4300 tl borcumuz var. Bu mobilya değişimi olunca açıldık biraz.
Gelecek ay almak istediklerim var.
Bugün ayakkabılarımı çıkardım. Burunları soyulmuş topuklu ayakkabılarımı vereceğim. Onları işe giyemem. Mecburen yenileri alınacak. Stiletto tarzı. Netten bulursam bambiden alabilirim
Malesef alismistim ya yine yarim altin aliyordum istedigimi aliyordumHaklısın gerçekten
Benim eşimde arabalar bakiyo alırsak biz de sıkışıcaz
Şu an iyi kötü bişey olunca alıyoruz
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah çabucak biter
Mutfak halinin resmini koysana merak ettim ben de istiyorum da güle güle kullan
Tesekkurler
Çok güzelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Malesef alismistim ya yine yarim altin aliyordum istedigimi aliyordum
En sıkısık bu ay oluruz diyo esim sonra duzene girer diyo bakalim
Allah hepimize ödeme kolayligi versin
(Kolajlamak zorunda kaliyorum bu telf aldigimdan beri normal resim yukleyemiyorum boyutu sorun veriyor)
Ben sevdim esim pahali buldu
(Esim gerci bu ay herseyi pahali buluyor)
Eki Görüntüle 1977366
Enişte iyi günlerde kullansın. Daha güzelini alırsın inşallah.Bizimde tel ihtiyacımız vardı
Esim aldı ben beklemedeyim
Gitti 2000 TL
Çok teşekkür ederim. Hemen bakıyorumMorhipo da bambı var cnm bi bak istersen
sağlasın canımEnişte iyi günlerde kullansın. Daha güzelini alırsın inşallah.
Saol canim baya idare eder beni kaldir silkele kolaylik.
Çok güzelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Saol cnm bilmem daha uygunu varmidirtr_lelli güle güle kullan ben çok beğendim zaten fiyatları böyle bunların heralde
Ben de alıcam insallah bu ay alamam heralde bilmiyorum bi ödemeleri yapalım da
Bu arada bu ayın birikimi olarak 2 adet ata altın almış bulunmaktayım. Tanesi 1000 TLydi. İki tane alınca tanesini 990 dan verdi. Başarabilirsem her ay almak niyetindeyim.
of benden de o kadar keseceklermişOkudum Canım
Ve çok beğendim. Mardin'de geçen bir olayı anlatıyor. Ezidiler, işıd, mülteci kamplarını konu ediyor. Okunası bir kitap...
BES den ben de çıkacağım hemen. 300-350 tl arası kesilecekmiş maaşımdan. Memura sordum. Öyle dedi. Ne zaman iade ederler acaba
ben zaten ödüyorum bes o yüzden çıkacağım canım.Herkes cıkıyor mu besten yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?