Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim evim de çok fazla yatak, yorgan battaniye, yastık var 10-15 kişilik misafir ağırlanabilir. Tabi bunlar bana çok ağır geliyor mesela her seferinde yıka havalandır, bakımını yap yerlerine düzenle hep eziyet aba. Benim eşim evden bir şeylerin çıkmasını istemiyor. İhtiyacı olan birisine vermek istediğimde (ben yenisini alır veririm diyor çoğu zamanda alıyor.)
Ama ben eşyalara hizmet etmekten yoruldum.

Evet ya ben yürüyüşe çıkacaktım guya hava çok soğuk

canım evde yürüyüş yap
bende zamanım olmadığı için dışarı çıkamıyorum
evde leslie diye bir porğram var arat nette çıkar aç onu onunla yürü internet sorunun yoksa eyer
ben 22 şubattan beri yapıyorum diyette tabi bu zamana kadar 6kg verdim daha o kadar vermem lazım devam ediyorum

geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız

çok iyi umarım rahattır güle güle kullan
bende 2 döşek var eşimin bekarlıktan kalma
güya geçen yaz kv gelip döküp yıkayıp yeniden dolduracaktı kadının ömrü yetmedi
bende yapamıyorum yalan yok aslında vermek istiyorum ama eşime hiç sormadım
kalabalıkta iyi oluyor ama onu çırpmak lazım her yıl ben bilmiyorum yapmasını

Dün maaşı aldım kredimi, birikimimi, gün paralarını, vs ayırdım çok şükür.

Kk borcum bitti ya ne rahatlık geldi valla dünya varmış. Son iki ay kaldı ihtiyaç kredimin de bitmesine inş o da bittiğinde birikime her ay 1.200 kadar ayırmayı planlıyorum.
15 nisanda gün sırası bende 2.000 tl de oradan gelecek inş iyiki katılmışım

Gecmis olsun hastaniza

Ben evde fazlaligi hic sevmem
Kalablik misafir gelsede agirlayamam.
Yatagimda yorganimda yastigimda yatacak yerimde yetmez :)
Tencerelerim bile minnak minnak benim kalabalik gelen ac kalir :)

Hic sevmem fazliligi cok genis bir aile degiliz zaten gelen kalanda pek olmuyor kuzenlerim falan gelsede annem var bölusuyoruz.

Mutfak esyam sadece cogalmaya fazladi yer alanim az ona sinir olmaya basladim
Dolap raflarim az yetmiyo dolaplarimi degisince o dertden de kurtulucam.

Bugun oglumu ben birakicam okula biraz daha yuruyesim var kotu enerjimi atamadim

Arkadasim gelirmi bilmem
Gelirse bir kahve iceriz

Mercimek corbasi
Karniyarik ve pilav yapicam.

Bugunde boyle olsun.

Biberler cok pahali aci yesil biberi yemekde cok seviyorum taneyle alsammi napsam yaw buzlugumdaki acilar bitti
Bu yaz daha cok koymam gerekiyor.

Çıktım yürüdüm 5000 adım attım kar kardır ... leslieyi çok duydum bi gün deniycem mutlaka hawar

Bizim bi tane kendimizin kullandığı yorgan var bi tane de tek kisilik yorgan var başka da hiç yorgan yok yastık da ekstradan 3 tane sanırım hepsi elyaf . Sağlıksız belki ama şimdilik yerim yok ve çok ağır geliyo diğerleri bana . Yani anliycaginiz misafir için hiç bişeyim yok yorgan olarak... 2 tane tek kişilik battaniye var gelenlere onları veriyorum genelde . salonumda 2 koltuk var ikisi de tek kisilik yatak oluyo

Elektrik faturam geldi 50 lira. Apartmandaki en ucuz fatura bize gelmiş çok sevindim herkese 70 80 gelmiş

Benim evde hiç biri yok İlk evlendiğim zaman verdikleri yün yorganları, yastıkları geri gönderip, misafir için English Home'dan 1 tane çift kişilik, 1 tane de tek kişilik yorgan, 3 tane de yastık almıştım. Hepsi makinede yıkanabiliyor. Ben kendi adıma mümkün değil uğraşamam yün yastık yorganla

Zor canım uğraşması valla

Canım benim yataklarımın hepsi pamuk iki tane silikonlu yastığım var. Yün biz de hiç kullanılmıyor.

elecda yatakla ilgili yorumu misafirin gidince almak isterim bnm evim de küçük 3-4 kişilik yer var sadece gecen sene 3 aile kalmak zorunda kaldılar 2 kişiyi otele gönderdik valla bu kullanılmayınca da puf gibi olur heralde güzelmiş güle güle kullan cnn

Günaydın kızlar

yeni günaydın diyorum. dişçiye gittim.kırık dişime dolgu yaptı, çürük olanı da kanal tedavi başladı. 420 tl bayıldım :)

Dün eve giderken 45 tl kasaptan birşeyler aldım. buzluğa koydum.bir kısmıyla yemek yapacaktım. Sonra eşim mesaj çekti aç değilim fazla diye ben de uğraşmadım. yufka almıştım haşlanmış patatesim de vardı.gözleme yapıverdim çayın yanına. onun da hoşuna gitti..ben de çok aç değildim...

Kredi kartı aidatı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar, dün müşteri hizmetleriyle görüştüm. kapatacağım kartı dedim. ısrarla. neden dediler açıkladım. işte şubeye gidin oraya bildirin size gereken bilgiyi verirler. yıllık harcama tutarı bilgisiymiş.
şubeye gittim iade için dilekçe verdirdi. bu yıl 9800 TL lik alışveriş yaparsanız seneye ücret yansımaz bunu da iade ettirmeye çalışacağız dedi. dün alışverişimi ve bugün diş için kartla çektim.Bu ay kartı çok kullanacağım çünkü bu ay telefonun parasını ödeyeceğiz. böyle bir hesap düzenledim kendime eğer parayı iade etmezlerse de kesin kartı kapatacağım.sanki kartmı yok :)

3.70ten dolar aldım fena zarardayim
Neyse sağlık olsun beklemedeyim
Çok yorgunum
Ev dağınık
Ama spora da gitmem gerek bakalım hangisi galip gelecek
Bu akşam zumba ve pilates var

sen yine 3,70 den zarardasın ya ben 3,81 den zarardayım. ama 10 gün içinde kazandığım 1145 tl vardı ona sayacağım artık yapacak bişey yok :)

bizim evde de daha çok siyah birikiyor karalar giyiniyoruz bingodan ben de çok memnunum hele kazaklar için olanın kokusuna bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…