Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beth18 bakım süs püs diyince ben atlarım hemen. Ben seviyorum süslü olmayı. Ama çok paralar harcamıyorum. Belki de yılların birikimi.
Bakımlı olmak istiyorsan her ay biraz para ayırıp birşeyler alabilirsin. Sonuçta takıları yıllarca kullanabilir bir bayan.
Ben cildime bakmayı seviyorum. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama her akşam temizlerim tonikletim vs vs.

Mutlaka faydası vardır M maviduvar1 ne guzel ben alsam bile devam ettiremem kendimi taniyorum.
Benim arkadaş muhteşem güzel bir kız değil ama giyimi kuşamı bi farkli. Mesela yaninda çok daha güzel kızlar oluyor ama benim arkadaş ay gibi parlıyor.demek istediğim birazda aura diyorlar ya onun aurasi bi farklı geliyor bana... Ne bileyim çok hoş yani

Allah bi daha gostermesin canım o nası bi cins ya kendi oğluna ameliyat parası vermiyo.. tövbe tövbe konuşmuycam.. Ama bak bu durumdan anlıyoruz kenarda para çok onemli
Amin cnm
Cinsler beni buldu ne yazıkki
Kötü bir olayla ders almış olduk biz de napalım
Sağolsun onun sayesinde para biriktirdik

Evet gerçekten de aura diye birşey var Beth18
Ama bence sen de kendine haksızlık etme. Ben seni çok beğeniyorum. Kombin yapmak zamanla olacak birşey bence. İnsan zamanla öğreniyor yani.

Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır, demiş atalarımız. Başımıza bir iş gelmeden kimseyi tanıyamıyoruz malesef.

Evet gerçekten de aura diye birşey var Beth18
Ama bence sen de kendine haksızlık etme. Ben seni çok beğeniyorum. Kombin yapmak zamanla olacak birşey bence. İnsan zamanla öğreniyor yani.
canım benim tesekkur ederim. İste bunlar hep masraf diye ben düşündükçe kendimden kisiyorum aslında buna sinir oluyorum. Biseyi alırken 1000 kez düşünüyorum eşini deli ediyorum

Neyse ya biraz doldum sanirsam insan derdini paylaşınca hafifliyormus gerçekten sagolun kızlar çok çok tesekkur ederim. Bu dert değil tabiki ne dertler var hayatta bunun bilincindeyim. Hastalık olum gibi. Allah kimseye boyle acılar yasatmasin

canım bende bu aralar bunu düşünüyorum
eskiden bu kadar düşünmezdim
ama bir yandan malüm koşullar hiçte iyi değil ve ben uzun süre düzeleceğini de düşünmüyorum
kötümsermiyim bilmiyorum ama daha kötüye gideceğini düşünüyorum
dolayısı ile
bazı insanların tarzı budur

bir yandan da kv yi düşünüyorum kadın yokluk çekti falan çocukları büyüdü birleşip ev aldılar kadın içini görmedi bile
M maviduvar1 nın verdiği örnekte var
sanırım herşeyi kararında yapmayı öğrenmeliyiz

bak bu konuda bende pişmanım
eşim tek taş alacaktı evlenirken hayır dedim ( kara elmas filmini yeni izlemiştim beni çok etkilemişti)
evlendik yılbaşı dedi sana bir takım alayım gittik altınbaşa özel bir tasarım vardı çokta hoşuma gitti olmaz dedim
neticede evlenirken bir ton borcumuz vardı borca borç eklenecek dedim
ben hep hayır dedim
yıllar içerisinde adam da almama ya başladı
şimdiki aklım olsa alırdım
o yüzden tavsiyem eyer bileklik hoşuna gidiyorsa alsın eşin

diğer anlattığın şeylerde de çok benziyoruz sanırım bu biraz yapı meselesi bakımlı olacağım diyorum 10 gün iyiyim 10 gün sonra eski paspal halime geri dönüyorum
mesela çok uzun süredir saçlarımı açmamışım iş yerinde
geçen sabah duş aldım dedim hadi köpükliyeyim saçları köpük sürdüm çıktım
çay alıyorum baktım müdür hizmetliye soruyor o çay alan kim misafirmi
ben bir döndüm müdür diyor hocam valla tanımadım

Beth18 aynı ikilemde bende kalıyorum.. tüm maaşıyla kıyafet alan arkadaşlarım var sonra kredi kartını ödemek için kredi çekiyor, o da komik oluyor. ne birikimi nede alışverişi abartmamak gerek ancak ben de orta yolu bi türlü bulamadım..
bakım işi apayrı bi konu.. topuklular etekler vs giyen kadınlara bende imreniyorum ama mayamda Yok.. bazen yeter artık bakımlı olucam diyorum bişiler alıyorum kendi çapımda.. sonra hepsi kalıyor.. gecen yıl 150 liraya şampuan artı krem gibi bişi aldım saçım için.. 2-3 defa anca kullanmışımdır zor geliyor.. makyaj temizleme toniği aldım ama hala ıslak mendille siliyorum.. yüz maskesi alıyorum sonra yapmıyorum.. he oje çok severim, onun dışında rimel göz kalemi ruj herşeyim bundan ibaret..
sen yine elbise etek giyiyorsun, ben kot pant ve spor ayakkabıyla tüm ömrümü geçirebilirim :)

son anlattığın çok hoş olmus :)aldircam bilekligi aklımda önce telefon sonra bileklik aldircam inşallah. Ahh ahh neden boyleyiz biz azcik har vurup harman savuraydik olur müydük

k a h v e mmm
Gerçekten bende ayni senin gibiyim sadece özel zamanlarda yada eserde etek giyiyorum
Ne bileyim tırnakların ojeli olsun saçların gönlü olsun buram buram parfüm kokayim istiyorum ama öyle değil paspalim paspal...
Ev islerini bitireyim yarin kendime bakım yapcam söz

Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)
Böyle krem kokusu mu desem parfüm mü desem değişik bişi kokuyorlar ve hep kokuyorlar.. o sırrı bi türlü çözemedim..

Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)
Böyle krem kokusu mu desem parfüm mü desem değişik bişi kokuyorlar ve hep kokuyorlar.. o sırrı bi türlü çözemedim..
aynen ya temizlik mi desem bakım mi desem parfüm mu bilemedim değişik :)

gulfemhatun survivor başladı haberin ola

bu arada bu gün 52 tl markete verdim, 1 tl ekmek
son 3 günde 165 tl vermişim markete
bide 2 gün önce yeşil mercimek yemeği yapmıştım unutup tuzu iki kere atmışım yiyemedik
tavuklara verdim yemeği
dün yaptığım otlu yemekte güzel oldu güzel bir otmuş

@kikikoko , bir yudum mutluluk kızlar nerelerdesini iyimisiniz?

Kıyamam ya canım yemek tuzlu olduysa içine bir iki patates koyunca yemeğin tuzunu alıyor.

Cnm aynısı benim başımada gelmişti. Bir sonraki faturam 0 TL olarak göründü. Kendiliğinden düştü yani ben hiç bir şey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…