Küçük Düşün Büyük Olsun!

of benden de o kadar keseceklermiş iade ederler mi dersin? biz de iki ay şartı varmış anca haziranda çıkabiliyoruz
İade edeceklermiş ama ne zaman olur bilmiyorum.
Biz vatandaş olarak zaten birikim yapıyoruz. Bes yıllardır var. Ben istesem kendim öderim. Devletin bu kararı çok ilginç.
Üstelik bir sürü iş yükü. Hem bize hem bankada çalışanlara

ben de çok uzun süre yalnız yaşadım evlenmeden, son derece rahattım. hiç hesapsız evlendim yani eşimin ailesi nasıl diye düşünmeden. neyseki çok şükür onlar kalabalık ama eşim benim kafadan. kimseyi çağırmaz anasını babasını bile yılda iki kez görüyor. dilimi ısırayım dur bir :))

evet zor olacak. bizim gibi ödeyenlere başlatmasalardı bari böylesi bi sürü iş yükü gerçekten.

günaydın kızlarr.. uzun zamandır yoruluyordum uykusuz kalıyordum dün akşam uykumu aldım çok iyi hissediyorum çok şükür.. bugün eşim mutfak tezgahını yapacak ustayla görüşecek bakalım tezgah değişimine ne kadar isteyecek.. daha zaten takılmamış sadece siyah olan tezgahı beyaz ile değiştirmeyi sağlayacam inşallahh..

sabah işe gelmeden kuru fasulye suya koydum.. akşam yemekten sonra yaparım yarın akşamın yemeği olarak.. benim haftalık yemek listem uygulanmadı..daha doğrusu yerleri değişti.. pazartesi bebek görmeye gidecektik yemekle çok oyalanmayalım diye kahvaltılık yedik.. dün akşam fırın poşetine tavuk patates soğan kımızı biber koydum attım fırına.. yanına bulgur salata ayran.. biraz da kaldı bu akşama ama yanına bir şey yapmalıyım ne yapacağım bilmiyorum.. yarın akşam da kuru fasulye yeriz yüksek ihtimalle sonraki güne de kalır.. hafta sonu da dondurucudan takılırım..

bim e çok güzel temizlik ürünleri gelmişti ama almadım.. benim baya var evde.. alıp boşa tutmak istemedim evde sadece beyaz sirke aldım.. sanırım bulaşık makinasına deneyecem.. içindeki parlatıcı bitse kullanmaya başlarım.. çok fazla öneriyorlar.. bardaklarda kalıyor parlatıcı mavili beyazlı bi görünüm oluyor üstünde.. parlatıcıdan olduğu söyleniyor..
dün bimden sirke, ekmek iki paket labne peynir aldım, ha bi de bimin künefesini alıp denemek istedim (beğenmedim tavsiye etmem) 18 tl gibi birşey harcadım..

zelalke günaydın , akşam bende kuru yaptım , tarhana çorbası yanınada akşam bulgur yaparım yeter ,
benim tezgahım siyah ve memmunum seni niye beyaz istiyorsun , dolapların hangi renkti

beyaz sirkeyi temizlikte yeşillik yıkarken kullanıyorum , makinede denemedim ama halı da lekeleri parlatıcı kullanıyorum hem çıkyor

yaa burda sular çok kireçli zamanla siyah tezgahlar bulanıklaşıyor.. dolaplarım beyaz hepsi tezgahı da beyaz yapsam rahatlayacağım.. halı lekelerine parlatıcıyı ben de kullanıyorum çok güzel çıkarıyorr..

zelalke kireçliyse zamanla matlaşıyor evet , benim de tüm beyaz dolap , tezgahı sıyah seçtim , kullandıkça ilk renk gibi olmuyor , eşim temizliği sever tezgaha komple cif çamaşır suyu dökup yıkıyor resmen ,,, benimde lavobom sürekli deliniyor neden oluyor bilmiyoruz alttan hep bantlı yada yapiştirici ile kapatıyoruz delikleri

günaydın

ben de dün arkadaşlarla görüştüm 20 tl yemek 15 tl de öyle harcamam oldu.

ben de kırışık kremini kullandım,çok beğendim oldukça etkili ve cildi diğer kremler gibi yağlandırıp sivilce oluşturmuyor

aaa neden deliniyor ki..maddesi ne acaba??

güle güle kullan canım,

zelalke 5 yıl önce yaptırdık evi aldığımız zaman markasını bilmiyorum , kullanımla mı alakalı mı diyorum ki öyle de delecek bişey de yok bıçak atsak olmaz yani , çok ince bi delik oluyor sızıntı şeklinde allta akınca farkına varıyoruz anlamadık bizde ,

Günaydın kızlar kaç gündür hastaydım işe bugün gelebildim
haftasonu da hep yattım
baharı griple karşıladım helal olsun bana

ben de tavuk aldırdım eşime haftasonu çorba yaptım
yanına da dondurucudan barbunya yaptım
buzluğu bitireceğim bu 2 hafta inşallah yaz gelmeden yiyelim ki tazelere yer açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…