- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Amin cnmAllah bi daha gostermesin canım o nası bi cins ya kendi oğluna ameliyat parası vermiyo.. tövbe tövbe konuşmuycam.. Ama bak bu durumdan anlıyoruz kenarda para çok onemli
Amin cnm
Cinsler beni buldu ne yazıkki
Kötü bir olayla ders almış olduk biz de napalım
Sağolsun onun sayesinde para biriktirdik
Her şerde bi hayır var...Amin cnm
Cinsler beni buldu ne yazıkki
Kötü bir olayla ders almış olduk biz de napalım
Sağolsun onun sayesinde para biriktirdik
canım benim tesekkur ederim. İste bunlar hep masraf diye ben düşündükçe kendimden kisiyorum aslında buna sinir oluyorum. Biseyi alırken 1000 kez düşünüyorum eşini deli ediyorumEvet gerçekten de aura diye birşey varBeth18
Ama bence sen de kendine haksızlık etme. Ben seni çok beğeniyorum. Kombin yapmak zamanla olacak birşey bence. İnsan zamanla öğreniyor yani.
Bi tane arkadaşım var instagram.dan takip ediyorum
Çok güzel giyiniyo ya taa liseden arkadaşım
Allahım nasıl para yetistriyorlar bilmem
Her resimde farklı kıyafet
Çokta yakışıyor giydikleri bıcır bıcır birşey çok tatli
Tas gibi hatun masallahi var
Yalniz Ayni ilde oturuyoruz ev ararken onların oturduğu semt nasıl diye sormustum
Belki bildiği tanıdığı vardır diye
Resimlerden de çok zengin duruyorlar
Siz kaça aldınız evi falan diye sordum
Megerse evleri kiraymis
Ne bileyim değerlendiriyorum ben öyle alışveriş yapsam ipin ucu kaçar yetiremem
Sonradan da diyorum bir daha mi gelecz dünyaya
Amann kafamda deli sorular...
@moruk16 geçmiş olsun
bilmiyorum ya evet gezdik tozduk ama ne biliyim hani gulfemhatun bahsetmisti bundan. Ben bazen kendimi pacoz gibi hissediyorum çok ıvır zivirim yok taki çanta kolye ne bileyim aksesuar yani yada çok çeşitli ayakkabılar zaten olsa bile bi taneye kafayı takiyorum sürekli onu giyiyorum neden boyleyimeşim uzun zamandır bileklik alalım sana diyor almiyorum da almiyorum d.günleri geçiyor evlilik y.d.leri geçiyor yok diyorum boşuna masraf... Bilekligi de aklına ben sokmustum çok beğeniyorum falan diye ama sürekli fikrim değişiyor. Süslü puslu ojeli bakımlı kadınlara ozenmiyorum desem yalan olur ama yapmıyorum mayamda yok galiba
son anlattığın çok hoş olmus :)aldircam bilekligi aklımdacanım bende bu aralar bunu düşünüyorum
eskiden bu kadar düşünmezdim
ama bir yandan malüm koşullar hiçte iyi değil ve ben uzun süre düzeleceğini de düşünmüyorum
kötümsermiyim bilmiyorum ama daha kötüye gideceğini düşünüyorum
dolayısı ile
bazı insanların tarzı budur
bir yandan da kv yi düşünüyorum kadın yokluk çekti falan çocukları büyüdü birleşip ev aldılar kadın içini görmedi bile
M maviduvar1 nın verdiği örnekte var
sanırım herşeyi kararında yapmayı öğrenmeliyiz
bak bu konuda bende pişmanım
eşim tek taş alacaktı evlenirken hayır dedim ( kara elmas filmini yeni izlemiştim beni çok etkilemişti)
evlendik yılbaşı dedi sana bir takım alayım gittik altınbaşa özel bir tasarım vardı çokta hoşuma gitti olmaz dedim
neticede evlenirken bir ton borcumuz vardı borca borç eklenecek dedim
ben hep hayır dedim
yıllar içerisinde adam da almama ya başladı
şimdiki aklım olsa alırdım
o yüzden tavsiyem eyer bileklik hoşuna gidiyorsa alsın eşin
diğer anlattığın şeylerde de çok benziyoruz sanırım bu biraz yapı meselesi bakımlı olacağım diyorum 10 gün iyiyim 10 gün sonra eski paspal halime geri dönüyorum
mesela çok uzun süredir saçlarımı açmamışım iş yerinde
geçen sabah duş aldım dedim hadi köpükliyeyim saçları köpük sürdüm çıktım
çay alıyorum baktım müdür hizmetliye soruyor o çay alan kim misafirmi
ben bir döndüm müdür diyor hocam valla tanımadım
Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)k a h v e mmm
Gerçekten bende ayni senin gibiyim sadece özel zamanlarda yada eserde etek giyiyorum
Ne bileyim tırnakların ojeli olsun saçların gönlü olsun buram buram parfüm kokayim istiyorum ama öyle değil paspalim paspal...
Ev islerini bitireyim yarin kendime bakım yapcam söz
aynen ya temizlik mi desem bakım mi desem parfüm mu bilemedim değişik :)Parfüm kokmak kolay bazı kızlar bildiğin bakım kokuyor :)
Böyle krem kokusu mu desem parfüm mü desem değişik bişi kokuyorlar ve hep kokuyorlar.. o sırrı bi türlü çözemedim..
Kıyamam ya canım yemek tuzlu olduysa içine bir iki patates koyunca yemeğin tuzunu alıyor.bu arada bu gün 52 tl markete verdim, 1 tl ekmek
son 3 günde 165 tl vermişim markete
bide 2 gün önce yeşil mercimek yemeği yapmıştım unutup tuzu iki kere atmışım yiyemedik
tavuklara verdim yemeği
dün yaptığım otlu yemekte güzel oldu güzel bir otmuş
@kikikoko ,bir yudum mutluluk kızlar nerelerdesini iyimisiniz?
Kızlar Bişi soracam
Ben bu ay tlf faturamı karta otomatik ödeme yapmıştım eşim de unutup dün Ödemiş kartta bugun cekmış yanı aynı fatura 2 kez ödemmiş oldu
Arıyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum
Böyle Bişi basına gelen oldu mu
Tmm cnm cok sağol bnmde öyle olur heraldeCnm aynısı benim başımada gelmişti. Bir sonraki faturam 0 TL olarak göründü. Kendiliğinden düştü yani ben hiç bir şey yapmadım
ya aslında bunu biliyordum ama denemedimKıyamam ya canım yemek tuzlu olduysa içine bir iki patates koyunca yemeğin tuzunu alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?