- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Mrb siz naptınız kart ücretini iade ettiler mi?
Nabersiniz kizlar napiyosunuz.
Kahve cay meyve fasli bitti kitap aldim bugun kitap okumaya basladim kafam dagilsin biraz.
Mutfagimi temizledim.
Sirkeyle buzdolabini sildimm
Buzlugu sildim.
Firin ic dis
Mikrodalga ic dis epey temizlik oldu.
Disari cikip hava almak daha iyi gelmeye basladi bana evde durdukca iş bitmiyor bide kafama takiyorum bu ara herseyi.
Zaten takintiliyim abartmaya bayilirim.
Yarin bir arkadasim beni davet etti
Bende baska arkadasi davet etmistim :)
Bakalim nolcak.
Gecen hafta agirlayamadim arkadasi ayip oldu diye yarina davet ettim.
Bu aralar hic misafir agirlama ev hanimi modumda degilim aslında gezenti modu daha cazip geliyor
Günaydın Hanımlar,
Ayın ilk alışverişini yapmış bulunmaktayım. Haftasonu evime yapılacak çıkarma nedeniyle fotoğraftaki ürünü aldım. Benim salon koktuklarım açılmıyor. Evde 3 kişilik bir aile ağırlayacak yerim vardı. Gelen yatılı misafir sayısı 6 olunca bir çözüm bulmam gerekiyordu. En beğendiğim kısım kullanılmadığı zaman kutu gibi olması.
Benim evde hiç biri yokİlk evlendiğim zaman verdikleri yün yorganları, yastıkları geri gönderip, misafir için English Home'dan 1 tane çift kişilik, 1 tane de tek kişilik yorgan, 3 tane de yastık almıştım. Hepsi makinede yıkanabiliyor. Ben kendi adıma mümkün değil uğraşamam yün yastık yorganla
Tchibo'nun internet sitesinden aldım canım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyoraaa bu nasıl bişeymiş aslında bana da lazım böyle bir şey nerden baktın canım.
Tchibo'nun internet sitesinden aldım canım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyor
Onu hiç almadım canım deterjanlarim şu an stoklu bitince bakarim ona da bu yeni çıkan ultra beyazı almış eşim onu da begendim ben lacivert şişede . Bingo nun çoğu ürünü iyibizim evde de daha çok siyah birikiyor karalar giyiniyoruzbingodan ben de çok memnunum hele kazaklar için olanın kokusuna bayılıyorum.
Bugün kargo gelecek. Rahatlığı konusunda bilgi veririm. Çok rahat olmasa da iyi olur sanki. Yatılı misafir sevmiyorum darahatmı acaba, ben şişme yatak almıştım çok buz gibi oluyordu. sonra da delindi bitti işi. bu çok kullanışlı ve az yer kaplıyor ne güzel. ürün gelince rahatlığı konusunda paylaşırsın canım.
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar
yeni günaydın diyorum. dişçiye gittim.kırık dişime dolgu yaptı, çürük olanı da kanal tedavi başladı. 420 tl bayıldım :)
Dün eve giderken 45 tl kasaptan birşeyler aldım. buzluğa koydum.bir kısmıyla yemek yapacaktım. Sonra eşim mesaj çekti aç değilim fazla diye ben de uğraşmadım. yufka almıştım haşlanmış patatesim de vardı.gözleme yapıverdim çayın yanına. onun da hoşuna gitti..ben de çok aç değildim...
Kredi kartı aidatı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar, dün müşteri hizmetleriyle görüştüm. kapatacağım kartı dedim. ısrarla. neden dediler açıkladım. işte şubeye gidin oraya bildirin size gereken bilgiyi verirler. yıllık harcama tutarı bilgisiymiş.
şubeye gittim iade için dilekçe verdirdi. bu yıl 9800 TL lik alışveriş yaparsanız seneye ücret yansımaz bunu da iade ettirmeye çalışacağız dedi. dün alışverişimi ve bugün diş için kartla çektim.Bu ay kartı çok kullanacağım çünkü bu ay telefonun parasını ödeyeceğiz. böyle bir hesap düzenledim kendime eğer parayı iade etmezlerse de kesin kartı kapatacağım.sanki kartmı yok :)
Bugün kargo gelecek. Rahatlığı konusunda bilgi veririm. Çok rahat olmasa da iyi olur sanki. Yatılı misafir sevmiyorum da
Çok garip bişey olmuş normalde ödenmiş fatura çekilmiyor canım acaba eşinin ödediği yerde mi problem oldu bankaninmusteri hizmetlerini mi aradın bence bankaya ulaş canimKızlar Bişi soracam
Ben bu ay tlf faturamı karta otomatik ödeme yapmıştım eşim de unutup dün Ödemiş kartta bugun cekmış yanı aynı fatura 2 kez ödemmiş oldu
Arıyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum
Böyle Bişi basına gelen oldu mu
Cnm iki bankada Ödemiş görünüyorÇok garip bişey olmuş normalde ödenmiş fatura çekilmiyor canım acaba eşinin ödediği yerde mi problem oldu bankaninmusteri hizmetlerini mi aradın bence bankaya ulaş canim
Sağol canım. Çabuk geçtimi evet stres yorgunluk dedi dr da yüzüm çok kötü duruyor. Antibiyotik kurutur belki.günaydın kızlar
Z zynpzeynep geçmiş olsun Allah şifa versin
Bir ara eşimde gül hastalığı olmuştu krem ve ilaç kullanınca geçti
stresten olurmuş dr öyle söylemişti.
benim de gezesim var kızlar ama işteyim
Akşama bir arkadaştan direksiyon kursu alacağım araba kullanmayı çok istiyorum
hayırlısıyla bu bahar o işi halledeceğim
Diyetime de kayınvalide geldi diye ara vermiştim
dün itibariyle başladım
mide hafif olunca çok iyi oluyor
gulfemhatun bir zamanlar bizim de kredi kartları çok doluydu
ben artık neredeyse sıfırladım
2 ay oğlumun oyun grubu taksidi var
onları da ödeyince 0 olacak
kendime limit koydum
300 lirayı geçmiyor aylık borcum
tr_lelli buzdolabını silerken komple fişini falan çekiyor musun?
Çok gelmiş derken ne kdr geliyor faturalar dahilmi canım kartta. Sağlık olsun olmuş arada oluyor öyle aylar.daha düzenli harcarsınız bunsan sonraki aylarGünaydın kızlar dükkan açıyomm
Uyku tutmadı
Kredi kartlari miz bu ay çok gelmiş
Biraz kafama taktim
Tamam şimdi eşim sağlıklı allah şükür calisiyo kazanıyor ama her zaman böyle olmayabilir akarken doldurmak lazım biriktirmek lazım kredi kartı kredi ödemekten bişey yapamıyo ruz
Bu a bi dur vermemiz gerekiyor
Tmm elimizde olmayan harcamalar oldu baya ama elimizde olanlar da var sonucra
Benim 1700 gelmiş faturaların hepsi benim kartımdan yatıyo arabanın trafik sigortası da var bi de uçak biletleri . Bi de brnim aldıklarım işte. Eşiminki de bu civarlar gelmiş heralde onda da hastane masrafları varÇok gelmiş derken ne kdr geliyor faturalar dahilmi canım kartta. Sağlık olsun olmuş arada oluyor öyle aylar.daha düzenli harcarsınız bunsan sonraki aylar
Sağlık olsun arada olur öyle kaçırma uykularını.Benim 1700 gelmiş faturaların hepsi benim kartımdan yatıyo arabanın trafik sigortası da var bi de uçak biletleri . Bi de brnim aldıklarım işte. Eşiminki de bu civarlar gelmiş heralde onda da hastane masrafları var
Teşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun rüzgara falan çıkma benim kardeşimde de var gül . Baharatlı acı yerse de oluyoSağlık olsun arada olur öyle kaçırma uykularını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?