Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet ya bazen öyle oluyor, ben de c.tesi arkadaşı kahvaltıya çağırdım. neler yapsam acaba kahvaltıda çeşit yapmayı çok severim.

aaa bu nasıl bişeymiş aslında bana da lazım böyle bir şey nerden baktın canım.

benim de evime çok misafir gelemiyor ev küçük herkes uzak,
bizim faturalar da geldi
doğalgaz 100 tl
elektirk standart 60 tl

ben de hiç de kullanamam ya,

Tchibo'nun internet sitesinden aldım canım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyor

rahatmı acaba, ben şişme yatak almıştım çok buz gibi oluyordu. sonra da delindi bitti işi. bu çok kullanışlı ve az yer kaplıyor ne güzel. ürün gelince rahatlığı konusunda paylaşırsın canım.

bizim evde de daha çok siyah birikiyor karalar giyiniyoruz bingodan ben de çok memnunum hele kazaklar için olanın kokusuna bayılıyorum.
Onu hiç almadım canım deterjanlarim şu an stoklu bitince bakarim ona da bu yeni çıkan ultra beyazı almış eşim onu da begendim ben lacivert şişede . Bingo nun çoğu ürünü iyi

Bugün kargo gelecek. Rahatlığı konusunda bilgi veririm. Çok rahat olmasa da iyi olur sanki. Yatılı misafir sevmiyorum da

Geçmiş olsun.

Kızlar Bişi soracam
Ben bu ay tlf faturamı karta otomatik ödeme yapmıştım eşim de unutup dün Ödemiş kartta bugun cekmış yanı aynı fatura 2 kez ödemmiş oldu
Arıyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum
Böyle Bişi basına gelen oldu mu

Çok garip bişey olmuş normalde ödenmiş fatura çekilmiyor canım acaba eşinin ödediği yerde mi problem oldu bankaninmusteri hizmetlerini mi aradın bence bankaya ulaş canim

Çok garip bişey olmuş normalde ödenmiş fatura çekilmiyor canım acaba eşinin ödediği yerde mi problem oldu bankaninmusteri hizmetlerini mi aradın bence bankaya ulaş canim
Cnm iki bankada Ödemiş görünüyor
Gsm şirketini aradım da ulaşamadım akşam eşim ilgilensşn ya napıım

Kızlar benim banyo derzlerim çok kirli görünüyordu sarı bazen gri lekeli ydi ne yapsam beyazlatamamistim eve girdiğimizde de böyleydi
Bugün internette gördüm bulasik mak parlatıcı yla fırçalayın diyodu bi yaptım bembeyaz oldu:))) sadece en köşeler biraz kaldı hepinize tavsiye ediyorum derzlere sıkıp 15 dk falan bekleyip fircalayin

Sağol canım. Çabuk geçtimi evet stres yorgunluk dedi dr da yüzüm çok kötü duruyor. Antibiyotik kurutur belki.

Çok gelmiş derken ne kdr geliyor faturalar dahilmi canım kartta. Sağlık olsun olmuş arada oluyor öyle aylar.daha düzenli harcarsınız bunsan sonraki aylar

Çok gelmiş derken ne kdr geliyor faturalar dahilmi canım kartta. Sağlık olsun olmuş arada oluyor öyle aylar.daha düzenli harcarsınız bunsan sonraki aylar
Benim 1700 gelmiş faturaların hepsi benim kartımdan yatıyo arabanın trafik sigortası da var bi de uçak biletleri . Bi de brnim aldıklarım işte. Eşiminki de bu civarlar gelmiş heralde onda da hastane masrafları var

Sağlık olsun arada olur öyle kaçırma uykularını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…