Cnm aradım o Kdr açmadılareyyay telefon şirketi diğer ayki faturandan dusuyor ama arayıp söyleyin biz öyle yapmistik
ben de beğendim güle güle kullanılsın:)Tchibo'nun internet sitesinden aldım. Çift kişilik misafir yatağı diye geçiyor.
Teşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun rüzgara falan çıkma benim kardeşimde de var gül . Baharatlı acı yerse de oluyo
Benim ailemde bikaç kişide var cnm ben ondan biliyorum Z zynpzeynep daha iyi anlatır güneşe soğuğa rüzgara çıkınca böyle baharatlı yiyince stres yapınca kizarik kızarık oluyo yüzleri doktor ilaç veriyo işte allah daha beterinden korusunmerak ettim baktım aynı bendeki hastalığa benziyor, bende egzama var, bir de resimde gördüğüme benzeyen bir şey var bu gül hastalığıymış demek. tedavisi neymiş nelere dikkat etmek lazım acaba.
Günaydın kızlar
yeni günaydın diyorum. dişçiye gittim.kırık dişime dolgu yaptı, çürük olanı da kanal tedavi başladı. 420 tl bayıldım :)
Dün eve giderken 45 tl kasaptan birşeyler aldım. buzluğa koydum.bir kısmıyla yemek yapacaktım. Sonra eşim mesaj çekti aç değilim fazla diye ben de uğraşmadım. yufka almıştım haşlanmış patatesim de vardı.gözleme yapıverdim çayın yanına. onun da hoşuna gitti..ben de çok aç değildim...
Kredi kartı aidatı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar, dün müşteri hizmetleriyle görüştüm. kapatacağım kartı dedim. ısrarla. neden dediler açıkladım. işte şubeye gidin oraya bildirin size gereken bilgiyi verirler. yıllık harcama tutarı bilgisiymiş.
şubeye gittim iade için dilekçe verdirdi. bu yıl 9800 TL lik alışveriş yaparsanız seneye ücret yansımaz bunu da iade ettirmeye çalışacağız dedi. dün alışverişimi ve bugün diş için kartla çektim.Bu ay kartı çok kullanacağım çünkü bu ay telefonun parasını ödeyeceğiz. böyle bir hesap düzenledim kendime eğer parayı iade etmezlerse de kesin kartı kapatacağım.sanki kartmı yok :)
Eşimin bana çemkirdiği günden beri aynı şeyi ben de düşünüyorum.Siz ne düşünuyorsunuz??
Gecmis olsunSABAH 5 GİBİ TELEFON SESİNE UYANDIM.. KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAKTI..Bİ TANIDIĞIMIZI HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ANJİO OLCAKMIŞ BABAM YANINA GİTTİ..ŞUAN YOĞUN BAKIMDA BEKLİYORUZ ..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
bilmiyorum ya evet gezdik tozduk ama ne biliyim hani gulfemhatun bahsetmisti bundan. Ben bazen kendimi pacoz gibi hissediyorum çok ıvır zivirim yok taki çanta kolye ne bileyim aksesuar yani yada çok çeşitli ayakkabılar zaten olsa bile bi taneye kafayı takiyorum sürekli onu giyiyorum neden boyleyimEşimin bana çemkirdiği günden beri aynı şeyi ben de düşünüyorum.
Bir taraftan şu 3 günlük dünyada değer mi kendimizi sıkmaya diyorum. Sonuçta ne zaman öleceğiz bilinmez. Yaşamak istediklerimizi yaşamadan gitmek de var bu dünyadan.
Diğer taraftan da geleceği düşünüyorum. Kenarda 3-5 kuruş para olmalı diyorum.
Çalıştığım kurumda bir abi var. Kızkardeşi gezmeyi çok severdi. Karı koca bir çok ülke gördüler. Anne ve babası da çok kızarmış. Ev alın, kenarda paranız olsun diye. Sonra bayan kansere yakalandı. Çok hızlınir şekilde ilerledi hastalığı ve vefat etti. Sonra bu abi bana iyi ki gezmiş tozmuş. Kısa hayatını istediği gibi yaşadı dedi.
Bu konuda benim de kafamda deli sorular var.
yemin ederim senin yazdıklarını sanki ben yazmisim gibi hissettim. Benimde öyle eşime kalsa hep dışardan yeriz istediğimizi alırız hesap kitap yok ben esinle evlendigimizde iki kredisi vardı bende ihtiyaç ikisinde bitti simdi sadece ev kredisi oduyoruz ama ilerde çocuk düşünüyoruz hastalık var ucunda ne bileyim düşünmeden harcayamiyorum hastalık mi bu kart borclariyla esimi skyorum odeyelimde odeyelim diyeÇok zor bi soruBeth18
Ben hep evimiz kira diye harcamalarimi düşünuyurum zaten evimiz kira o kadar para veriyoruz her ay diyorum kendimi yiyip yiyip bitiriyorum halimden memnunum razıyım ama sorsan şöyle rahat rahat bu konuları dusünmeden yiyip içip tatil yapıp istediğimi aldığım gün sayısı çok az ya da yoktur o gün kafama takmadan yiyip içsem gezsem de akşam eve gelince hep pismanlik duyarım dışarda yemeğe gitsem çoğu zaman istediğim şeyi yemem ekonomik olan menü neyse onu yerim
Bunları çevrem çok bilmiyo kimseye demiyorum eşim zaten cimri diye adımı çıkardı o benim deli olduğumu düşünüyo galiba. niye kendini bu kadar kasıyosun biraz rahat ol diyo ama sonra genel konuştuğumuzda da senin sayende durumları duzelttik diyo mesela bizim hep görüştüğümüz bi aile var gelir duzeyleri bizden bi tık daha fazla ama gelen paraları hep harciyolar evleri kira ama geziler yemekler . Kadının kredi kartı o kadar çok geliyomus ki söylesem şaşar kalırsın. eşi eşime bıktım artık çok harcıyor diye dedikodusunu yapiyomus . Eşim de diyo iyi ki sen öyle değilsin falan falan . Allaha sukur odemelerimiz aksamiyo bizim . Ama ben düşünüyorum ki demek ki ben kismasam geçinemiycez . Kendimi kisiyorum gene oyle olunca. çıkmazda hissediyorum bazen.
Bi aldığımı yıllarca giyiyorum aslında istesem yenisini alırım hemen kimse de bişey demez eşim öyle karışan biri değil . Eş korkusu değil brnim kendi huyum bu. Ben kendimi güvende hissetmek istiyorum galiba
Canım bende öyle düşünüyordum gezelim beğendiğim her seyi alayım hep böyleydim eşim benden fena zaten sonra eşim kaza geçirdi ve bizim kenarda 5 kuruşumuz yoktu kb ameliyat için parası oldugu halde vermedi bende kredi cektim eşimin ameliyatını yaptırdım o dönem zaten kredi borcumuz da vardı iki kredi oldu. Sonra eşimle para biriktirmeye başladık krediyi bitirdik erkenden para biriktirmeye dvm ettik sonra dava süreci basladı avukat para istedi kimseye muhtaç olmadan verdik sonra araba aldık peşinatı çıkardık verdikSiz ne düşünuyorsunuz??
Zaten mayamizda olsa moda forumunda olurduk baksana hepimiz burdayız şekerimhalimden memnunum ama ben gene elime para geçse şu an harcamam altın alirim
aynen canım geçmiş olsun Allahım bir daha vermesin. Uff ne bileyim bu anlattığım kız çok yakistiriyo her şeyi kendine o bile marifet ben kelalaka yapar koyarim kenara bilmiyorum mesela gözlük istiyorum oje sürmek istiyorum çeşit çeşit kolyeler küpeler takmak istiyorum...Canım bende öyle düşünüyordum gezelim beğendiğim her seyi alayım hep böyleydim eşim benden fena zaten sonra eşim kaza geçirdi ve bizim kenarda 5 kuruşumuz yoktu kb ameliyat için parası oldugu halde vermedi bende kredi cektim eşimin ameliyatını yaptırdım o dönem zaten kredi borcumuz da vardı iki kredi oldu. Sonra eşimle para biriktirmeye başladık krediyi bitirdik erkenden para biriktirmeye dvm ettik sonra dava süreci basladı avukat para istedi kimseye muhtaç olmadan verdik sonra araba aldık peşinatı çıkardık verdik
Yani o yüzden kenarda zor günler için olmalı bnce ama nefsimizi de köreltip hayattan zevk almamak da yanlış olur bnce
Bu yaslara Bi daha gelemicez o yüzden kararında bişiler de yapmalıyız bnce
M maviduvar1 nın da dediği gibi ver paşam yerine ver köşem:)
Allah bi daha gostermesin canım o nası bi cins ya kendi oğluna ameliyat parası vermiyo.. tövbe tövbe konuşmuycam.. Ama bak bu durumdan anlıyoruz kenarda para çok onemliCanım bende öyle düşünüyordum gezelim beğendiğim her seyi alayım hep böyleydim eşim benden fena zaten sonra eşim kaza geçirdi ve bizim kenarda 5 kuruşumuz yoktu kb ameliyat için parası oldugu halde vermedi bende kredi cektim eşimin ameliyatını yaptırdım o dönem zaten kredi borcumuz da vardı iki kredi oldu. Sonra eşimle para biriktirmeye başladık krediyi bitirdik erkenden para biriktirmeye dvm ettik sonra dava süreci basladı avukat para istedi kimseye muhtaç olmadan verdik sonra araba aldık peşinatı çıkardık verdik
Yani o yüzden kenarda zor günler için olmalı bnce ama nefsimizi de köreltip hayattan zevk almamak da yanlış olur bnce
Bu yaslara Bi daha gelemicez o yüzden kararında bişiler de yapmalıyız bnce
M maviduvar1 nın da dediği gibi ver paşam yerine ver köşem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?