Çok teşekkürler canım. Ben evde kalabalık eşya sevmediğim için mantıklı oldu hakikaten. Umarım rahattır. Kargo bugün teslim edecek
Güle güle kullan canım guzelmisArkadaşım çok güzelmiş hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Pratik olması, yer kaplamaması iyiymiş.
çokk güzelmiş nereden aldınız acaba?Çok teşekkürler canım. Ben evde kalabalık eşya sevmediğim için mantıklı oldu hakikaten. Umarım rahattır. Kargo bugün teslim edecek
Evet ya ben yürüyüşe çıkacaktım guya hava çok soğuk
SABAH 5 GİBİ TELEFON SESİNE UYANDIM.. KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAKTI..Bİ TANIDIĞIMIZI HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ANJİO OLCAKMIŞ BABAM YANINA GİTTİ..ŞUAN YOĞUN BAKIMDA BEKLİYORUZ ..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
çok iyi umarım rahattır güle güle kullanGünaydın Hanımlar,
Ayın ilk alışverişini yapmış bulunmaktayım. Haftasonu evime yapılacak çıkarma nedeniyle fotoğraftaki ürünü aldım. Benim salon koktuklarım açılmıyor. Evde 3 kişilik bir aile ağırlayacak yerim vardı. Gelen yatılı misafir sayısı 6 olunca bir çözüm bulmam gerekiyordu. En beğendiğim kısım kullanılmadığı zaman kutu gibi olması.
Gecmis olsun hastanizaSABAH 5 GİBİ TELEFON SESİNE UYANDIM.. KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAKTI..Bİ TANIDIĞIMIZI HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ANJİO OLCAKMIŞ BABAM YANINA GİTTİ..ŞUAN YOĞUN BAKIMDA BEKLİYORUZ ..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
Çok teşekkürler canımGüle güle kullan canım guzelmis
Benim evde hiç biri yokBenim evim de çok fazla yatak, yorgan battaniye, yastık var 10-15 kişilik misafir ağırlanabilir. Tabi bunlar bana çok ağır geliyor mesela her seferinde yıka havalandır, bakımını yap yerlerine düzenle hep eziyet aba. Benim eşim evden bir şeylerin çıkmasını istemiyor. İhtiyacı olan birisine vermek istediğimde (ben yenisini alır veririm diyor çoğu zamanda alıyor.)
Ama ben eşyalara hizmet etmekten yoruldum.
Tchibo'nun internet sitesinden aldım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyor.çokk güzelmiş nereden aldınız acaba?
Zor canım uğraşması vallacanım evde yürüyüş yap
bende zamanım olmadığı için dışarı çıkamıyorum
evde leslie diye bir porğram var arat nette çıkar aç onu onunla yürü internet sorunun yoksa eyer
ben 22 şubattan beri yapıyorum diyette tabi bu zamana kadar 6kg verdim daha o kadar vermem lazım devam ediyorum
geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız
çok iyi umarım rahattır güle güle kullan
bende 2 döşek var eşimin bekarlıktan kalma
güya geçen yaz kv gelip döküp yıkayıp yeniden dolduracaktı kadının ömrü yetmedi
bende yapamıyorum yalan yok aslında vermek istiyorum ama eşime hiç sormadım
kalabalıkta iyi oluyor ama onu çırpmak lazım her yıl ben bilmiyorum yapmasını
Benim evde hiç biri yokİlk evlendiğim zaman verdikleri yün yorganları, yastıkları geri gönderip, misafir için English Home'dan 1 tane çift kişilik, 1 tane de tek kişilik yorgan, 3 tane de yastık almıştım. Hepsi makinede yıkanabiliyor. Ben kendi adıma mümkün değil uğraşamam yün yastık yorganla
Canım benim yataklarımın hepsi pamuk iki tane silikonlu yastığım var. Yün biz de hiç kullanılmıyor.Benim evde hiç biri yokİlk evlendiğim zaman verdikleri yün yorganları, yastıkları geri gönderip, misafir için English Home'dan 1 tane çift kişilik, 1 tane de tek kişilik yorgan, 3 tane de yastık almıştım. Hepsi makinede yıkanabiliyor. Ben kendi adıma mümkün değil uğraşamam yün yastık yorganla
çook pahalı geldi benim içinTchibo'nun internet sitesinden aldım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyor.
3.70ten dolar aldım fena zarardayim
Neyse sağlık olsun beklemedeyim
Çok yorgunum
Ev dağınık
Ama spora da gitmem gerek bakalım hangisi galip gelecek
Bu akşam zumba ve pilates var
Bugün eczaneden bi ilaç aldım 14 lira
Marketten de havuç ve yarabandi aldım
Buzluğumda barbun fasulyesi vardı onu çıkardım hasladim şimdi pisircem dünden pilav var zaten yogurtla yeriz inşallah
Mutfağımda atmak istediğim şeyleri attım biraz düzenledim daha ferah oldu mutfağı en son bi süpürdüm şimdi de siyahları makinaya attım en çok siyahlar birikiyo çamaşırlardan . Bingo siyah sivi deterjan çok güzel tavsiye ederim hem perwoll e göre daha ucuz hem de bence daha güzel kokuyo hiç de soldurmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?