gel tabi sorulur muMerhaba Hanımlar,
Az önce kayınvalidem aradı. Haftasonu ev görmeye geleceklermiş. 6 adet yatılı misafir
Ben evi onlara bırakıp birinize kalmaya geleyim olur mu
biz de ayrı şehirdeyiz ama eşim sağolsun bir hafta sonra biletlerini alıp gönderiyor geriBiz ayrı sehirdeyiz gelince 1 aydan aşağı kalmaz sağolsun
İade edeceklermiş ama ne zaman olur bilmiyorum.of benden de o kadar keseceklermişiade ederler mi dersin? biz de iki ay şartı varmış anca haziranda çıkabiliyoruz
ben de çok uzun süre yalnız yaşadım evlenmeden, son derece rahattım. hiç hesapsız evlendim yani eşimin ailesi nasıl diye düşünmeden. neyseki çok şükür onlar kalabalık ama eşim benim kafadan. kimseyi çağırmaz anasını babasını bile yılda iki kez görüyor. dilimi ısırayım dur bir :))Ben de sevmiyorum bu yatılı kalma işlerini, bayramda dıdısının dıdısına kaadar gezmek zorunda olmayı.
Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum ben. İstediğim saatte gelip gidiyordum, arkadaşlarımla konser, tiyatro kafama göre takılıyordum. Sadece sevdiğim insanları misafir olarak çağırıyordum. Bazen düşünüyorum da niye evlendim ben bunu kendime niye yaptım diye
evet zor olacak. bizim gibi ödeyenlere başlatmasalardı bari böylesi bi sürü iş yükü gerçekten.İade edeceklermiş ama ne zaman olur bilmiyorum.
Biz vatandaş olarak zaten birikim yapıyoruz. Bes yıllardır var. Ben istesem kendim öderim. Devletin bu kararı çok ilginç.
Üstelik bir sürü iş yükü. Hem bize hem bankada çalışanlara
yaa burda sular çok kireçli zamanla siyah tezgahlar bulanıklaşıyor.. dolaplarım beyaz hepsi tezgahı da beyaz yapsam rahatlayacağım.. halı lekelerine parlatıcıyı ben de kullanıyorum çok güzel çıkarıyorr..zelalke günaydın , akşam bende kuru yaptım , tarhana çorbası yanınada akşam bulgur yaparım yeter ,
benim tezgahım siyah ve memmunum seni niye beyaz istiyorsun , dolapların hangi renkti
beyaz sirkeyi temizlikte yeşillik yıkarken kullanıyorum , makinede denemedim ama halı da lekeleri parlatıcı kullanıyorum hem çıkyor
Ben kendim üyeyim. Pek çok ürününü kullanıyorum. Alıyorum ama satış yapmıyorum. Çevremde kimseye de söz etmedim. Bütün diş macunları güzel ama özellikle aleo Vera olanını daha çok beğeniyoruz biz
aaa neden deliniyor ki..maddesi ne acaba??zelalke kireçliyse zamanla matlaşıyor evet , benim de tüm beyaz dolap , tezgahı sıyah seçtim , kullandıkça ilk renk gibi olmuyor , eşim temizliği sever tezgaha komple cif çamaşır suyu dökup yıkıyor resmen ,,, benimde lavobom sürekli deliniyor neden oluyor bilmiyoruz alttan hep bantlı yada yapiştirici ile kapatıyoruz delikleri
Bizimde tel ihtiyacımız vardı
Esim aldı ben beklemedeyim
Gitti 2000 TL
Malesef alismistim ya yine yarim altin aliyordum istedigimi aliyordum
En sıkısık bu ay oluruz diyo esim sonra duzene girer diyo bakalim
Allah hepimize ödeme kolayligi versin
(Kolajlamak zorunda kaliyorum bu telf aldigimdan beri normal resim yukleyemiyorum boyutu sorun veriyor)
Ben sevdim esim pahali buldu
(Esim gerci bu ay herseyi pahali buluyor)
Eki Görüntüle 1977366
Çok teşekkürler canımHayırlı olsun...
Geliyorum valla hemengel tabi sorulur muben bütün gün yalnızım zaten yatıyorum devamlı sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?